Uitandu-ma la pozele de mai sus unele poze chiar m-au pacalit prin claritatea lor de EX: Nissan sky-line,Honda Civic, Mercedes c63 si audi tt. Asteptam
Uitandu-ma la pozele de mai sus unele poze chiar m-au pacalit prin claritatea lor de EX: Nissan sky-line,Honda Civic, Mercedes c63 si audi tt. Asteptam
Am observat ca e o problema cu particulele de fum/apa/praf' atunci cand intalnesc un obiect "solid" se vede foarte aiurea marginea obiectului, ca si cum nu ar avea anti-aliasing. Nu e super deranjant dar totusi in ultimele builduri de la conferinte nu parea sa existe problema asta; sa speram ca o vor rezolva cumva.
E calitatea slaba. Daca te uiti atent o sa observi ca si in cel cu subaru se intampla chestia asta. Faza naspa e ca se vede si in replayuri si e ca dracu. Dita' mai noru de fum in spatele masinii si toata masina e "zimtata" de jur imprejur datorita lui.
Pozele ce le-am pus eu sunt dintr-un video inregistrat in 720p care l-am luat de aici(e chiar primul de pe pagina).
Doar Signature Edition contine si masina, breloc-ul etc
Am vazut ca Editia Standard e livrabila de ieri![]()
Doar CE-ul american merita cumparat, cel european este cam sarac. In schimb Signature...
Ambele au masini, dar Collector's Edition american (prima poza), contine si masina si breloc. Iar Signature Edition contine ce se vede in a doua poza.La ambele am dat preoder.
![]()
mda, CE-ul european e varza...
nu se merita sa dai 160 ron in plus pe carticica apex.
asta doar ca sa-ti zica cand sa franezi si cand sa accelerezi... pai pentru asta trebuie sa ma plateasca sa le spun eu lor.![]()
sa va uitati pana la sfarsit ca tipul arata ceva interesant
le: tipul e de profesie pilot din cate am inteles
Unboxing Signature Edition (EU):
Viddler.com - What's Under The Bonnet of the Gran Turismo 5 Signature Edition? - Uploaded by PSBlogEU@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/37d6320/@@AMEPARAM@@37d6320/
Unboxing Collector's Edition (US):
Viddler.com - GT5 Collector's Edition - Official Unboxing - Uploaded by sceablog@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/ecaee2ae/@@AMEPARAM@@ecaee2ae/
PlayStation LifeStyle � Gran Turismo 5
When it was announced that Gran Turismo 5 would be receiving weather effects, it was instantly apparent why the game had taken years to develop. Polyphony Digital is known for taking extra steps to ensure that their games are a level ahead of the pack, and each release of the Gran Turismo series has coincided with the evolution of its genre. The images and videos displaying the weather effects this far have been scarce, but have done plenty to impress spectators. New video footage of a rainy battle on Special Stage Route 7 captures just how epic the presentation in Gran Turismo 5 will be.
Have a look at the video below and feel free to let your jaw drop when you realize you’re watching a game and not a movie:
ce frumos se vad masinile alea in particulele de apa, parca's decupate
but hey, it's still a great game!![]()
jocu asta o sa-l cumpar doar cand o sa aiba in el VW Scirocco si Golf 6 cu cockpit view. nu-mi vine sa cred ca nu sunt incluse in cele 1000+ masini . dezamagitor. macar asa nu mai trebuia sa platesc benzina ca sa conduc golfu meu![]()
Bookmarks