Fratilor am tot cautat dar cum naiba schimb setarile de la data si timp, ma avertizeaza mereu ca nu sunt bine setate ! Am tot navigat prin meniuri si nimic ....Big thanks in advance !
Am primit si eu jocul astazi am umblat un pic prin el...si am o nedumerire avem si batrana Dacia in el ca eu nu am gasit nimic!
Macar Loganul?
am scos in oras masina in graba si i-am facut cateva poze...
un mic tuning, mai mult de motor... si poze facute cu setari standard.![]()
errrr.... umblat la admisie si schimbat evacuarea
205cp mi se pare ca a ajuns... mai multi bani n-am avut
eu sunt mai castigat, n-a fost editie de colectie, dar a venit cu masina in pachet![]()
A reusit careva sa intre online!!!!???In lobby nu vad nici un game room creat.Sunt logat pe PSN si am net rapid.Wtf
Edit:Connection to server could not be established, returning to main menu..grrr
Hai ma ca nu a pus cheile de la bemweu... are si el o masina simpatica si ii e si lu drag ca e in joc nu mai fiti asa critici..
Hey Andrew, incearca pls online pt mine.Numa de aia am luat jocu si nu reusesc sa ma conectez.
Serverele sunt down, cand am intrat eu prima oara erau probleme , mi-a dat freez-uri si alte alea ! Cred ca se lucreaza....
De unde l-ati luat asa de repede, inafara de cei care l-au luat pe comanda de la Bodo?
Bookmarks