Deci...ceva idei de volan ieftin si de calitate?M-am uitat pe net si am gasit unul ,dar din pacate nu are pedale...
Multumesc.Singura problema: este cu cu fir,poate si pretul de un pic cam mare,dar pare bun.In fine,cred ca o sa mai fac si un drum pe la magazine...
Am gasit ceva interesant:http://www.domo.ro/IT_&_C/Jocuri_si_...Force_Wireless doar ca nu are pedale...se pot lua cumva pedale separat ?
geez...da cauta-ti si tu 3-4 volane singur pe net si vino cu ele aici pt o parere care ar fi mai bun,vrei ca lumea de pe forum sa-ti faca toata munca.Ce e asa greu sunt 2-3 volane mai indicate pt PS3 ala de mai sus la 4 milioane care e printre cele mai ieftine si cat de cat de calitate si mai sunt G25 si G27 care sunt printre cele mai bune dar la un pret mai piperat ~300euro.Done...totul depinde de cati bani dispui.![]()
La un joc in care se pune accentul pe realism si pe grafica si detaliul superb al masinilor premium sa nu am free view IN AFARA COCKPITULUI L2 read..eu nu vorbeam de free view in cockpit ci in afara lui cum a zis si cel de mai sus sa poti vedea discurile de frana inrosindu-se, sa admiri masina dintr-un unghi care vrei tu in timp ce ia un viraj si nu in replay, NU IN PHOTO MODE..am zis ca FAPTUL acesta mi se pare cea mai mare porcarie nu jocul in sine..dar unii dintre voi sunteti orbiti si nu vreti sa vedeti vreo parere impotriva jocului si eu nici macar nu am criticat dur jocu doar am spus ca trebuia sa aiba asa ceva pentru ca era ceva care le lua 5 min sa faca...si da jocu a fost 5 ani in developing dar sa pui o amarata de camera sa o poti controla din stick-ul din dreapta iti ia 5 min mai ales la o echipa intreaga de developeri.
Asa e. Adevarul e ca poti sa te uiti foarte frumos dupa cursa la replay. Daca stai sa admiri peisajul sau discurile de frana inrosite, poate joacele cu masini nu sunt ptr tine (aici ma refer la persoana X). Cine dracu se uita la Forza la peisaj ? Ma rog, poate eudar rar.
Da, dar stai sa vezi cand o sa i se para ca nu sunt destul de inrosite sau nu tine mult rosul pe frana... wow ce e asta? Tre sa stea rosu nene !!! Nu conteaza ca pierd timp, pozitii si motorul in gard. Ma'ntelegi? Eu vreau sa vad rosu pe frana in viraj, ma'ntelegi?
btw, nu se pune problema ca nu vreau sa vad pareri negative, vreau si le vad tot timpul pe forumul astae un ratio negativ aici
Ce vreau si mai mult e sa-mi vina azi jocul![]()
eu am cateva ore bune de jucat si nu am avut rabdare sa vad nicio reluare...deabia astept sa incep alta cursa lol
Asa a fost, este si va fi in orice joc in lipsa unor reguli prestabilite, a.k.a. Campionat sau curse cu prieteni. Nu ma refer la accidente, care se pot intampla, ci la faptul ca online/random, foarte rar gasesti oameni care sa conduca cat mai aproape de realitate. Ideal ar fi sa ii urmaresti la replay si le dai ADD, cel putin asa reusisem eu la Supercar sa ma alatur unor tipi care jucau foarte frumos.
Now i must GTFO home!![]()
Va aprindeti degeaba. Cred ca sunt destui pe threadul asta care au jucat GRID sau Dirt, sa vezi acolo ce frumos e implementat controlul camerei, in timpul cursei sau la reluari, slo motion etc. Daca voi nu admirati anumite chestii la masina pe care o conduceti in joc sau la anumite situatii din timpul unei curse, nu inseamna ca altii nu o fac. Si da, e normal ca dupa ce ai avut parte de asa ceva intr-un joc arcade, putin important (in comparatie cu GT), sa te astepti si de la GT5 de la anumite chestii de genul asta.
Repet, GT5 nu cumpara doar cei care au volan si sunt interesati de cat de bine le tremura volanul cand iau ei nu stiu ce curba, sau ii intereseaza numai partea de simulare (restul considerandu-le bonusuri). Sunt si cei care poate au fost atrasi de grafica, de diversitatea de masini etc.
Bookmarks