Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: PlayStation 3 Bundle Pack

1. #1 SP
    Junior Member DjBaros's Avatar

PlayStation 3 Bundle Pack

M-ar interesa sa aflu si eu cateva detalii.Am o consola Playstation 3 Motorstorm Bundle pack de 80 de GB.Cam la ce pret s-ar putea vinde?Avand in vedere faptul ca deja a inceput sa devina piesa de colectie.Se spune ca setul asta a fost cel mai reusit.Stima!

2. #2 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Glumesti? Piesa de colectie? Se vinde ieftin pt ca e FAT si e cunoscut pt problemele cu YLOD.

3. #3 SP
    Nup.Nu glumesc.In afara a inceput sa devina piesa de colectie.Eu il am din 2007 sau 2008 si functioneaza fara probleme.

4. #4 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Până în 500-600 lei dacă ai cutia în condiție perfectă. Din păcate singurele PS3 care valorează ceva sunt cele care rulează jocurile de ps2 și cele care au venit cu o grafică specială. Poate peste 20-30 ani o sa valoreze ceva, dar nici atunci nu o sa fie mult.

5. #5 SP
    Banned Templier's Avatar
    crede-ma ca nu ai nimic special ci doar un PS 3 fat cu jocul Motorstorm. foarte mult nu ai cum sa iei pe el din moment ce unii vand Ps3 SS cu 500 G Hdd pe la 500-600 lei cu tot cu jocuri. poti sa te uiti aici prin bazar sa vezi preturile.

6. #6 SP
    Banned Templier's Avatar
    asta e marfa!
    Attached Images Attached Images ps3-yakuza.jpg

7. #7 SP
    Nu as vrea sa il dau.E doar o pura curiozitate.Mult nu o sa mai tina pentru ca e deja vechi si nu se vor mai scoate jocuri pt ele.Probabil ca va pleca inapoi in State de unde a si venit si se va vinde pe Ebay.Mersi oricum pentru infos.

8. #8 SP
    Banned Templier's Avatar
    la cat poti sa iti iei pe el clar nu merita sa il vinzi dar te inseli in privinta jocurilor. o sa se mai scoata jocuri pt Ps3 iar cele care sunt acum pe piata sunt foarte ieftine. poti sa dai intre 20-70 lei pe un joc nou, din magazin. eu zic ca merita pastrat pt ca jocurile o sa fie f ieftine.

9. #9 SP
    Ma uit ca Uncharted 4 si Gran Turismo 7 vor aparea doar pt Playstation 4.Am jucat Uncharted toata seria.Si na..mi-ar parea rau sa raman asa in pom...

10. #10 SP
    Banned Templier's Avatar
    pai atunci cumpara PS4. tu ai intrebat la cat s-ar vinde PS3 ul tau. daca il vinzi poti sa mai scazi 300-400 lei din pretul unui PS4 eu insa zic ca merita pastrat pt jocurile ieftine dar tu faci cum iti e mai bine!

11. #11 SP
    De curiozitate, m-am uitat sa vad ce model e.Modelul este CECCH01.Se pot folosi jocuri de Playstation 2.Si ar fi cam cel mai bun fat ever made.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.