Salutare, am urmatoarea dilema: prin anumite imprejurari m-am pricopist cu doua console ps3 ambele modelul superslim cu hdd-uri de 500 gb.
Una este model CECH-4004C DATE CODE 2C versiune soft 4.66 (aspect fizic bun) iar cealalta model CECH-4004C DATE CODE 2D versiune soft 4.7 (cu ceva zgarieturi superficiale pe carcasa). Pe care din cele doua de mai sus sa o pastrez? Am incercat sa fac eu niste observatii si sa incerc niste criterii de departajare, dar tot in ceata sunt. Am observat urmatoarele:
O sa urmeze si testarea hdd-urilor pe pc cu hdd tune sa vad ce durata de functionare au ca sa-mi pot face o parere legata de cat au rulat consolele(nu stiu cat de concludent poate fi testul asta dar macar sa vad stare hdd-urilor).
- ambele au sigiliu intact;
- ambele au hdd-uri Hitachi;
- ambele sunt produse in 2012 (nu stiu sa identific exact luna?);
- ambele au functionale modulul wireless, ethernet etc.
- cea cu date code 2C scoate cateva pocnituri nederanjante aleator si are un mic joc la mufa cablului de alimentare;
- cea cu date code 2D pare mai zgomotoasa la rularea jocurilor de pe disk si are 3 picioruse rupte la capacelul care ascunde hdd-ul si parca culiseaza mai greu cand apas butonul de eliberare trapa disk;
Si o intrebare pentru posesorii de superslim, astea toate vin din fabrica cu hdd-uri Hitachi? E ok sa le desfac sa vad daca au praf inauntru? conteaza asa mult integritatea sigiliului la revanzare? Exista vre-un soft care sa-mi permita sa vad cat de tare se incalzesc in functionare? Ce ar mai trebui testat inainte de a ma decide?
Multumesc in avans!
Bookmarks