Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: 2 console - pe care o pastrez?

1. #1 SP
    Member renatoman's Avatar

2 console - pe care o pastrez?

Salutare, am urmatoarea dilema: prin anumite imprejurari m-am pricopist cu doua console ps3 ambele modelul superslim cu hdd-uri de 500 gb.
    Una este model CECH-4004C DATE CODE 2C versiune soft 4.66 (aspect fizic bun) iar cealalta model CECH-4004C DATE CODE 2D versiune soft 4.7 (cu ceva zgarieturi superficiale pe carcasa). Pe care din cele doua de mai sus sa o pastrez? Am incercat sa fac eu niste observatii si sa incerc niste criterii de departajare, dar tot in ceata sunt. Am observat urmatoarele:
    • ambele au sigiliu intact;
    • ambele au hdd-uri Hitachi;
    • ambele sunt produse in 2012 (nu stiu sa identific exact luna?);
    • ambele au functionale modulul wireless, ethernet etc.
    • cea cu date code 2C scoate cateva pocnituri nederanjante aleator si are un mic joc la mufa cablului de alimentare;
    • cea cu date code 2D pare mai zgomotoasa la rularea jocurilor de pe disk si are 3 picioruse rupte la capacelul care ascunde hdd-ul si parca culiseaza mai greu cand apas butonul de eliberare trapa disk;
    O sa urmeze si testarea hdd-urilor pe pc cu hdd tune sa vad ce durata de functionare au ca sa-mi pot face o parere legata de cat au rulat consolele(nu stiu cat de concludent poate fi testul asta dar macar sa vad stare hdd-urilor).
    Si o intrebare pentru posesorii de superslim, astea toate vin din fabrica cu hdd-uri Hitachi? E ok sa le desfac sa vad daca au praf inauntru? conteaza asa mult integritatea sigiliului la revanzare? Exista vre-un soft care sa-mi permita sa vad cat de tare se incalzesc in functionare? Ce ar mai trebui testat inainte de a ma decide?
    Multumesc in avans!

2. #2 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    man sunt console indentice, pastreaza pe cea care arata mai bine, fara zgarieturi, fara sa aibe carcasa indoita/rupta etc. din ce vad eu acolo ambele sunt ok, HDD se poate schimba oricand daca iti faci atatea probleme. ca sa te ajut sa alegi:
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

3. #3 SP
    nu e problema de schimbat hdd-ul...eu ziceam ca daca le scot din ps3 si le scanez cu hd tune pot sa vad cate ore au fost folosite si sa-mi fac o idee cat a mers fiecare consola in parte.
    mersi!

4. #4 SP
    Member florent's Avatar
    Pastreaza-o pe cea cu 4.66 . Trust me !

5. #5 SP
    pai care-i faza? si cealalta a avut tot 4.66 si i-am facut eu undate.

6. #6 SP
    Junior Member tehnosoftex's Avatar
    Nu stiu daca e bine sa zic aici insa la 4.66 poti sa iti instalezi anumite jocuri demo si le poti transforma in full. La 4.70 nu prea mai ai cum.

7. #7 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Mai bine vinde-le pe ambele si ia-ti PS4.

8. #8 SP
    eu inca le am pe ambele...nu m-am ambalat sa dau vre-una din ele..plus ca am jocuri luate relativ recent care fac vre-o 24 de mil. deci sigur o sa mai raman la ps3 o buna perioada.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.