Salutare !
Am vazut de curand un clip pe yt cu unu' care face upgrade de la ps3 la ps4. Adica schimba toata interfata si cica se pot rula si jocuri de ps4.
Este posibil asa ceva? Daca da, odata upgradat se mai pot rula jocuri ps3?
Salutare !
Am vazut de curand un clip pe yt cu unu' care face upgrade de la ps3 la ps4. Adica schimba toata interfata si cica se pot rula si jocuri de ps4.
Este posibil asa ceva? Daca da, odata upgradat se mai pot rula jocuri ps3?
Interfata ca interfata, dar hardware-ul? Da, poti face upgrade... mergi si cumperi un PS4.
Oare cati si-or strica pretioasele console, vizionand porcariile astea ?
Cea mai tare mi se pare aia cu X360 to PS4. Cum baga el blu ray in X360![]()
Lasa man, mai radem si noi... Cine stie, poate cineva are suficient de multa imaginatie incat sa reuseasca "upgrade-ul". Eu chiar ma gandeam mai departe... de la un PS2 la un PS4... dar mai imi lipsesc cateva piese.
![]()
Da MonkY, radem noi si glumin, dar ar trebui totusi mentionat ca este o gluma, ca tare-mi e ca oameni precum @AlexSB, care a postat intrebarea asta sau din cei care nu-si permit un upgrade, poate vor incerca, sperand ca este pe bune, mai ales la cat de serios vorbeste tipu in filmulete.
Oricum, e funny as hell. Si daca as avea bani, mi-as cumpara un PS3 doar ca sa-i fac o d-asta, sa vad ce iese![]()
Teoretic nu se intampla nimic. O sa iti caute update-ul si nu o sa il gaseasca. Am inteles totusi ca merge sa faci update daca pui ultima melodie a lui Salam pe un dvd si ii schimbi numele cu PS4_Update.bin![]()
Bookmarks