Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Teapa pe PS Store sau ghinion?

 1. #1 SP
  Member paulone's Avatar

  Teapa pe PS Store sau ghinion?

  Azi pe contul meu de Romania am platit cu cardul BCR Visa un joc, desi suma nu este mare am ramas cu banii dati si fara joc....dupa ce am bagat datele cardului si am efectuat plata am asteptat 10 min si nu s-a mai intamplat nimic....pe mail mi-a sosit confirmarea ca plata a fost efectuata...dupa cca.alte 10 min apare ca PS Store este in mentenanta....
  Mai am vreo sansa sa descarc acel joc sau am luat teapa?

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Esti sigur ca l-ai cumparat si nu doar ti-ai pus banii in portofel "wallet"? De regula intai ti se adauga suma in portofel iar apoi trebuie sa confirmi achizitia jocului. Daca jocul nu iti apare drept cumparat, vezi daca nu cumva suma necesara achizitiei ti-a ramas in portofelul virtual.

 3. #3 SP
  Member paulone's Avatar
  pe mail am primit doua email: unul in care zice sony ca imi multumeste pt.achizitie si altul in care imi zice ca am o anumita suma in wallet...oricum in momentul de fata nu pot face nimic deoarece PS Store este in mentenanta....vad dupa ce iese din menteanta daca pot sa mai fac ceva

 4. #4 SP
  Senior Member raducucosmin's Avatar
  eu zic sa stai linistit ca nu iei "teapa" pe ps store niciodata. poate doar la preturi in comparative cu jocruile in format fizic.


  asteapta sa-si revina store-ul si vezi dca s-a inregistrat achizitia. in cel mai rau caz in care ar fi fost o eroare, poti contacta support-ul si ar trebui sa te rezolve intr-un fel sau altul.

 5. #5 SP
  Member paulone's Avatar
  mda...vad ca ma lasa sa-l descarc acum dupa ce a iesit ps store din mentenanta...
  interesant este ca desi jocul costa o anumita suma, dupa ce am efectuat plata imi arata ca in afara de costul lui, a mai "tras" o mica suma ce a ramas in wallet....

 6. #6 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  In wallet poti adauga doar sume rotunde, din cate imi amintesc din 25 in 25 de lei. Daca jocul costa 26, va trebui sa adaugi 50 de lei, restul banilor ramanandu-ti in wallet. O idiotenie marca Sony, nu ai ce face.

 7. #7 SP
  Member paulone's Avatar
  nu, a luat mai putin....am descarcat Deep Black fiind la promotie 20.10 lei parca si PS Store mi-a luat 25 de lei, restul de 4.90 lei au ramas in wallet..... dar nu ma deranjeaza...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Nedumerire Store By DjBaros in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 6 Last Post: 16-05-2015, 02:57
 2. Teapa sau realitate ? By DeeJay-RainY in forum Offtopic
  Replies: 17 Last Post: 31-08-2014, 03:11
 3. Teapa pe internet By liviu15 in forum Offtopic
  Replies: 50 Last Post: 30-06-2010, 06:02
 4. Replies: 18 Last Post: 29-01-2010, 16:19
 5. Video Store By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 3 Last Post: 22-08-2008, 15:14

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts