Am deschis acest thread pentru cei care joaca MGS 4 online.Io inca nu l-am incercat pe net, am jucat doar single pana acum, dar daca sunt doritori sa posteze aici poate ne strangem mai multi si facem de-o ciocaneala![]()
Am deschis acest thread pentru cei care joaca MGS 4 online.Io inca nu l-am incercat pe net, am jucat doar single pana acum, dar daca sunt doritori sa posteze aici poate ne strangem mai multi si facem de-o ciocaneala![]()
m-am bagat eu acum vreo 2 luni, mi-am facut si clan (console@CGF) dar in cele din urma am renuntat pentru ca nu a vrut nimeni sa joace iar cu strainii devenise boring. Daca vrei sa ne bagam si pe aceasta cale poate se strang mai multi, let me know!![]()
Deci 3 pana acum, cu mine.Hai, hai curaj si restu sa jucam ceva
Mi-am facut si eu id-ul si chiar imi place online![]()
este foarte fun mie unul si acum imi place la nebunie... nu stiu de ce nu a prins la "publicul" de la noi ca strainii joaca in disperare. Daca o puneti de un joc ceva PM plz!And you may join my clan
![]()
Pai ne bagam daca e.Ce lvl aveti?Eu am incercat aseara sa joc cu Junnkie dupa ce am intrat in clanul lui, dar nu il vedeam pe harta, desi el era acolo. Vedeti ca e trebuie sa faceti level, cu cat jucati mai mult. Intrasem cu Junnkie pe un server din afara si ma cocosau aia rau de tot, aveau lvl mare la arme si la skill-uri si nu aveam nici o sansa.Am iesit si m-am bagat pe un server de beginner
![]()
Eu nu am jucat deloc, ca noah, il asteptam pe Junkman din concediu, si am jocul de putin timp. Nici nu stiu sa joc calumea, insa ma descurc eu cumva... PAi haidem diseara dupa 8, ca am vb si cu Junnkie si vine si el... deci 3 pana acuma...
ffocus?![]()
Hai sa vedem, mai sunt amatori? Sper ca nu suntem decat noi astia 4 cu MGS nu ?Stiu ca erau o gramada de persoane care aveau jocul
![]()
Lasa, macar noi 4 de am intra, ar fi super! O sa mai vina si altii, daca vad ca e activitate!![]()
acu am ajuns acasa. Pentru cei care nu stiu inca, dati-mi add pe PSN. Id-ul meu este Wizternoff iar in MGO ma gasiti cu junnkie.![]()
Super a fost aseara, mai ales atunci cand am fost toti 4! Scuze ca a trebuit sa ies, dar am iesit cu nevasta-mea la o terasa...
Wanna go again tonight?![]()
Bookmarks