Salut tuturor!
As dori sa vad ce monitor/Tv utilizati cand va jucati pe PS3?
Precizati va rog diagonala(inch sau cm) si daca este Full HD (1080p) sau HD ready(720p).
Si dc este posibil ce parere aveti despre monitorul/tv utilizat.
O zi placuta.
Salut tuturor!
As dori sa vad ce monitor/Tv utilizati cand va jucati pe PS3?
Precizati va rog diagonala(inch sau cm) si daca este Full HD (1080p) sau HD ready(720p).
Si dc este posibil ce parere aveti despre monitorul/tv utilizat.
O zi placuta.
puteai sa faci un poll cu marci...
Panasonic TH-42PY8 - Full HD 106cm : Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> Televizoare cu Plasma -> TH-42PY8
SONY KDL-40V3000 Full HD 102cm (40") 1080P la oferta (cu 2500 ron...acum e 6600 ron)
Eu zic ca am cam exagerat ca dimensiune (desi era la acelasi pret cu un SONY 81cm HD ready),dar PS3 se vede super pe el,ca pt asta l-am luat.
TV prin cablu sucks big time,dar cica din 2010 sunt astia cu TV obligati sa treaca pe HD.
Sincer nu mai stiu unde am auzit, deci o pute-ti lua ca pe un zvon.
Ideea, din ce am auzit eu, era ca din 2010 sa se treaca la HD,iar pana in 2012 sa fie toti obligati sa trasmita HD.
Scuze daca am provocat neplaceri.Si eu sper sa se intample asta.
Man,la mine ca sa vad cat de cat bine tre sa-l tin pe 4:3,dar daca mai uit mult la el,imi raman dunci pe ecran...
Daca-l dau pe wide, imi largeste imaginea,si ca sa vad bine tre sa ma uit de la cel putin 3-4m distanta.
actulamente este de wide,si distanta intre tv-canapea este de 3-3.5m.
Scuze pt calitatea pozei.
TV - Samsung LE - 32b530 , Full HD, 81cm - de ce? > in final pentru ca era printre cele mai ieftine full HD - in rest trebuie sa compari.
- folosesc cablu prin digital pt TV - se vede excelent - si pe auto wide, zoom etc. Nu dungi nu nimic.
- raportul calitate pret mi s-a parut excelent - si eu am cautat unul de curand tot pentru PS3 (adica luna asta) si m-am hotarat sa il iau pe asta - pentru un apartament mediu ca marime nu iti trebuie mai mult cred; eu stau cam la 1.5m - 2m distanta, ideal ar fi un 3 chiar 4 - peste 81cm deja mi se pare mult prea mare; in cazul in care ai loc ti-as recomanda ceva mai mare - uitate si la specificatiile de consum cand te hotarasti.
Bafta!
Vroiam sa arat distanta,care nu se observa in poza.Pe ecran este serialul FastForward pe PS3,care cu ajutorul iphonului 3g + lumina contre jur (sau cum s-o scrie) arata asa oribil in poza,nu si in realitate. Oricum,pe Tv-ul meu nu se vede nici cu dungi nici cu pureci,dar imaginea nu este asa clara la posturile TV (decat cateva care trasnmit din an in paste wide) ca atunci cand te uiti la un film pe dvd sa zic.
Merci oricum de raspunsuri.
Scuze de offtopic.
Sony KDL-32S2000 HD Ready
de ceva timp (am schimbat locatia consolei)
Samsung T240HD - pentru pretul la care se vinde este excelent (si am o parere proasta despre marca Samsung in general)
Edit:
... sunt obligati sa treaca pe transmisie digitala, pana la HD mai e drum lung.
eu am un Samsung LE-32R86 ca cel din poze (81 cm, HDReady)
nu era gata mobila la data pozelor
visez la un FullHD de peste 100cm dar nu stiu daca are rost, la o distanta de max 3m ochi-display
sunt multumit de el acum, insa nu stiu daca l-am reglat eu cel mai bine. de ex, cand fac streaming prin media server, filmele mi se vad mai intunecate; daca bag un dvd ceva, nu.
si mai face si acel efect de "rainbow", adica parca gradientul nu e prefect; sa fie din limitarile tehnice? asta se vede cel mai bine in meniul consolei, la tema aleasa de mine
Dap la asta ma gandeam si yo (Televizor LCD Samsung LE-32B530, 81cm ) pare cel mai echilibrat,din pacata nu am reusit sa gasesc un review bun pt el sa vad cum se prezinta ca si raspuns in timpul jocurilor (nu as vrea unul care lasa ghosting si la miscari rapide sa se vada blurr).
Ai intuit bine am o camera mica probabil as sta la 1,5-2,5 de el cand joc.Sper sa fie suficient sa pot prinde tot ecranul in campul meu vizual.
Samsung LE-32R82B 81 cm, HD ready
Parere buna de 2 ani incoace. Are Anynet+
Momentan oscilez intre :
LCD LG 32LH7020, 32", FULL HD, HDMI - 100HZ (trueMotion)
LCD LG 32LH5000, 81cm - 100 HZ (trueMotion)
LCD Sony Bravia KDL-32 V5500 - 50 HZ
Toate sunt Full HD.LG-urile par mai ok ca timp de raspuns si mult mai bune pt gaming,pe cand Sony ofera contrast mai bun(negru e cu adevarat negru si nu gri).
Imi cam surade LCD LG 32LH7020(din review are cel mai mic ghosting si input lag cand vine vb de jocuri).
Bookmarks