Salutare, dupa cum scrie si in titlul acestui thread, am in plan sa cumpar o consola Playstation 3 si as dori sa aflu cateva detalii despre asa ceva.
>> In primul rand am o mare nelamurire legata cu YLOD-ul, adica daca o sa crape imediat dupa cei 2 ani de garantie mai bine numai cumpar, ca n'are rost. Si daca sunt riscuri sa primeasca YLOD cam cate ore pe zi as putea sa joc continuu sa fie totul in regula ?
>> Legat de controller, eu de 13 ani sunt "gamer cum s-ar spune" de calculator si sunt obisnuit cu tastatura si mouse-ul, am un prieten care are un Xbox de vreo 1 an si mi-a zis ca pur si simplu nu se poate obisnui cu aceal controller, asa este si cu cel de la PS3 ? Cam in cat timp ma voi obisnui ?
>> In legatura cu serviciul Steam, am auzit in unele parti ca Playstation se poate conecta la Steam chiar de pe consola, am un cont de Steam cu un joc Call Of Duty pe el, jucat de cateva ori de pe calculator, daca as cumpara consola as putea sa downloadez acel joc pentru consola direct de pe contul de Steam ?
Sper sa luati in serios acest thread si sa nu incepeti sa va certati pe baza lui, sau sa faceti misto de mine, recunosc sunt incepator in domeniu si sper sa ma ajutati. Multumesc.
PS: Consola care am in plan sa o cumpar ar fi Playstation 3 Superslim. Inca ceva, am auzit ca versiunea slim e mai buna, se poate sa ma lamuriti.![]()
Bookmarks