Se pare ca suntem mai multi de "carierea" cu MK...ar
trebui ceva online neaparat!
...no comment!
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
...ascultați muzica (să nu mai zic de restul)
...
Ohohoo, Alien 3 de NES! Superb!!!Mi-a placut mult versiunea de NES. Si mi-a mai placut mult si cea de MegaDrive!
Unreality - 10 Weird NES Game Glitch Moments |
mwahahahaaha![]()
Indeed, realy nice music! Alien 3 l-am jucat pe o petarda de terminator... Terminatorul ala mi-a deschis apetitul pentru consolele real!
...și acum mai am caseta
Muzică - 10
Stroyline - 10
Gameplay - 9
Diversitate - 10
...astea-s jocuri frate!!!![]()
Unde-i remake-ul? Aiurea...�n loc să pună m�na să le refacă...doamne!
foarte tare.Cred ca boss-ul era socat de Hulk
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
jocul care m-a disperat pe mine pe Terminator a fost Battletoads.
Era cel mai pretios joc care il aveam pe vremea terminatorului.
Stie cineva cum se numeste jocul acela de pe terminator cu un ninja care sarea foarte mult prin copaci si cu o muzica super frumoasa?
Cand incepi cazi de undeva si in jocu asta tu te misti spre stanga.Dai si cu niste stelute care omoara inamicii.Personajul sarea de circa 30 de ori cat este corpul lui.Jocul pentru mine la vremea aceea era greu si niciodata nu l-am terminat.
...na poftim!
Mega Man 2.5D - 2D/3D Hybrid!
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/310679.html
care stiti jocu asta ?
am INCA o caseta , eram mic , cand mi-a adus-o cineva .. are cam 70 !de jocuri pe ea toate superbe , de la adventure island. goonies. legend ofkage .. iceclimber.. o s-o pun in functiune si sa fac o lista completa![]()
98% din ele le-am jucat și terminat
100 NES (Nintendo) games in 10 minutes! ce amintiri...erau de 100 de ori mai faine dec�t gunoaiele din ziua de azi (fiecare �nțelege ce vrea din asta) �n rest ...no comment!
(e vechi dar merită văzut)
hehe! ックマン aiko! lollol
A group of NES all stars have a go at SMB stage 1-1
...era un topic pe forum special despre Gameboy. Doamne...de nu l-am căutat și n-am dat de el (ce �nseamnă să dai titluri aiurea topicurilor...).
�l postez aici...
How much fun can you handle? by williambillbill
hehe!![]()
Bookmarks