Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 526

Thread: Clubul Retro - Arcade

1. #101 SP
    Junior Member myriad's Avatar
    Prima mea consola a fost copia NES-ului, Terminator 2, pe care cred ca o stie toata lumea. Am impresia ca era la 200 sau 250 de mii atunci, iar primele jocuri jucate pe ea au fost Super Mario, Legend of Kage, Tennis, Tank (ultimele 2 le jucam cu tatal meu la dublu) si multe altele. In orice caz, de neuitat vremurile acelea. Culmea e ca imi mai merge si acum, insa nu mai am casete galbene pentru ea (imi cumparasem o caseta mov sa o testez, insa de-abia dupa am realizat ca cele mov sunt pentru o versiune superioara a consolei - varianta cu tastatura - si desi jocul de pe ea imi rula, controller-ul nu raspundea de niciun fel). Acum am un Xbox360..dar tot cu nostalgia am ramas...*sigh*

2. #102 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

3. #103 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    uhm.. poate-mi spune si mie cineva. Exista in unele sali de Arcade un joc cu un elicopter (te aflai in cockpit-ul elicopterului). Are cineva idee cum se cheama sau ce arcade era? Caut de innebunesc pe net, nici nu mai stiu dupa ce criterii sa ma uit...

4. #104 SP
    Air Rescue sau Cobra Command.

5. #105 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Ascult aceste 2 melodii de peste 3 ore. Oare m-am ticnit sau chiar m-a cumprins nostalgia ?!

6. #106 SP

7. #107 SP

Perler art

Indicat celor care vor sa uite de stres Eu unul mi-am dat comanda de 12000 de piese si ma pun pe treaba

P.S. Sper sa o ademenesc si pe mother, sa treaca de la goblene la "Bead Sprites"

Attached Images Attached Images mario-bead-sprites.jpg master-chief-bead-art-sprite.jpg fire-emblem-bead-sprites.jpg chrono-trigger.jpg chrono-trigger-framed.jpg castlevania-perler-bead-detailed.jpg gears-bead-sprite.jpg link-bead-sprite.jpg mega-man-rush.jpg gameboy-colors.jpg wolverine-large-bead-sprite.jpg rubix.jpg

8. #108 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ce though guy ii tipu asta . Yo i`ll show you how to make something really cool . Nu stiu daca as purta o chestie dinaia la gat , da poate as pune-o la penar , portofel sau alte locuri de genu . Macar a recunoscut ca SMB a fost unul dintre jocurile lui preferate

9. #109 SP
    Junior Member spolo's Avatar
    [quote=RACHyyy;311906]Indicat celor care vor sa uite de stres Eu unul mi-am dat comanda de 12000 de piese si ma pun pe treaba

P.S. Sper sa o ademenesc si pe mother, sa treaca de la goblene la "Bead Sprites"

foarte tare, oricum iti trebuie ceva timp sa faci un "goblen" din acela

PS: asteptam sa iti vedem goblenul

10. #110 SP
    Fenomenal !

11. #111 SP
    Junior Member Diamond's Avatar
    Excelent, super fain!

12. #112 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    In Constanta, in Tomis exista la arcade-uri cel mai rar arcade din seria Star Wars ( la sfarsit va bateti cu Vader ) !

13. #113 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Quote Originally Posted by RACHyyy View Post
    Indicat celor care vor sa uite de stres Eu unul mi-am dat comanda de 12000 de piese si ma pun pe treaba
    De unde si cu cat ?

14. #114 SP
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    In Constanta, in Tomis exista la arcade-uri cel mai rar arcade din seria Star Wars ( la sfarsit va bateti cu Vader ) !
    Ce alte arcade-uri mai sunt acolo ?
    btw Si in Mangalia este o sala de jocuri unde au cateva arcade-uri . Tin minte ca House of the Dead 1 mi-a mancat la bani . Da a meritat fiecare banutz .

15. #115 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Air Rescue sau Cobra Command.
    http://www.i-mockery.com/minimocks/5...underblade.gif

OMG!! Asta era... Thunder Blade se cheama

Stiu ce-mi pun in Game Room cand o sa fiu la casa mea

http://cgi.ebay.com/THUNDER-BLADE-Co...item2ea99faa15

Hai cu numerele la loto I'm going craaaazyyyyy!

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by Khan;315208[url=http://cgi.ebay.com/THUNDER-BLADE-Coin-Op-Arcade-Machine-SEGA-CLASSIC-1987_W0QQitemZ200414308885QQcmdZViewItemQQptZLH_De faultDomain_0?hash=item2ea99faa15
    THUNDER BLADE Coin Op Arcade Machine SEGA CLASSIC 1987 - eBay (item 200414308885 end time Apr-03-10 21:30:27 PDT)[/url]

Hai cu numerele la loto I'm going craaaazyyyyy!
    lasa ca nu esti singurul care ar vrea asa ceva acasa . Uite ce vreau eu : HOUSE OF THE DEAD SHOOTING ARCADE MACHINE VIDEO GAME - eBay (item 300410541474 end time Mar-30-10 23:11:53 PDT)
    incep sa strang bani de azi. let`s see . Omly 1400 dollars left

17. #117 SP
    Hai ca de bani sa-l cumpar as putea face rost in cateva luni... dar transportul pana in Romania e nebunie

18. #118 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Ce alte arcade-uri mai sunt acolo ?
    btw Si in Mangalia este o sala de jocuri unde au cateva arcade-uri . Tin minte ca House of the Dead 1 mi-a mancat la bani . Da a meritat fiecare banutz .
    Mai are Time Crisis ( dar nu stiu care ), House of the Dead ( II parca ), The Lost World ( Jurassic Park ), unul in care esti sub apa, Tekken, Sniper, cu motociclete, cu masini.

Putine totusi. Ma rog, mai sunt si in City Mall dar acolo nu m-am uitat prea atent.

19. #119 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    http://www.i-mockery.com/minimocks/5...underblade.gif

OMG!! Asta era... Thunder Blade se cheama

omg...mi-am adus aminte ca in orasul meu era o arcada dintrasta :X...vai....
    ce mai jucam street fighter si asta cu elicopteru prin 96'( doar ca era pe galben).5 years old

bine inteles ca eram finantat de bunicu'

20. #120 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast