MI-am luat si eu un playstation2 SCHP-7704 si nu imi merg jocurile am mai imprumutat niste jocuri de la vecinul meu acelea imi merg fara probleme dar cele cumparate nu merg de ce imi puteti spune si mie ?
Multumesc anticipat
MI-am luat si eu un playstation2 SCHP-7704 si nu imi merg jocurile am mai imprumutat niste jocuri de la vecinul meu acelea imi merg fara probleme dar cele cumparate nu merg de ce imi puteti spune si mie ?
Multumesc anticipat
Consola e modata? Si daca ai bagat jocuri neoriginale poate sa fie acolo problema viteza de scriere a jocurilor, sau trebuie sa umbli in setari.
Pe de alta parte daca nu e modata, si ai bagat jocuri originale poate sa fie ca sunt zgariate jocurile, blocul optic sau jocurile ori sunt PAL (ar trebui sa mearga) sau NTSC (asta daca nu e modata nu vor merge).
copnsola nu e modata toate jocurile sunt originale cele care sunt nou cumparate (de la flanco pentru erik) nu imi merg nu au nici o zgarietura dar celelalte au si merge ceva ciudat
hmmm...eu iti zic o patzanie de-a mea....consola mea e tot 7704dar patzisem, ceva in genu.
Nu mai stiu la ce jocuri mi s-a intamplat aceeasi chestie. Imi crapa la loading sau apucam sa intru in menu-ul jocului si atata.Dar pe alte console mergeau jocurile.
Eu consider ca poate sa fie anul in care au fost facute jocurile ...deci posibil sa nu fie de la consola.
pai am sims2 pets .. si nu imi merge nus tiu anul de fabricare dar la-m cumparat anul asta
Treci cu el pe la mine sa vedem ce este in neregula cu el. Posibil sa avem un bloc optic decalibrat sau murdar.
Bookmarks