Picture related.
Eu si pokemon in ultimele 2 zile![]()
Stie cineva de unde as putea cumpara un GBA SP cat mai bine intretinut (Ca probabil nu am cum sa iau unul nou)? Am vazut unele pe game.co.uk dar nu mai au. Si care e diferenta dintre modelul 001 si 101? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
�n stare perfectă de funcționare, �n cele mai multe cazuri doar desigilat și folosit o singură dată sau chiar deloc.
Pai.
001 are doar 2 moduri de iluminat. Cu lumina si Fara lumina.
101 are tot 2 moduri . Cu lumina si Si mai multa lumina.
Nu stiu diferenta dintre durata bateriei .
Eu iti recomand un 001 , ca sa poti sa salvezi din baterie atunci cand esti la soare.
In general am sa ma joc in autobuz, la scoala, acasa. Multumesc mult pt raspunsuri/ sfaturi.
iar eu iti recomand 101, credema ca ai sa te joci mai mult la lumina slaba decat la soare iar primul model se vede infect in comparatie, ala e luminat de un mini neon care e situat la baza ecranului si se pierde in intensitate pe directia sus, culorile vazanduse sterse, iar la celalalt se vede ca si monitorul de la calculator, deci...
PS.100 il gasesti si aici cateodata si pe computergames si pe okazii cel mai mult 101 e intradevar mai rar dar al-am avut chiar si eu de vanzare si cel mai mult l-am intalnit pe okazii, bafta sa iti gasesti unu din ele![]()
Si eu am avut un Gameboy Advance si un gameboy adv sp,dar gameboy advance-ul l-am vandut pentru ca ma dureau ochii,iar pe celalalt l-am vandut pentru ca....era handheld.
Dupa cum zice si Mark de la Classic Game Room,imi place sa ma joc la console mari,iar cand ma vad in mana cu o consola portabila mai bine ma culc sau ceva.(oricum,deoarece pentru seria gameboy au fost scoase unele din cele mai bune jocuri,am avut gamecube cu gameboy player)
Damn...
KONAMI HYPERBOY FOR GAME BOY
Bookmarks