Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: MiniRetro Review: Watara Supervision

  1. #1 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar

    MiniRetro Review: Watara Supervision

    Astazi am cumparat de la userul Raf (caruia ii si multumesc public cu ocazia asta) consola numita

    Watara Supervision (cunoscut si sub numele de Quickshot Supervision in uk sau GB-2000)

    Aceasta consola a aparut in Taiwan cam in aceeasi perioada cu consola Nintendo Gameboy - pretul fiind unul mai mic si venea insotita de un joc numit Crystball (similar cu pachetul Gameboy si Tetris) - acesta fiind o clona de Arkanoid (Breakthrou).

    Consola este fizic mai mare decat competitorul de la Nintendo, avand si un ecran vizibil mai mare - insa marele defect al acestui ecran este efectul de BLUR - care deranjeaza ENORM si face jocurile NEJUCABILE !!! In rest sunetul este strident si puternic (nefiind insa inovator sau deosebit) Se pare ca sunetul este STEREO (cel putin asa se lauda in reclama de pe cutie) - Exista zvonuri cum ca pentru aceasta consola trebuia sa existe un cablu special pentru conectarea la TV (acest cablu nu a fost lansat insa oficial) Insa consola vine cu un port serial DE-9 care permite conectarea a 2 console pentru "multiplayer" Cel mai interesant aspect hardware (un fel de trademark al firmei) este ecranul care are 2 pozitii normala si inclinat la 30 grade - ceea ce ar fi trebuit sa ajute la partea de gameplay (distrusa insa de calitatea ecranului si incredibilul BLUR). Daca imaginea este statica ea arata superb cel putin pentru vremea cand a aparut insa in miscare devine groaznica . Controlul este simplu - un cross destul de intzeapenit si clasicele A/B pentru control in jocuri - respectiv Select si start pentru functiile jocurilor. Consola este "alimentata" cu 4 baterii de tip AA sau cu un alimentator de 6V.

    Din pacate datorita lipsei suportului 3rd party pentru jocuri aceasta consola a avut parte doar de un numar foarte restrans de titluri (in jur de 69 conform Wikipedia) Majoritatea acestor jocuri fiind extrem de proaste sau clone ale jocurilor de la concurenta (clone de proasta calitate)

    Per total nu v-as recomanda aceasta consola decat daca sunteti colectionari de console/jocuri impatimiti.








    Attached Images Attached Images watara_alone.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ce forma ciudata are.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 22-11-2012, 14:41
  2. Replies: 0 Last Post: 28-08-2012, 09:25
  3. Replies: 0 Last Post: 30-06-2012, 15:30
  4. Replies: 2 Last Post: 25-10-2009, 11:20
  5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts