Asta o tinem ca amintire.![]()
este o masura cel putin incorecta. sincer daca as avea bani as da microsoft in judecata. argumentatie - pe jocurile xbox cu LIVE nu se specifica ca vor furniza acest serviciu pana cand vor muschii lor. asadar chestia ca taiem serviciu cand vrem nu tine. miroase a ceva despagubiri. dar cum sunt sarac ratez si aceasta okazie de a face un ban gramada....![]()
Pffff...tocmai mi-am luat un XBOX 1 si eu sa-l pun langa un TV de langa pat...Ce-o sa se intample cu jocurile exclusiv online, gen Unreal Championship ? Poti sa le arunci ?
Am facut cablul cross-over de 5 metrii , acum 30 min am terminat o runda pe xlink-kai!
Crede-ma ca nu ai nicio sansa. Sigur au ei in EULA, Terms & Condition, sau cine stie ce altceva ai acceptat cand te-ai conectate pe LIVE... prin care e specificat ca tine serviciul cat vrea muschiul lor. Oricum, o parte din jocuri le-au trecut pe Xbox 360, din pacate indisponibile in tarisoara asta frumoasa a noastra. Dar, proxy... si se rezolva si asta![]()
dupa ceva drept facut la viata mea, e adevarat fara licenta, iti spun ca am dreptate si ca un proces de lunga durata nu ar conveni microsoft. totul s-ar inchide in spatele usilor printr-o intelegere amiabila. degeaba au ei diverse smecherii prin terms... acestea nu pot fi studiate inaintea cumpararii produsului - acesta e sigilat - si deci pot fi usor date la o parte intr-o astfel de speta.
stilul de a gandi ca multinationalele sunt invincibile este bun doar ptr ele.
exemplu clasic. au venit cei de la romtelecom - o multinationala ceva mai balcanica - si-au tras o magistrala pe terenul din fata unei case - neimprejmuit, insa proprietate a unui persoane. un amic de-al meu, proprietarul imobilului s-a uitat, a ras bine si a asteptat. dupa vreun an, timp in care a devenit evident ca tot traficul din zona era pe noua magistrala, iar de mutat era scump si cam imposibil datorita configuratie zonei, s-a dus la ei si i-a intrebat de sanatate. aia erau blindati de aprobari de la primarie, etc. dar uitasera sa intrebe si proprietarul. acum au depasit faza de uimire si de la "nu ne intereseaza, nu ne pasioneaza. cine esti matale ?" sunt la faza de "how much is the fish".
alt exemplu evident este chestia cu fumatul. sunt mii si mii de procese castigate in diverse instante din lume. in romania - 0.
asadar mi-am exprimat o opinie juridica. deoarece nu aud argumente in domeniu raman la parerea mea, intreruperea serviciului este cel putin discutabila. iar multinationalele stiu ca orice proces de lunga durata intr-o tara normala este publicitate proasta. si din aceasta cauza prefera intelegeri in afara tribunalului...
Nu compara Romtelecom cu o companie asa mare ca Microsoft .
Pariez ca daca citesti toate Terms si Agreements de la ei o sa vezi ca iti inchid toate portitele , nu cred ca scrie undeva ca ei vor furniza Xbox Live pana te plictisesti de Xbox .
Sa ma anunti daca o sa castigi procesul !
Plus ca va trebui in cazul unui proces sa dovedesti cu acte in regula provenienta jocului sau chiar a consolei. eu am cumparat Halo 1 si 2 din magazin, dar nu mai am actele. Cred ca le-am aruncat inca de la iesirea din magazin.
Gata, a iesit si ultima persoana (kicked desi Bungie a spus ca nu va face asa): The Last Man to Play Halo 2 on Xbox Live - Halo 2 - Kotaku
Bookmarks