oh no.....no man, one just does not ask questions like this!
Sincer - eu nu cred in preview uri - eu cred doar in dorinta fiecaruia de a juca un joc si a-si creea singur o impresie.
Eu am intalnit enorm de multe jocuri care aveau scoruri proaste insa mie personal mi-au placut
Din principiu NU CITESC absolut nici un fel de review despre un joc pana nu il joc - apoi citesc si imi compar impresiile cu ce a simtit review-ul.
eu ma uit la review-uri, dar numai dupa ce imi pun in cap ca voi cumpara jocul anywho....e un fel de "nu mai am rabdare, ia sa vad altii ce zic de el"....si mie mi s-a intamplat, la Sonic and the Black Knight de ex.....care mie-mi place...la fel DBZ: Budokai Tenkaichi 3....sa nu mai vb de jocuri de n64 gen ISS64 si Scooby Doo....la care m-am distrat, de numa numa
Eu in schimb prefer sa vad anumite review-uri, mai ales la jocurile pe care nu sunt asa de sigur daca sa le cumpar sau nu... De ex. cum a fost Haze: Toata lumea spunea ca va fi foarte misto, hype imens, si jocul praf. Review-ul m-a salvat atunci de la o achizitie proasta... (Tot mi-am luat jocul pana la urma, dar sh)
rar s-a intamplat sa ma faca si pe mine un review sa ma razgandesc...la ceva jocuri de Wii a fost cazul....cred ca la GT Racing....sau nu mai stiu exact
Cdcovers.cc / Search / GameCube / zelda
Aici puteti gasi marea majoritate a copertilor lansate pana in prezent.
De 30 de ani, jocurile video au existat ca sa ne povesteasca Legenda Zeldei. O serie cu adevarat magica.
Bookmarks