Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Problema PS2 Phat

  1. #1 SP
    Junior Member lionx1987's Avatar

    Unhappy Problema PS2 Phat

    Salut tuturor. Am cumparat un PS2 Phat, model 50003 PAL, dar nu l-am ferificat bine cand l-am cumparat, ca eram in graba. Omu avea un CD de GTA San Andreas in ea, l-am fugarit pe CJ putin prin joc, am vazut ca merge..nu am mai stat sa verific celelalte cd-uri. Mai am MK - Shaolin Monks, Bouncer si Godfather, dar nu le citeste. La Godfather imi zice : "Please insert a Playstation or a PS2 format disc.", iar la celelalte imi da "Disk read error." . GTA San Andreas e zgariat, merge ce merge si imi da eroare de disc. M-am riscat si am cumparat un cd nou Tekken 5, si a mers uns, m-am jucat toata noaptea, nici macar o problema. Stie careva de ce nu merg primele 3 cd-uri, avand in vedere ca nu sunt zgariate deloc ? (ipoteza mea e ca ...avand in vedere ca GTA si Tekken sunt Platinium, celelalte nu, vede doar Platinium disks ?)

    Va multumesc anticipat pentru pareri.

    P.S: Am incercat DVD-uri originale cu filme, au mers unse si alea...ce o fi avand ?

  2. #2 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Chiar asa? Pai,daca cele originale merg si cele piratate nu,tu care crezi ca e problema? Daca tot nu ti-ai dat seama,CD-urile care le-ai primit cu consola sunt stricate.

  3. #3 SP
    Junior Member lionx1987's Avatar
    Toate jocurile pe care le am (cica) sunt originale, din pacate nu merg primele mentionate. Din pacate, nu am deloc vechime in PS-uri, si nu imi dau seama daca sunt originale cu adevarat sau nu, dar am cd-urile printate (nu scrise), carcasa cu coperta ...par originale. Alte pareri ?

  4. #4 SP
    Junior Member yaniyani's Avatar
    are modchip

  5. #5 SP
    Junior Member lionx1987's Avatar
    Nu e modata consola, toate jocurile pe care le am sunt originale (cred). Adik le am in carcasa neagra clasica de dvd, cu coperta pe ea, tot pus la punct, dvd-u are lipita pe suprafata de sus coperta originala, pe unele dvd-uri scrie PS2 pe partea de jos, pe Godfather scrie The Godfather, pe MK scrie SPS20098 si pe Bouncer scrie z096. ce mi se pare ciudat e ca nu ai sigla PS2 pe suprafata CD-ului, sau asta doar Platinium Edition le are ?

  6. #6 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    stai putin....carcasele pt jocurile de ps2 sunt doar albastre sau argintii in europa si chiar nu stiu chestia asta cu sigla ps2...eu am consola modata si jocuri originale nu prea doar vreo 2

  7. #7 SP
    Junior Member lionx1987's Avatar
    Vreau sa adaug niste noutati. Am imprumutat de la un prieten cateva jocuri, majoritatea au mers fara probleme, doar cateva mi-a dat aceeasi eroare "Disk read error". Am dat jocurile mele acelui prieten, la o prima incercare parea sa mearga Godfather, nu a avut timp sa le testeze pe toate. Ce ar putea fi totusi ?

    Mentionez ca vorbesc doar de jocuri originale, consola nu e modata !

  8. #8 SP
    Junior Member lionx1987's Avatar
    Chiar nu are nimeni vreo idee de ce unele jocuri imi merg si altele nu ? Presupun ca daca ar fi laserul, nu le-ar vedea pe toate, nu ?

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    lionx1987: ia legatura cu Donely pentru a-ti face o calibrare a laserului. Daca nici asa nu se rezolva, ma tem ca va trebui sa-i schimbi blocul optic. Bafta!

  10. #10 SP
    Junior Member luci0303's Avatar
    Eu stiu ca la ps2 daca ai consola europa(pal) nu merg celelante ntsc,doar daca o modezi!
    problema ta poate fi si de la lentila sa fie pe duca sa citeasca doar cd nu si dvd sau invers.

  11. #11 SP
    Junior Member razvan21ro's Avatar
    Am si eu o problema serioasa in legatura cu God of War 2. Sunt fericitul detinator al unei SCPH-70004 si au mers pe el toate jocurile si filmele pana acum. Mentionez ca nu este modata consola, tot ce am pe ea e original. Am primit azi de la un vecin God of War 2 si am pornit consola plin de entuziasm. Jocul este original si este PAL, la fel ca si consola. Problema e ca nu imi invarte CD-ul, insa eroarea o am doar la acest joc, in rest toate merg perfect. Aveti vreo idee?

  12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvan21ro: incearca jocul pe o alta consola. Daca pe alta merge, atunci e clar ca ai probleme cu lentila. Ori necalibrata, ori murdara. Daca nici in alta parte nu merge, e zgariat diskul or something.

  13. #13 SP
    Junior Member razvan21ro's Avatar
    Zgariat nu este, si la acea persoana merge fara probleme. Asta inseamna ca lentila mea imi face figuri, doar ca e singurul DVD pe care nu il citeste. Ma gandesc ca acest lucru e datorat deoarece jocul e pe Dual Layer. Consola este varianta SCPH-70004 si am auzit ca este din cele cu probleme de lentila.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Problema ps phat By andrewlikez. in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 2 Last Post: 20-07-2013, 15:51
  2. Problema cu PS3 phat 60gb By Dood in forum Hardware
    Replies: 4 Last Post: 15-04-2013, 17:25
  3. Problema ps2 By DegX in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 10 Last Post: 10-09-2009, 17:10
  4. Problema Modare Phat By didona in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 1 Last Post: 02-11-2008, 14:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts