Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 260

Thread: Arcade mania

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, so you don't need me anymore ? Nu de alta, dar vad dublu... Sorry RonanN1, n-am avut timp sa stabilesc tournament, dar o voi face azi (de fapt, aceasta era si ideea, sa incepem pe 1 Aprilie sa terminam pe 15). 2 weeks... Sorry guys, i'm just too tired...

2. #122 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Da, s-a rezolvat c�t despre turneu nu-i problemă (vroiam să știu doar un mic info.)

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

...iar eu,

MonkY, nici cum nu se pot lua jocuri de aici?

vNES

...Doamne c�te sunt (majoritatea le-am jucat c�nd eram mic...și sunt sigur că nu doar eu...de pe forum).

E mai greu cu Java dec�t cu Flash? (nu mă pricep). Chiar dacă nu se poate contoriza scorul...să fie aici pe site...ca-s din epoca de aur!

*nu acuma, c�nd ai timp...�n vacanța de vară...sau știu eu...măcar un test, două

Merci.

http://www.virtualnes.com/play/?id=NES-6E&s=9

no comment!

3. #123 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RonanN1: chiar daca ar exista un plugin pt. java games or something pt. vBulletin, nu cred ca vom putea face ceva pana nu detinem originalele, asa cum o fac cei de la vNES: "Due to substantial legal pressure, the staff of vNES International has gone to extensive lengths to continue operating within United States law, while still providing a quality product to our users. All of the games on VirtualNES.com that were released within North America, and/or are originally sanctioned products of Nintendo Co. Ltd. (or its subsidiaries), are backups from original cartridge copies stored at the vNES office, in accordance with 17 U.S.C. � 108 and 17 U.S.C. � 1201 (a)(1). Products made outside of those limitations are (generally) not known to have a copyright recognized by Title 17 of the United States Code.
    Additionally, as made precedent in Sony v. Universal, the creation"

4. #124 SP
    It's me again...

Eu, cum iau fiecare joc �n parte, despistez unele erori...și unele sunt super enervante și afecteaza mult gameplay-ul

După concurs (turneu)...pot să scot �n evidență aceste jocuri? (și cum e normal să descriu problema lor �n c�teva cuvinte?)

Acum nu...ca e prea �ncărcat programul, dar o listă am...demult

Merci.

5. #125 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Te rog. Stiu ca sunt cateva buggy, dar in afara de a le scoate de tot nu prea sunt optiuni. In unele cazuri am preferat sa le lasam in lista, chiar daca aveau mici bug-uri.

6. #126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wave 126 si m-am oprit... Eram cu toate la MAX si orice intra in harta disparea in mod subit
    Attached Images Attached Images 2009-03-16_203916.jpg 2009-03-16_204342.jpg

7. #127 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Eu am ajuns la 3840 la onslaught, greu tare! si deja incepuse sa aiba lag

Secretul sta in combo-uri, dar e cam nasol ptr ca da prima tureta 1 combo apoi intra sirul de monstrii in raza turetelor secundare si nu mai dai nici un combo!

Ajunsesem la un joc incat nu pleca nimic pe harta - mureau cum apareau pe harta, dar daca apucau sa treaca de zona de combo nu mai puteam face nimic! Faceau turetele dmg mult prea mic fara combo.

8. #128 SP
    Shoot 'Em Up Games - Games at Miniclip.com - Play Free Games

...se poate lua ceva de aici? Orice, nu contează

9. #129 SP

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, aveti 13 New games in Arcade. Enjoy

11. #131 SP

12. #132 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    vreau sa intreb si eu cva in legatura cu donkey kong (ca asta imi place f mult ). deci nu puteti sa faceti sa nu ma duca de fiecare data la lista de hi scores decat cand vreau eu ? ca de fiecare data cand pierd cele 3 vieti ma duce iar la lista aia chiar daca nu am facut un alt hi score . si credema duja juma de ora de donkey kong devine frustrant . si nu puteti sa mai bagati nivele in plus la jocu asta ? ca parca era un level la care luai un baros si puteai sparge butoaiele , nu terbua sa sari peste ele . si din cate am observat se tot repeta lvl 1 la infinit . . astai tot pt moment. multumesc

13. #133 SP
    Junior Member Bisti's Avatar
    Rog verificare la x_elx - Archery si IceAge3. Mi se par scorurile exagerate in comparatie cu restul.

14. #134 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bisti View Post
    Rog verificare la x_elx - Archery si IceAge3. Mi se par scorurile exagerate in comparatie cu restul.
    Banned.

Tudoran, jocurile nu sunt facute de noi. In cel mai fericit caz convertite de noi pentru a fi compatibile cu versiunea noastra de Arcade. O sa ma uit daca exista un alt Donkey Kong, cu extra levels. Btw, cu limba romana ce-ai avut ?

15. #135 SP
    am incercat sa dau cat mai multe detalii legat de ce ma supara si se pare ca m-a luat valu . acuma imi dau seama ca mesaju era un pic confuz . sorry , my bad .

16. #136 SP
    Junior Member Bisti's Avatar
    Alt baguit - la Multiball Madness. Toti au 3-4000, numai el are 400.000.

17. #137 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bisti View Post
    Alt baguit - la Multiball Madness. Toti au 3-4000, numai el are 400.000.
    Deleted score...

18. #138 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Deleted score...
    Mi-ai sters highscore-ul?!?
    Uita-te aici care-s highscore-urile la jocul asta... daca nimeni de aici nu a jucat destul de mult acest joc incat sa ajunga atat de departe nu inseamna ca nu e posibil
    MultiBall Top Scores - Armor Bot Rankz

Sau poate toti cei 502 jucatori care sunt in acel top (apropo cel mai mic score e peste 390.000) au trisat?

19. #139 SP
    As dori daca se poate sa mai bagati niste jocuri retro . Gen Frogger , Space Invaders , mai multe level-uri la donkey kong si de asemenea cat mai multe TD-uri (i love those games :X:X:X) . si de asemenea as sugera sa te uiti la scorul de la X-training . cum poate sa aibe 41505 de puncte cand kerf care e pe locul 2 are numa 47 de puncte . something ain't right

20. #140 SP
    SkyFyre

...ăsta trebuie pus. Neapărat!

Cu lejeritate ăsta poate ajunge un XBLA Game de succes.

Echipa asta a făcut și Castle Crashers.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast