Oki, am �nțeles
---------- Post added 09-01-2010 at 07:33 PM ----------
huber is the new B29 Assault champion!
...cum ies din casă c�teva ore și merg �n Skate-Park cum mă bombardează huber![]()
daca continuam asa cred ca o sa ajungem la maxim adica 240000 asta ar insemna sa curatam tot , orsicum imi place concurenta si am facut scoru ala doar dintr-o greseala , a mai intrat in cursa si unu parca riagor sau ceva de genu dar mai are de munca , in plus imi place mult jocu chiar daca faci mai mult de cat mine tot nu ma las![]()
Monky, am dat si eu peste un bug. M-am jucat Alphabet Hunter prima data, dupa care am intrat in Major Boobage - K-Type, unde am facut 31740 scor si i-am dat save. Faza e ca mi-a salvat scorul la Alphabet Hunter![]()
RonanN1 is the new B29 Assault champion!
242380Originally Posted by huber
Un sfat/tactică: milk the bosses(tactica asta o știu din Triggerheart eXelica și Ikaruga
)
M-am grăbit...că puteam sta c�t vroiam...și asta doar la primul boss
---------- Post added 10-01-2010 at 11:24 AM ----------
...și aici un exemplu:
Ikaruga (dot eater)
N-am găsit cu Triggerheart eXelica- ciudat.
---------- Post added 10-01-2010 at 11:30 AM ----------
�n clip - jucătorul a făcut 1,853,700 de puncte fără să tragă un singur glonț![]()
Console Games Forum
...cred că este o problema cu acest joculeț (super funny)
L-am jucat (la �nceput) și-am fpcut...aprox. 5000 de puncte. Am dat Submit și s-a blocatAm zis că poate-i de la mine...și c-am să-l joc later (c�nd am timp) deoarece nu trebuie grăbit
Am intrat azi, am văzut 2 useri �n lista de highscores și-am zis...gata, sigur a fost de la mine dacă sunt �nregistrați oameni.
M-am pus pe jucat...am făcut aprox. 6900 de puncte. Am dat submit...și am primit eroarea din poză
Care să fie problema?
Din c�te văd �n lista de highscores...sincer să fiu...alea nu par scoruri ale acestui joc, deoarece e imposibil să faci mai puțin de 1000...
Dacă nu se poate face nimic...rpg să nu fie scos (dă-l �ncolo de scor) că e super funny jocul
***later edit***
Am �ncercat o fază. Am intrat �n joc...și-am dat direct Submit (să văd dacă se mai blochează) și surpriză...s-a �nregistrat scorul de 51![]()
O sa incerc sa-l reconvertesc. Daca nici asa nu merge... il lasam, ca e pt. "acvaristii" maniaci![]()
Aero Fighters!!!!!!!!
http://www.gamesforwork.com/games/pl...s-Flash_GameSe poate?![]()
Bookmarks