Deci, va anunt de azi, oricine este prins cu cheat pe aria de Arcade, va lua ban direct, fara nici-un fel de comentarii.
Arcade Anti-Cheater Mod [Archive] - vBulletin.org Forum Poate te ajuta.
cand se reseteaza scorurile ? sa stiu sa o iau si eu de la inceput. sa am moralul sus.
Pff... ce batalie a fost pe manole! Eu am facut vreo 200.000 doar, insa m-am lasat pagubas cand am vazut ce pot sa faca unii... Cum dreaq sa faci 400.000 la jocul ala ?![]()
Nu cred ca se pot face 400.000 la jocul asta (decat prin cheating) mai peste tot unde l-am vazut, limita era un pic peste 300.000.
P.S. Inca 6 noi jocuri pe Arcade (printre care 4 jocuri de la Olimpiada Beijing 2008). Enjoy !
e baguit ala cu Archery - am tras de 7 ori, mi-a zis ca am tras de 10, mi-a pus din burta 2 de 7 si un 9.
L-am jucat de 20 de ori si a fost ok. I'll try some more... sau mai bine fa-ti un update la Flash si la browser...
acum am jucat din nou si e ok. nu stiu ... poate cand sunt prea slab sa ma arda la puncte. cand am dat numai 9 si 10, a fost ok.
Hungry Hungry Mario e de doua ori. Poa' sa ramana asa daca nu deranjeaza pe nimeni ca am Hi-Score la ambele
MonkY, daca e sa stergi unul din ele.. ia-l la ochi pe ala unde am totusi scor mai mic![]()
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Console News
Bookmarks