Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 50 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #581 SP
    Member haimi708's Avatar
    Intra in meniul consolei, la system configuration si mergi la video (intri cu X si tot cu X dai OK pe fiecare setare) si acolo schimbi calea de iesire (la component video out - cred ca o ai pe RGB asa ca schimbi pe cealanta, respectiv Y Cb/Pb Cr/Pr); setarile se schimba apasand pe cruce - dreapta/stanga (la joystick) si apoi X pt a salva noile setari

2. #582 SP
    Junior Member SYLENTm's Avatar
    Cam cat ocupa o salvare a unui joc ? Mai exact cam cate salvari incap pe un memory card de 8Mb ?

3. #583 SP
    Member haimi708's Avatar
    O salvare ocupa in medie 150Kb (sunt unele ce ocupa 50-70 kb iar altele ocupa 200-250 Kb - mai rar intalnite ). Cum MC are 8MB, calculeaza singur ...

4. #584 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Nu in cazul Gran Turismo 4, Tourist Trophy care ocupa 1,500 Mb. Colin McRae Rally 2005 ocupa 4,115 Mb

5. #585 SP
    Member haimi708's Avatar
    Acolo vb. de salvari multiple (de mai multe ori sau facut salvari). Nu e vb. de o singura salvare (intra cu UlanchElf in salvarile respective si te vei convinge).

6. #586 SP
    Adica multiple? In memory card nu e decat o salvare care ocupa 1.4115. Nu am UlancheElf (nu e modata consola)

7. #587 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    o sa pun aceeasi intrebare care am puso si pe celalalt thread legat de aceasta consola : ps2-ul e cumva region free ? sau daca o sa imi comand niste jocuri de pe amzon.com o sa le tin in casa ca bibelourile ?
    De asemenea , o sa rog un moderator sa imi stearga ultimul meu post de pe thread-ul "clubul ps2" (m-am grabit si din greseala am postat acolo intrebarea ) . multumesc anticipat

8. #588 SP
    Daca consola este modata, atunci citeste si jocurile NTSC.

9. #589 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Daca consola este modata, atunci citeste si jocurile NTSC.
    si daca nu e , atunci nu citeste .. asai ? . Pt ca eu ma gandesc sa nu o modez ... ma rog , avea swap disk da s-a zgariat si nu mai e bun , asa ca nu cred ca o sa o "remodez" cu un modchip sau ceva de genu . Sau eh .. poate o modez ca sa imi mearga jocurile originale din SUA , Asia or whatever . Merci pt raspuns

10. #590 SP
    Daca iti mai functiona swap magic-ul, atunci mergea sa le boot-ezi.

11. #591 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Am un cablu VGA pt PS3 si l-am incercat si pe un PS2 slim...si nu merge Stie cineva care e problema ? Din ce am citit pe net, trebuie sa ai PS2-ul modat. E adevarat ? Nu sunt solutii ca sa mearga pe consola nemodata ?

12. #592 SP
    Normal ar trebui sa mearga, nu trebuie neaparat sa ai consola modata. Incearca cu un alt cablu de la un PS3 ( daca ai prieteni cu PS3) si vezi daca functioneaza.

13. #593 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Normal ar trebui sa mearga, nu trebuie neaparat sa ai consola modata. Incearca cu un alt cablu de la un PS3 ( daca ai prieteni cu PS3) si vezi daca functioneaza.
    Din pacate n-am acces la alt cablu, dar asta merge ok la PS3. Daca stie cineva ceva mai multe...astept si alte sugestii.

14. #594 SP
    Member I-Ray's Avatar
    care e cel mai bun model de ps2 ?

15. #595 SP
    Member haimi708's Avatar
    Scph 90004.

16. #596 SP
    Junior Member stefwinner's Avatar
    vreau sa cumpar un ps2 dar imi spuneti si mie cel mai bun model ce capacitate are daca are memorie inclusa sa nu?va rog frumos astept raspuns

17. #597 SP
    Member haimi708's Avatar
    In magazine (noi) nu mai gasesti decat ultimul model aparut, respectiv SCPH 90004. E foarte bun modelul, partea 'proasta' e ca nu se poate moda (cipa - pt a juca jocuri backup-uri) decat cu modchip intern (nu merge modat cu MC). Consola vine fara MC, doar cu cablurile ei si cu un joystick (uneori mai gasesti si oferte speciale cu 2 joystikuri sau cu MC). Deci nu se poate vb. de "capacitatea" consolei (doar de marimea MC - cel original Sony e de 8 MB). Vb. de "capacitatea" unei console PS2 doar daca are montat pe ea HDD (asa ceva gasesti doar la second-hand).

18. #598 SP
    dar 8 mb este mult pt salvari?

19. #599 SP
    Member haimi708's Avatar
    Hmm...o salvare are in medie 200Kb (sunt si altele, putine, de 1,5 MB - cele la care ai profil si option file, sau altele de 70-80 KB).Deci fa calcul singur ... Daca Sony au ales sa faca MC numai de 8 MB, tu ce crezi ?

20. #600 SP
    pai eu zic ca toata lumea fiid innebunita dupa bani deaia mam gandit ca poate e mic si atunci lau facut special ca sa cumperi alte carduri ca sa ia ei bani

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 50 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast