Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 50 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 ... LastLast
Results 881 to 900 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #881 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    În opinia mea, atât cât poate fi ea de obiectivă , "Shadow of the colossus" e cel mai șmecher joc de PS2 pe care ți-l recomand clar, Firefoxfl. Asta nu înseamnă că discreditez alte jocuri, dar ăsta mi s-a părut de-a dreptul genial prin toată acțiunea lui și gameplay în sine. Se auzea ceva de partea a doua, crede cineva că sunt șanse să mai iasă ? Vă închipuiți cât de tare ar putea fi pe next gen ? Ce să mai zic de feeling-ul dat dacă l-am juca cu Project Morpheus...

2. #882 SP
    Junior Member Dragos115's Avatar
    Si eu sunt inca un fan al ps2-ului. Il am modat pentru ca pe ps2 nu poti juca jocuri online, deci, din punctul meu de vedere, nu are niciun dezavantaj. Inca ma joc ocazional pe consola, oferind inca gameplay solid pentru o consola asa de veche

3. #883 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Exista de mult o modalitate de a te juca online jocuri Multiplayer in mod LAN folosind XLink Kai: Evolution VII. Global Network Gaming. instalat pe un calculator. De acum poti folosii si un Raspberri Pi pe post de server, nemai avand nevoie de calculator, detalii aici: http://www.consolegames.ro/forum/f29...i/#post1169096

4. #884 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Pentru cei ce au PS2 Fat cu Hdd intern si Network adapter:
    Daca aveti jocuri originale si lentila stricata (sau doar vreti sa o protejati) , acestea se pot copia in PC si se pot juca direct de acolo folosind Open PS2Loader si un cablu de retea crossover sau se poate face rip al jocului pe hdd-ul consolei. Atentie: este vorba de jocurile originale pe care le detineti, nu jocuri luate de pe net.
    Open PS2Loader poate fi personalizat destul de mult cu teme, imagini din jocuri,. In ciar si un info al jocului.In eventualitatea in care aveti si un cablu component exista si un program numit GSM( Graphics Synthesizer Mode) care 'forteaza' rezolutii de pana la 720p. Shadow of the Colossus arata magnific in 720p
    Attached Images Attached Images 23105-bg_layout.png.jpg batman_main.jpg

5. #885 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Pentru cei ce au PS2 Fat cu Hdd intern si Network adapter:
    Daca aveti jocuri originale si lentila stricata (sau doar vreti sa o protejati) , acestea se pot copia in PC si se pot juca direct de acolo folosind Open PS2Loader si un cablu de retea crossover sau se poate face rip al jocului pe hdd-ul consolei. Atentie: este vorba de jocurile originale pe care le detineti, nu jocuri luate de pe net.
    Open PS2Loader poate fi personalizat destul de mult cu teme, imagini din jocuri,. In ciar si un info al jocului.In eventualitatea in care aveti si un cablu component exista si un program numit GSM( Graphics Synthesizer Mode) care 'forteaza' rezolutii de pana la 720p. Shadow of the Colossus arata magnific in 720p
    Valabil doar pentru modelul phat , presupun , nu ?

6. #886 SP
    OPL merge si pt Slim dar doar pt a juca din PC. Asta presupune sa ai jocuri originale rip-uite in PC
    tutorial aici

---------- Post added 20-10-2014 at 12:03 ----------

Cam asa arata cu art, background, theme si nfo. Si, se poate face si wireless conexiunea PC-PS2 dar e mai complicat

7. #887 SP
    Pentru Slim exista mai demult HDCOMBO cu care se putea conecta un hdd la consola.

Se poate totusi si fara HDCOMBO dar e nevoie de 'soldering skill' exceptional. Daca vrea cineva sa incerce...
    Attached Images Attached Images 15296_img_3486_www.jpg 5180865886575165.jpg

8. #888 SP
    Poate va intereseaza un PS2 semi-portabil
    Exista monitoare ce se ataseaza atat la PS2 Fat cat si Slim si nu sunt foarte scumpe( eu am dat 60 lei pe unul) Daca mai aveti si un controller wireless...

Attached Images Attached Images 419rw1c4dql._sl500_aa300_.jpg joytech-8-digital-lcd-monitor-pstwo-20050706054541576-000.jpg

9. #889 SP
    Junior Member Danny35004R's Avatar
    As dori sa ma alatur si eu clubului,impreuna cu micul meu tanc:

PS2 fat,SCPH - 39004 v7 cu Free McBoot.

Cumparat cu 23 lei din bazarul local,arata ca vai de el. Am stat si l-am facut sa arate cat de cat mai bine,punandu-i o carcasa silver putin zgariata (de la un 50003 v9 mort) si placuta de la DVD albastra de la un 50004 Aqua Blue v9/10.

Are un laser HD7 care e putin slabit (20%) dar citeste media OK. Din pacate am putine jocuri originale din toate cele 20 pe care le am.

10. #890 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by ilie11 View Post
    Pentru Slim exista mai demult HDCOMBO cu care se putea conecta un hdd la consola.

Se poate totusi si fara HDCOMBO dar e nevoie de 'soldering skill' exceptional. Daca vrea cineva sa incerce...
    Stiu ca ma alatur discutiei umpic cam tarziu dar o varianta si mai simpla ar fi un HDD extern (sau un HDD cu rack extern) conectat la PS2 prin USB, si in acest caz se poate folosi OPL dar personal recomand PS2ESDL, compatibilitatea si viteza este mult mai buna.

Atentie: Pentru a te juca prin USB este nevoie sa se defragmenteze HDD-ul cu Auslogics DiskDefrag inainte de conectarea la PS2 daca s-au facut rescrieri pe el sau daca s-au instalat/modificat jocuri, si deasemenea este nevoie de un HDD extern sau rack cu power supply extern pentru o performanta decenta.

11. #891 SP
    Asa e, dar compatibilitatea si viteza prin USB lasa de dorit. Cea mai simpla si ieftina metoda e prin cablu de retea cu OPL direct in PC. Practic nu costa decat vreo cativa lei cablul, toti avem un PC in ziua de astazi.

12. #892 SP
    Compatibilitatea a devenit destul de buna prin USB, pana acuma nu am avut nici o problema ca sa fiu sincer, intradevar metoda ta pare mai buna si convenabila pentru slim-uri dar pentru cei ca mine care au PS2 phat si nu au un expansion card este mai buna/ieftina varianta prin USB .

13. #893 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    memories...
    Attached Images Attached Images tumblr_nh6k19cbpj1snhn1io2_1280.jpg tumblr_nh6k19cbpj1snhn1io1_1280.jpg

14. #894 SP
    Junior Member miculprint13's Avatar
    salutare. nu stiu daca s-a mai postat despre acest subiect pe un alt topic, insa am o problema si o supun atentiei voastre, in ideea ca poate ii gasesc vreo rezolvare. Am luat FIFA 14 pentru PS2, insa am o mare problema la a juca jocul. Mai exact, desi in meniul cu Messi se incarca mai greu, reusesc sa intru in joc si navighez prin meniu foarte simplu. Problema cea mare si fara rezolvare apare cand ii dau sa joc un meci, fiindca dupa ce imi incarca loading barul si se aud spectatorii, ramane blocat. O singura data am reusit sa vad jucatorii pe teren, insa dupa ce am asteptat vreo ora cu loading barul plin, ca la 3 secunde dupa ce am vazut terenul sa se inegreasca ecranul tvului si sa mi se blocheze de tot.
    Daca ati mai avut vreunii dintre voi problema asta, va rog mult de tot sa imi dati o solutie ori sa ma redirectionati catre topicul la care s-a discutat despre aceasta eroare. va multumesc anticipat

P.S.: am vazut pe un formul ca se specifica posibilitatea ca memoria ram sa fie prea mica, insa mi se pare aberant din moment ce jocul a fost facut pt ps2 sa existe o problema la memoria ram. daca insa este adevarat, cunoasteti daca se poate face vreun update?

15. #895 SP
    Salut
    Din cate stiu eu nu exista update, problema poate fi de la dvd, nu cred ca il citeste bine. Alta varianta nu cunosc...

16. #896 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Quote Originally Posted by miculprint13 View Post
    Am luat FIFA 14 pentru PS2
    Quote Originally Posted by miculprint13 View Post
    am rescris dvdul la o viteza mult mai mica
    Mi-a placut, pentru ca nu ma asteptam la asta .

GG.

17. #897 SP
    Si voi care credeati ca nu aveti ce sa va jucati pe Playstation2

18. #898 SP
    Nice, dar in cazul meu mi-am luat PS2 in special pentru jocurile mecha si JRPG-urile de calitate XD:

Another Century Episode:

sau Gundam SeeD union vs Zaft:

Atelier Iris 3:

Ar Tonelico:

Zone of the Enders 2:

Plus shootem'up-ul meu favorit Trigger Heart Exelica Enhanced:

19. #899 SP
    Junior Member Tsuyoshi's Avatar
    Strike , Another Century's Episode: R avem si pe PS3 , doar in japoneza ..

20. #900 SP
    Pe PS3 avem doar un joc din serie adica R. Seria principala a inceput si este pe PS2 (3 jocuri). Plus japoneza nu este o bariera pentru mine XD.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 50 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 ... LastLast