Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 50 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 ... LastLast
Results 901 to 920 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #901 SP
    Junior Member Fratzica's Avatar
    Salut!
    Am o problema cu PS2-ul meu FAT.Eu l-am cumparat modat,cu hdd si card cu modarea pe el.Din grseala am sters modarea de pe card,iar acum nu imi mai recunoaste hdd-ul nicicum.L-am desfacut si am vazut ca inauntru era ceva lipit cu banda scotch de hartie,iar fundul de la hdd era acoperit la spate cu hartie.
    Eu am gasit o modalitate de a rula modarea doar de pe hdd,dar tot nu imi scaneaza hardul.
    Nu as putea face ceva in legatura cu asta?

2. #902 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    De cand sunt job-less am reusit sa imi termin proiectul de suflet, un PS2 Phat cu hdd de 320 gb si toate jocurile originale rip-uite pe el. In sfarsit am toate cover-urile, in game screenshots si .nfo-urile puse la punct. A fost o munca titanica avand in vedere ca tot ce se vede e facut de la zero pentru fiecare joc in parte.
    Cam asa arata:
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1426094574562.jpg uploadfromtaptalk1426094591948.jpg uploadfromtaptalk1426094680992.jpg uploadfromtaptalk1426094690804.jpg

3. #903 SP
    Junior Member alex2_ar's Avatar
    Daca ma poate ajuta cineva mai experimentat cu manetele de PS2. Eu am un ps 2 care il tin tot timpul in cutie, cand ma joc il scot, imi fac treaba cu el si il pun la loc in cutia lui (ca is mai obsedat de felul meu ). Ieri cand lam scos am constatat ca nu imi mergea jumatate de maneta , adica partea dreapta unde sunt butoanele X O etc... noroc ca mai aveam o maneta noua sigilata . se mai poate repara, este ceva defect ce se poate remedia usor? ca manete noi nu mai gasesc

4. #904 SP
    Vezi ca daca infasori cablul pe maneta cauzeaza in timp. Am avut si eu aceeasi problema, s-a rezolvat cu schimbarea cablului.

5. #905 SP
    Junior Member alex2_ar's Avatar
    Nu e infasurat ci e aranjat asa cum ii cand vine consola, infasurat langa maneta

6. #906 SP
    PS2 inca are ce sa ofere! Luati de aici:

7. #907 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Hello guys

Poate cineva sa ma ajute cu un link pentru modarea unui PS2 Slim sau Fat ? Din cate am vazut se poate face cu Free McBoot dar nu am gasit nici un tutorial concludent.

Am o colectie de console si jocuri, insa vreau sa modez una. Mi-e mai simplu sa joc majoritatea jocurilor fara sa fiu nevoit sa stric ordinea disk-urilor din biblioteca

Thanks

8. #908 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    salut, in principiu ai nevoie de un card de memorie original cu care te duci la cineva ce are ps2-ul modat si iti copiaza ceva pe el. il bagi la tine si aia e.
    problema e ca mai mult suport decat ce ti-am scris mai sus nu o sa primesti, nu este ingaduita pe forum discutia despre piraterie, backup-uri, etc.

9. #909 SP
    Member kpy_here's Avatar
    Ah, ok. Thanks.

10. #910 SP
    Junior Member Chr0m3's Avatar
    Stiti de unde as putea cumpara un cablu component pentru PS2 marca Sony? Am deja unul 3rd-party dar are "ghosting effect" si as vrea sa-mi iau unul original Sony. Acum cateva luni am vazut oferte pe olx/okazii dar acum pauza.

11. #911 SP
    Junior Member badboy1985ro's Avatar
    Cum pot pune si eu un hdd pe phatu meu? AM un adaptor chinezarie hdd pe sata si face figure. De unde pot lua un adaptor functional sa pot pune un hdd mare gen 320 m500 gb pe ea?

12. #912 SP
    Junior Member mhn3a's Avatar
    salutare stiti cum as putea sa moddez un slim?

13. #913 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Quote Originally Posted by cashonly View Post
    salut, in principiu ai nevoie de un card de memorie original cu care te duci la cineva ce are ps2-ul modat si iti copiaza ceva pe el. il bagi la tine si aia e.
    problema e ca mai mult suport decat ce ti-am scris mai sus nu o sa primesti, nu este ingaduita pe forum discutia despre piraterie, backup-uri, etc.
    .....

14. #914 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by mhn3a View Post
    salutare stiti cum as putea sa moddez un slim?

Salut, in principiu sunt 2 metode de modare, cu chip sau soft mod (FreeMCboot). Chip-uri se gasesc pentru toate modele, dar FreeMCboot nu merge numai pana la modele SCPH-90008B, iar incepand de la SCPH-90008C ele nu mai pot fi modate soft.

15. #915 SP
    Buna, stiti ceva jocuri gen zuma deluxe sau zuma bubble shooter pe PS2 ?

(bust a move exclus, m-am gandit deja la el)

16. #916 SP
    Member BatsBike's Avatar
    mai vinde cineva PS2,adica se mai comercializeaza in magazinele din RO ..
    varianta slim are posibilitatea de adaugare HDD sau doar card ..
    deocamdata,astea sunt 'confuziile' ..

17. #917 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    1. nu cred ca o mai poti cumpara din magazinele din RO (sanse sunt foarte foarte mici sa fi ramas pe undeva pe stoc)
    2. din cate stiu exista posibilitatea sa ii adaugi hdd, insa in ziua de azi cand gasesti jocuri la 10-20 ron (adica cam cat costa un DVD blank) nu stiu zau daca merita (poate pentru cateva titluri mai "speciale" )

Success

18. #918 SP
    Member BatsBike's Avatar
    intr'adevar,am cautat dar nimic .. doar pe comanda .. ma indrept spre zona SH,probabil spre varianta slim(ziceam de HDD pentru spatiul de stoare mai mare,oricum jocurile le vreau originale) ..
    ma pregatesc de zona 'entertainment de sarbatori' dar in sens invers .. cobor de la xbox one via PS3 via PC .. curiozitatea sau nostalgia unor timpuri mai tinere ..

19. #919 SP
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    mai vinde cineva PS2,adica se mai comercializeaza in magazinele din RO ..
    varianta slim are posibilitatea de adaugare HDD sau doar card ..
    deocamdata,astea sunt 'confuziile' ..
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    2. din cate stiu exista posibilitatea sa ii adaugi hdd, insa in ziua de azi cand gasesti jocuri la 10-20 ron (adica cam cat costa un DVD blank) nu stiu zau daca merita (poate pentru cateva titluri mai "speciale" )
    Personal, nu-mi place ca modarea este mereu asociata cu pirateria, desigur admit ca este adorata de pirati, dar ofera foarte multe avantaje pentru orice fel de user/gamer... Acestea fiind spuse... Sincer cred ca merita un HDD, in special pentru unitatea optica si pentru sesiuni lungi de gaming, din pacate pentru modelele slim sunt doar doua posibilitati practice la ora actuala: HDD usb (care este mai incet, si FMV-urile nu merg excelent) si cea postata de ilie (pe care o si recomand):

http://www.consolegames.ro/forum/f16...ml#post1197345

Pe mine de exemplu, ma ajutat si mai mult decat pe alti modat-ul, deoarece, majoritatea jocurilor sunt NTSC (iar PS2-ul pe care il detin acum este PAL si doar modat soft), asa ca nu trebuie sa fac un DVD de fiecare data cand aleg un nou joc din colectie (am atasat si imagini ca sa nu existe discutii...), in plus ma pot uita si la video-uri mai vechi (SD-ul se vede mult bine pe un TV cu tub decat pe un LCD...).

Quote Originally Posted by wackorine View Post
    intr'adevar,am cautat dar nimic .. doar pe comanda .. ma indrept spre zona SH,probabil spre varianta slim(ziceam de HDD pentru spatiul de stoare mai mare,oricum jocurile le vreau originale) ..
    ma pregatesc de zona 'entertainment de sarbatori' dar in sens invers .. cobor de la xbox one via PS3 via PC .. curiozitatea sau nostalgia unor timpuri mai tinere ..
    Mai este un lucru pe care trebuie sa-l cunosti, modelele PS2 Slim mai noi nu se pot moda soft, cred ca doar cu chip.... (si fara moding nu poti folosi HDD-ul...). Modarea soft pe modele slim nu merge numai pana la modele SCPH-90008B, iar incepand de la SCPH-90008C ele nu mai pot fi modate soft. Daca vrei sa cumperi un PS2 slim personal recomand sa-l intrebi pe user-ul divayo daca nu cumva are un model bun, eu am cumparat de la el si in continuare sunt foarte multumit, a descris totul precis si a fost sincer despre produsul cel ofera la vanzare, am fost placut impresionat.
    Attached Images Attached Images img_20151129_202524.jpg img_20151129_202537.jpg img_20151129_202543.jpg img_20151129_202548.jpg img_20151129_202600.jpg img_20151129_202604.jpg img_20151129_202620.jpg

20. #920 SP
    Member BatsBike's Avatar
    toate consolele incercate pana astazi(PS 3 SLIM,xbox 360 SLIM,xbox one) au fost folosite doar conectate la internet,prin urmare nemodificate .. nici PS2 SLIM nu va fi folosit altfel doar ca,vreau un model din ultima serie ca sa am o fiabilitatea pe un termen decent .. voi juca doar jocuri 'light',gen SingStar & probabil,voi incerca un PES6 sau GTA ori GT .. nu sunt interesat de transformarea consolei in 'multimedia centre' ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 50 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 ... LastLast