Salut, as dori sa stiu daca volanul cu pedale GAMESTER LMP este compatibil cu consola ps2 model SCPH 77004, modata Modbo.
Multumesc anticipat!!!!
Salut, as dori sa stiu daca volanul cu pedale GAMESTER LMP este compatibil cu consola ps2 model SCPH 77004, modata Modbo.
Multumesc anticipat!!!!
Trebuie sa verifici tu daca e compatibil cu PS2 si atat! ,nu conteaza modelul consolei sau daca e modata !
Ok... scuze daca am fost neclar in ceeace priveste problema mea... deci cand conectez volanul la consola se aprinde LED-ul martor dar consola nu il recunoaste... ma interesa daca stie cineva daca odelul acesta de volan (GEMESTER LMP) este compatibil ps2, in care caz sa ma apuc sa caut defecte la cabluri, conectori, etc.sau nu este compatibil iar atunci sa o las balta.
Multumesc din nou pentru raspuns!!!
iti ziceam ca eu am dat 600ron pe xbox360modat hdd20gb cu de toate iar de curand mi-am luat si ps2(140ron total si pistol).calitatea la tot e imensa dar daca tu ai ales ps2...oricum spor la joaca si termina neaparata GOD OF WAR I/II
Man da un link cu acel volan...ptk eu nu am gasit nimic despre el!!! sa vedem daca este sau nu compatibil!
teodor nu avem toti norocul tau sa cumparam console moka. despre xbox360 exista thread separat. in rest numai de bine.
da, daca ai chip modbo ar trebui sa-ti mearga si jocurile NTSC, chiar daca ai consola PAL. si reciproca e adevarata, ai consola NTSC si modbo iti merg si jocurile PAL. din cate imi aduc aminte trebuia sa ai COLOR parca pe ON (triunghi + cerc la bootare). oricum cred ca donely poate sa-ti dea toate informatiile necesare intr-o forma mai corecta.
Merci @cloud si rog moderatorii sa ma scuze pt. mesajul neadecvat pe care l-am postat!
Sall, am si eu o intrebare si ca de obicei apelez la voi,ma intereseaza si pe mine ...cam ,cate salvari incap pe un card de 8MB??sau cate jocuri...terminate complet mi-ar incapea??!!
Mc anticipat!
pai eu am aproximativ 30 de jocuri , fiecare terminat si am ocupat 7 mega , dar depinde de joc cat ocupa o salvare
sal. cum pot conecta un PS2 la monitor fara TV Tunner? exista vre-un cablu VGA pentru a-l conecta direct ? x360-ul asa il am conectat la monitor...
razvanrazy se numeste VGABOX. cauta si tu pe net pentru ca face exact ce ai tu nevoie. preia semnal de la ps2 si poti pune pe monitor VGA.
Salut Donely am o problema cu consola mea (playstation 2 scph-77004), are un an si ceva vechime modata la achizitionare cu un modbo 760, nu am avut nici o problema cu el pana ce idiotul de fratemiu si-a descarcat nervii pe el ca isi lua bataie la KOF 2006 (stupid stiu). Ma rog problema e ca la unele discuri imi da eroarea "unable to read disc", iar cele care scapa de aceasta eroare imi merg extrem de greu, lucru ce m-a facut sa banuiesc ca trebuie sa inlocuiesc blocul optic. Intrebarea mea este urmatoarea : Este compatibil acest model de bloc optic ( Bloc optic full PVR802 pentru consolele PLAYSTATION 2 SLIM .
)cu modelul consolei mele? Si spre ca nu mai necesita altceva decat fixarea blocului optic in locul celui vechi si conectarea celor 3 panglici (motoras disc, lentila, motoras lentila) la placa de baza (ma refer la alinierea sau calibrarea noii lentile sau alte chestii de genu. Multumesc anticipat pentru raspunsul tau
BAFTA
Saptamana trecuta mi am luat si eu un ps2, nou. Am cumparat tot ce trebuie card, inca un controller etc. Am luat si un joc original mortal kombat armaggedon.. am facut setarile pe acolo .. dar vibreaza doar 1 controller i s-a mai intamplat cuiva?ce s-a fac?![]()
Am un ps2 de 1 ani Ma primiti in club?am avut de ales intre xbox 360 si ps2 Normal ca am ales ps2
Bookmarks