Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 50 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #161 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar

compatibilitate PS2

Salut, as dori sa stiu daca volanul cu pedale GAMESTER LMP este compatibil cu consola ps2 model SCPH 77004, modata Modbo.
    Multumesc anticipat!!!!

2. #162 SP
    Junior Member Dj. Andu's Avatar
    Trebuie sa verifici tu daca e compatibil cu PS2 si atat! ,nu conteaza modelul consolei sau daca e modata !

3. #163 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj. Andu View Post
    Trebuie sa verifici tu daca e compatibil cu PS2 si atat! ,nu conteaza modelul consolei sau daca e modata !
    Ok... scuze daca am fost neclar in ceeace priveste problema mea... deci cand conectez volanul la consola se aprinde LED-ul martor dar consola nu il recunoaste... ma interesa daca stie cineva daca odelul acesta de volan (GEMESTER LMP) este compatibil ps2, in care caz sa ma apuc sa caut defecte la cabluri, conectori, etc. sau nu este compatibil iar atunci sa o las balta.

Multumesc din nou pentru raspuns!!!

4. #164 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    iti ziceam ca eu am dat 600ron pe xbox360modat hdd20gb cu de toate iar de curand mi-am luat si ps2(140ron total si pistol).calitatea la tot e imensa dar daca tu ai ales ps2...oricum spor la joaca si termina neaparata GOD OF WAR I/II

5. #165 SP
    Man da un link cu acel volan...ptk eu nu am gasit nimic despre el!!! sa vedem daca este sau nu compatibil!

6. #166 SP
    Member cloud's Avatar
    teodor nu avem toti norocul tau sa cumparam console moka. despre xbox360 exista thread separat. in rest numai de bine.

7. #167 SP
    Member cloud's Avatar
    da, daca ai chip modbo ar trebui sa-ti mearga si jocurile NTSC, chiar daca ai consola PAL. si reciproca e adevarata, ai consola NTSC si modbo iti merg si jocurile PAL. din cate imi aduc aminte trebuia sa ai COLOR parca pe ON (triunghi + cerc la bootare). oricum cred ca donely poate sa-ti dea toate informatiile necesare intr-o forma mai corecta.

8. #168 SP
    Merci @cloud si rog moderatorii sa ma scuze pt. mesajul neadecvat pe care l-am postat!

9. #169 SP
    Sall, am si eu o intrebare si ca de obicei apelez la voi ,ma intereseaza si pe mine ...cam ,cate salvari incap pe un card de 8MB??sau cate jocuri...terminate complet mi-ar incapea??!!
    Mc anticipat!

10. #170 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    pai eu am aproximativ 30 de jocuri , fiecare terminat si am ocupat 7 mega , dar depinde de joc cat ocupa o salvare

11. #171 SP
    Mc @G3ox

12. #172 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    sal. cum pot conecta un PS2 la monitor fara TV Tunner? exista vre-un cablu VGA pentru a-l conecta direct ? x360-ul asa il am conectat la monitor...

13. #173 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    din cate stiu eu nu exita asa ceva

14. #174 SP
    Member cloud's Avatar
    razvanrazy se numeste VGABOX. cauta si tu pe net pentru ca face exact ce ai tu nevoie. preia semnal de la ps2 si poti pune pe monitor VGA.

15. #175 SP
    Sall aveti idee daca "manetele" de la BUZZ! merg si la alt joc??????

16. #176 SP
    Banned Etherlight's Avatar

Smile Problema, cu ps 2

Salut Donely am o problema cu consola mea (playstation 2 scph-77004), are un an si ceva vechime modata la achizitionare cu un modbo 760, nu am avut nici o problema cu el pana ce idiotul de fratemiu si-a descarcat nervii pe el ca isi lua bataie la KOF 2006 (stupid stiu). Ma rog problema e ca la unele discuri imi da eroarea "unable to read disc", iar cele care scapa de aceasta eroare imi merg extrem de greu, lucru ce m-a facut sa banuiesc ca trebuie sa inlocuiesc blocul optic. Intrebarea mea este urmatoarea : Este compatibil acest model de bloc optic ( Bloc optic full PVR802 pentru consolele PLAYSTATION 2 SLIM .
    )cu modelul consolei mele? Si spre ca nu mai necesita altceva decat fixarea blocului optic in locul celui vechi si conectarea celor 3 panglici (motoras disc, lentila, motoras lentila) la placa de baza (ma refer la alinierea sau calibrarea noii lentile sau alte chestii de genu. Multumesc anticipat pentru raspunsul tau

BAFTA

17. #177 SP
    Junior Member and13gtc's Avatar

Problema

Saptamana trecuta mi am luat si eu un ps2, nou. Am cumparat tot ce trebuie card, inca un controller etc. Am luat si un joc original mortal kombat armaggedon.. am facut setarile pe acolo .. dar vibreaza doar 1 controller i s-a mai intamplat cuiva?ce s-a fac?

18. #178 SP
    la intrebare mea ,nici un raspuns???haideti! nu stie nimeni?

19. #179 SP
    dLt
    Junior Member dLt's Avatar
    Am un ps2 de 1 ani Ma primiti in club? am avut de ales intre xbox 360 si ps2 Normal ca am ales ps2

20. #180 SP
    Member drati71's Avatar
    Bine ai venit in Club si sa folosesti sanatos consola!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 50 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast