Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Care este jocul vostru preferat de Xbox?

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  Care este jocul vostru preferat de Xbox?

  Xbox a fost prima consola pe care am avut-o cu adevarat, inainte am avut 3 PS1 dar erau pentru un "internet caffe" ca tatal meu a avut unul, dar erau atat de populare incat nu apucam sa ma joc pe ele decat de sarbatori cand era inchis, insa cand am plecat in america pentru prima oara in clasa 6 m-am intors de acolo cu un Xbox nou nout si cateva jocuri si printre ele se afla si Black. jocul acesta m-a impresionat din primul moment, avea o grafica superba iar actiunea era dementiala. imi amintesc si acum cate detalii avea o simpla arma si ce senzatii iti ofera gameplayul si pentru mine ramane jocul favorit pentru Xbox. e adevarat ca nu am apucat sa joc foarte multe titluri, dar acesta va ramane mereu in amintiri. pe locul al doilea se afla seria Halo, mi-au placut la fel de mult jocurile Halo ca si Black, dar l-am ales pe acesta ca jocul meu favorit, deoarece din pacate nu a avut o continuare (circula acum cativa ani o stire ca va fi un sequel, dar din pacate nu a aparut nimic), iar Halo 3 este jocul meu preferat de pe X360. care este jocul tau favorit pe aceasta surprinzatoare consola de la MS? v-as ruga sa atasati o iamgine si o scurta descriere.  PS: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...jocului-black/
  Attached Images Attached Images 200998_full.jpg

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Da, si pentru mine Black a fost o "revelatie"... practic a impins hardware-ul la maxim. Dar trebuie sa recunosc ca Star Wars: Kotor si Jade Empire mi-au mancat cel mai mult timp pe Xbox.

 3. #3 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar
  din pacate dupa cum am zis nu am avut multe jocuri, dintre cele doua doar jade empire l-am jucat la varul meu, dar nu m-a atras, probabil din cauza varstei prea fragede

 4. #4 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Eu am avut Black pentru PS2. Si acuma imi amintesc o misiune pe un pod si cu un M4A1.. Stiu ca erau putine misiuni (cam 6-7 daca nu stau prost cu memoria), dar erau foarte lungi. Sau cel putin asa imi parea mie pe acea vreme...

  Asteptam Black 2 pe XboxOne, 1, unu si PS4.

 5. #5 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  Bloody Roar Extreme:


 6. #6 SP
  Senior Member RaverX's Avatar
  Quote Originally Posted by Danny View Post
  Asteptam Black 2 pe XboxOne, 1, unu si PS4.
  Black a avut deja un succesor, chiar daca a fost doar un "spiritual successor" (asta e termenul dat pentru astfel de jocuri), se numeste Bodycount. Din pacate a fost mult sub jocul original. Un adevarat "sequel" ar fi minunat, dar nu prea cred ca vom vedea asa ceva.

  Si mie mi-a placut Black enorm, l-am terminat de 2 ori, odata pe XBOX 360 si odata pe XBOX-ul clasic. Cred ca o sa fac rost si de versiunea PS2 si o sa-l incerc pe PS2 sau pe PS3.

  Pe XBOX clasic clar Black e si jocul meu preferat, pe XBOX 360 e greu sa aleg, dar as zice Forza Motorsport 3.

 7. #7 SP
  Member AndyTiME's Avatar
  Wolfenstein (RTCW)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Care este RPG-ul tau preferat? By tudyniuz in forum Polls
  Replies: 24 Last Post: 15-05-2014, 22:29
 2. Replies: 6 Last Post: 17-04-2014, 13:34
 3. Replies: 36 Last Post: 12-05-2013, 19:24
 4. Este jocul tau preferat pentru ca... By zinodaur in forum Console Club
  Replies: 170 Last Post: 21-09-2012, 12:31
 5. Care este genul de joc preferat ? By MonkY in forum Polls
  Replies: 32 Last Post: 22-11-2009, 01:36

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts