...da. Mortal Arms și pe cover era Jean-Claude Van Damme cu o mitralieră �n m�nă![]()
Sal mi-am adus aminte recent de un joc de ness da nu stiu cum se cheama asa ca o sa incep sa il descriu:
La inceput venea un avion sau elicopter si sareai cu parasuta, cand ajungeai jos aveai doar un cutit si pe parcursul
stageului mai gaseai pistol, agheu, grenazi, etc. si imi aduc aminte bine ca cand venea soldatii ultimu dintre ei era un (karatist)
asai ziceam deoarece sarea in unghiu mortii si te merlea trebuia sa sari si tu sai dai cu cutitu, il tiin minte pe asta ca ma facea de fiecare data cand venea, doar la primu stageu nu trebuia sa sari.Mai tin minte ca la nu stiu ce stageu bosu erau niste caini si mai venea si un karatist dupa fiecare wave...Doar atat imi amintesc aaaa si sa nu uit caracteru era imbracat in politist sau ceva de genu si mergea si in 2.Poate cineva sa-mi spuna cum se numeste jocu?
Multumesc.
Maestre daca ma poti ajuta in legatura cu ceam zis mai sus ajutama dar nu te baga in seama aiure.(sunt in vacanta)
---------- Post added 24-12-2009 at 05:34 PM ----------
scuzati greselile gramaticale(graba strica treaba)
Uite cum ar fi trebuit sa "sune" ce ai zis tu mai sus:
" Salut. Mi-am adus aminte recent, de un joc de ness, dar nu stiu cum se cheama. Asa ca o sa incep sa il descriu:
La inceput venea un avion sau elicopter si sareai cu parasuta. Cand ajungeai jos aveai doar un cutit si pe parcursul stagiului mai gaseai: pistol, agheu (desi cuvantul asta are alt inteles, google it), grenade, etc si imi aduc aminte bine ca, cand veneau soldatii, ultimu dintre ei era un (karatist)(poate vroiai sa pui "ghilimele" nu paranteze), asa-i ziceam, deoarece sarea in unghiu mortii si te mierlea; trebuia sa sari si tu sa-i dai cu cutitu. Il tin minte pe asta, pentru ca ma facea de fiecare data cand venea, doar la primu stagiu nu trebuia sa sari. Mai tin minte ca, la nu stiu ce stagiu, boss-ul (boss-ii) era (u) niste caini si mai venea si un karatist dupa fiecare wave...Doar atat imi amintesc. Aaaa si sa nu uit. Caracteru era imbracat in politist sau ceva de genu si mergea si in 2. Poate cineva sa-mi spuna cum se numeste jocu?
Multumesc. "
si:
" Maestre, daca ma poti ajuta in legatura cu ce-am zis mai sus, ajuta-ma, dar nu te baga in seama aiurea! (sunt in vacanta) "
Re2all pentru toti fanii goal 3 intrati aici hi5 - Kunio Nekkeatsu sa vedeti si celelalte jocuri de la techno japan corp.
Vreau sa formez o comunitate de gameri ca sa ne jucam intre noi. Intrati acolo si o sa vedeti ce va trebuie ca sa jucati in retea goal3.
Mor! Am un lapsus!
Din ce joc e piesa asta?
YouTube - I Dream In Retro
...era ceva bonus stage (nu e din jocul arătat �n clip).
Mi-am amintit! E din Chip and Dale Overworld Map![]()
Era un shmup care se gasea pe casetele galbene la noi. Cu o nava care zbura deasupra unui oras futurist, tin minte ca era vertical nu orizontal. Are cineva idee la ce ma refer ?
Uzi ai definit genul shmup vertical... toate zboara peste orase futuriste.
Cel mai bine ar fi sa cauti pe mobygames dupa urmatoarele -> NES / Shooter - o sa gasesti cam 140 - 150 jocuri insa unele sunt destul de clare (gen Megaman etc si le vei exclude repede)
http://www.mobygames.com/browse/games/nes/shooter/
ZOMG ZUFALL! #12
de unde este melodia asta?
Salut, jocurile cu oamenii mici le jucam pe terminator erau cele de mai sus goal 3 , cel cu batai nu ii retin numele stiu ca il numeam judocanii mai era unul hokey tot cu acesti pitici era si baschet cu 3 cosuri tot cu ei... Va rog mult de unde pot face rost dinou de aceste jocuri. Ele sunt si pe pc sau doar pe dischete ? MULTUMESC
Te referi la seria de jocuri Nekketsu
Aici le găsești pe toate:
cele mai tari erau jocurile cu piticitrebuie sa mai caut casetele poate le mai gasesc .deci fara cuvinte ,meserie jocurile
---------- Post added 29-03-2012 at 07:33 AM ----------
Bookmarks