@ xargon poate asta e jocul
@ xargon poate asta e jocul
sniper007_wolf e jocul acesta The Unholy War
acesta e introul
vorbeste cu robert dinu The Unholy War: Amazon.co.uk: Your Store
...de aproape 6 ore caut un joc (pe care-l am) dar nu-i știu titlul. Mi-e pe limbă dar...- Doamne ce ciudă mi-e...deja văd buline colorate pe tavan.
Detalii:
Intro �ncepe cu un general ce-i spune spune unui soldat că trebuie să participe la o misiune. Apare soldatul (blond) zice că e oki iar după două secunde il arată �mbrăcat/echipat �ntr-un un costum de luptă (experimental) - albastru cu alb -
Fazele sunt statice doar scris apare sub poza generalului și al soldatului
Ce puteri are costumul? Dacă se adună 3 simboluri de același fel (st�nd pe niște pătrățele luminate) coscumul le asimilează și formează anumite arme. Ca și la Kick Master ce stau și-l proteejază. Este un tun cu laser...un fel de scut din bile mari albe...�ncă o bilă mare...etc.
Inamicii sunt roboți și c�teodată aunt un fel de...(chestii) ce stau lipite de tavan și lansează rachete.
Persoanjul este �n costum mereu, li atacul standard este lovitura de pumn (care e chiar cool).
Ce să mai zic...? Muzica e...OMG.
L-am terminat de 34823648237 de ori...dar �mi scapă numele...și mai vreau să-l termin odată
Jocul e �n viitor iar prima misiune e �ntr-o...uzină (se văd �n fundal tot felu' de hornuri cum scot fum) apoi e un gard (maro) ce trebuie escaladat și cum treci de el vin inamicii.
Siglelel sunt luminoase...�n formă cubică și au simboluri...triunghi...cerc...etc.
Help?
*Later Edit*
Jocul e de NES/SNES
Ms de ajutor dar din pacate nu merge sa le configurez, stie careva un emulator precis si fiabil?(ca sa pot juca jocurile de ps1 pe pc)
da psone/psx imi cere la inceput sal configurez cand sa dau next imi apare ceva si nu ma lasa sal configurez.Daca ai tu emulatoru trimite-mil si tu te rog si explicami ce sa fac ca sa-mi mearga si mie. Multumesc
id meu sniper007_wolf
Care este ultima versiune de psone/psx? versiunea care o am eu 1.51 si are multe buguri am reusti cu greu sa o configurez si tot nu merg jocurile bine(probleme cu sunetu, erori, etc.) si imi merg numai anumite jocuri, sau daca merg se blocheaza la inceput.
Vad ca aici sunt oameni dispusi sa ajute unul pe celalalt , ceea ce ma bucura f tare pt ca poate o sa ma ajutati si pe mine cu cva . Nu e legat de jocuri , e legat de o consola . Ma jucam pe ea cand aveam 5-6 ani da nu mai stiu cum se numeste. Era una neagra cu butoane albastre si folosea casete galbene ca sa mearga . Jocurile care le jucam cel mai mult erau Mario , Tanks, Duck hunt (ala la care iti trebuia pistol
) , Dr. Mario , si multe altele . Stiu ca nu era NES sau SNES si cred ca era un Sega. Da nu stiu ce sega sau c alta consola ar putea fi . Asa ca daca stiti , nu va fie rusine si spuneti-mi si mie pe ce mam jucat eu vreo 2-3 ani la rand cand eram mic mic
![]()
exact. ms pt ajutor. Deci pe consola asta mam jucat atatia ani si tot nu stiam cum se numeste
. Oricum era tare :X Cel putin cand aveam 5-6 ani era super :X
Pe asta ma jucam eu Mario si inca un joc cu impuscat gaini, pasari ce o fi. (era si un caine parca). Daca stau sa caut prin balcon sigur gasesc un controller.
Ce vremuri...
Bookmarks