Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 86

Thread: Poate stiti voi

1. #21 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    @ xargon poate asta e jocul

2. #22 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sniper007_wolf e jocul acesta The Unholy War
    acesta e introul

3. #23 SP
    Junior Member sniper007_wolf's Avatar
    Stie cineva unde pot gasi si eu jocul acesta? Unholy War

4. #24 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

5. #25 SP
    ms de informatii lam gasit

6. #26 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...de aproape 6 ore caut un joc (pe care-l am) dar nu-i știu titlul. Mi-e pe limbă dar... - Doamne ce ciudă mi-e...deja văd buline colorate pe tavan.

Detalii:

Intro �ncepe cu un general ce-i spune spune unui soldat că trebuie să participe la o misiune. Apare soldatul (blond) zice că e oki iar după două secunde il arată �mbrăcat/echipat �ntr-un un costum de luptă (experimental) - albastru cu alb -

Fazele sunt statice doar scris apare sub poza generalului și al soldatului

Ce puteri are costumul? Dacă se adună 3 simboluri de același fel (st�nd pe niște pătrățele luminate) coscumul le asimilează și formează anumite arme. Ca și la Kick Master ce stau și-l proteejază. Este un tun cu laser...un fel de scut din bile mari albe...�ncă o bilă mare...etc.

Inamicii sunt roboți și c�teodată aunt un fel de...(chestii) ce stau lipite de tavan și lansează rachete.

Persoanjul este �n costum mereu, li atacul standard este lovitura de pumn (care e chiar cool).

Ce să mai zic...? Muzica e...OMG.

L-am terminat de 34823648237 de ori...dar �mi scapă numele...și mai vreau să-l termin odată

Jocul e �n viitor iar prima misiune e �ntr-o...uzină (se văd �n fundal tot felu' de hornuri cum scot fum) apoi e un gard (maro) ce trebuie escaladat și cum treci de el vin inamicii.

Siglelel sunt luminoase...�n formă cubică și au simboluri...triunghi...cerc...etc.

Help?

*Later Edit*

Jocul e de NES/SNES

7. #27 SP
    Member snk2's Avatar
    RonanN1: cred ca e vorba de Solbrain/Shatterhand.

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    RonanN1: cred ca e vorba de Solbrain/Shatterhand.
    Da, ăla e. Merci! - versiunea japoneză (Tokkyuu Shirei Solbrain) e preferata mea.

Attached Images Attached Images solbrain-intro.png

9. #29 SP
    Unde pot gasi un emulator de play station 1? ca sa pot juca jocurile de ps pe pc.

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by sniper007_wolf View Post
    Unde pot gasi un emulator de play station 1? ca sa pot juca jocurile de ps pe pc.
    Welcome to the official ePSXe website

11. #31 SP
    Ms de ajutor dar din pacate nu merge sa le configurez, stie careva un emulator precis si fiabil?(ca sa pot juca jocurile de ps1 pe pc)

12. #32 SP
    ...ce nu merge setat? ePSXe? Imposibil. Ăla e cel mai bun emulator PSone/PSX.

13. #33 SP
    da psone/psx imi cere la inceput sal configurez cand sa dau next imi apare ceva si nu ma lasa sal configurez.Daca ai tu emulatoru trimite-mil si tu te rog si explicami ce sa fac ca sa-mi mearga si mie. Multumesc

id meu sniper007_wolf

14. #34 SP
    Care este ultima versiune de psone/psx? versiunea care o am eu 1.51 si are multe buguri am reusti cu greu sa o configurez si tot nu merg jocurile bine(probleme cu sunetu, erori, etc.) si imi merg numai anumite jocuri, sau daca merg se blocheaza la inceput.

15. #35 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Vad ca aici sunt oameni dispusi sa ajute unul pe celalalt , ceea ce ma bucura f tare pt ca poate o sa ma ajutati si pe mine cu cva . Nu e legat de jocuri , e legat de o consola . Ma jucam pe ea cand aveam 5-6 ani da nu mai stiu cum se numeste . Era una neagra cu butoane albastre si folosea casete galbene ca sa mearga . Jocurile care le jucam cel mai mult erau Mario , Tanks, Duck hunt (ala la care iti trebuia pistol ) , Dr. Mario , si multe altele . Stiu ca nu era NES sau SNES si cred ca era un Sega. Da nu stiu ce sega sau c alta consola ar putea fi . Asa ca daca stiti , nu va fie rusine si spuneti-mi si mie pe ce mam jucat eu vreo 2-3 ani la rand cand eram mic mic

16. #36 SP
    Terminator
    Attached Images Attached Images consolepirate_terminator8.jpg

17. #37 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Terminator
    best famiclone eva....iubesc sistemu ala :X:X

18. #38 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    exact. ms pt ajutor . Deci pe consola asta mam jucat atatia ani si tot nu stiam cum se numeste . Oricum era tare :X Cel putin cand aveam 5-6 ani era super :X

19. #39 SP
    Junior Member Markry's Avatar
    Pe asta ma jucam eu Mario si inca un joc cu impuscat gaini, pasari ce o fi. (era si un caine parca). Daca stau sa caut prin balcon sigur gasesc un controller.

Ce vremuri...

20. #40 SP
    Junior Member Shearer's Avatar
    ala cu impuscat pasari e Duck Hunt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast