Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Clubul Sega Game Gear

 1. #1 SP
  Junior Member soldat44's Avatar

  Lightbulb Clubul Sega Game Gear

  Ce parere aveti despre consola Sega Game Gear ? Detin una cu niste titluri deloc rele dar parca ii lipseste ceva. Am pus-o deja la vanzare pentru ca m-am intors la Nintendo Ds Lite care nu ma supara niciodata.

  Avand in vedere ca este prima consola portabila din lume color(a aparut in 1991)cei de la Sega au facut o treaba destul de buna doar ca ori mi se pare mie ori unele jocuri nu sunt jucabile din cauza lagului sau pur si simplu a ecranului,Outrun in schimb poti sa te joci o vesnicie,dar de exemplu Strumfii are lag aproape la fiecare nivel(noroc ca au adaugat parola). Din pacate nu am jucat Mortal Kombat pe aceasta consola dar nu cred ca am pierdut mare lucru din ce am vazut pe ici pe colo.

  Alt lucru neplacut este ca nu prea o consider portabila(mi-am cumparat adaptor)6 baterii AA pentru cateva ore de gameplay nu este chiar ce isi doreste un jucator inrait,plus ca devine destul de grea consola. Sa nu mai vorbesc de faptul ca tre sa suflii sau sa stergi cu betisoare dischetele cam de fiecare data,la unele jocuri nu este cazul,functioneaza fara probleme din prima. Iar majoritatea consolistilor care vand jocuri de Game Gear este posibil sa le distribuie nefunctionale,asa ca cel mai bine este sa cumperi un joc de genul cu proba,asta insemnand ca nu mai am incredere sa cumpar decat din orasul meu.

  Afisajul nu este unul excelent,vezi pixeli dupa ce ridici privirea,sunetul in schimb este foarte bun. Suntem intradevar in anul 2016 probabil la vremea ei a facut furori,dar nu prea,rivalul Gameboy Pocket era in 2 culori dar tot cum mult peste.
  Daca aveti ganduri bune si rele de impartit pentru aceasta batrana doamna :

 2. #2 SP
  Manager paul's Avatar
  "Game Gear Micro" Promotion Video:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Vand joc Sega Game Gear foarte rar By rero in forum Bazar Retro: Jocuri Console
  Replies: 0 Last Post: 01-03-2021, 10:04
 2. Vand jocuri Sega Game Gear By rero in forum Bazar Retro: Jocuri Console
  Replies: 0 Last Post: 21-07-2019, 20:36
 3. Vand Console+jocuri: SEGA DREAMCAST, MEGA DRIVE, GAME GEAR, NES, SNES, N64, GAMEBOY By SilentHill in forum Bazar Retro: Console & Accesorii
  Replies: 77 Last Post: 20-01-2018, 01:25
 4. Replies: 1 Last Post: 18-06-2009, 09:19
 5. Licitatie: 5 jocuri Sega Game Gear By rodarkone in forum Licitatii
  Replies: 1 Last Post: 18-06-2009, 09:17

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts