Salut! Am un LCD LG de 82 cm (32 inch), HD Ready (720p din ce am inteles). Daca nu gresesc este chiar acest model: LG 32LD320 32 inch Televizor LCD - PC Garage . Din ce am citit, majoritatea recomanda un cablu component. As vrea sa stiu daca merita unul (tinand cont ca televizorul nu este Full HD), si daca exista o diferenta intre calitatea cablurilor (sa iau asa ceva sau mai ieftin: Mad Catz Universal Component Cable Accesoriu consola - PC Garage ; sau sa caut unul original Sony (din pacate nu am vazut sa se vanda nicaieri, insa il pot gasi la SH).

destul de bn si ai zis ca folosesti cablu din dotare ps2 composit vreu si eo id tau sa vb 
Apropo u ce model de consola ai si ce firma e cablul pe care il folosesti???
, am dat disable la modcip si imi citeste acum DVD-urile. Atatea saptamani de chin...
. Inseamna ca e din cauza modcipului. Acesta are si el un meniu si are setari acolo pentru citirea filmelor DVD, inca nu am avut timp sa incerc sale schimb sa vad daca merge, dar daca voi reusi voi face o poza si am sa o incarc aici poate voi ajuta si pe altii in situatia mea. Mersi inca o data Venom
.

Bookmarks