Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: As vrea niste recomandari pentru casti va rog....

1. #1 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

As vrea niste recomandari pentru casti va rog....

Ca placa de sunet am un asus xonar dg si 7.1, si as dori recomandari pentru:

1. Casti pana in 200 de ron (acesta este bugetul)
    2. Recomandari pana in 400 ron (in caz de prind o reducere, nu ma grabesc sa le achizitionez)

Ma intereseaza in primul rand sa fie comfortabile si sa poata fi purtate pentru mai multe ore, iar in al doilea rand calitatea audio.

2. #2 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Folosesc de un an Logitech G230. E singura pereche de casti pe care am avut-o si care a fost pe deplin confortabila. Pot sta cu ele pe cap 10 ore in GTA Online fara sa se simta in neregula. De auzit se aude bine, iar calitatea microfonului e mai mult decat decenta. Nu sunt un mare amator al echipamentului audio, insa pentru mine a fost o surpriza placuta sa vad ca dupa atata timp, nu am avut inca nicio problema cu ele. In ciuda lipsei mele de cunostinte, din review-urile pe care le-am urmarit, am inteles ca sunt una dintre cele mai bune optiuni din punctul de vedere al raportului pret/performanta.

Standard costa undeva pe la 250 de lei, momentan sunt la Altex cu 195.

3. #3 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Multumesc pentru ajutor Razzosinni, planuiam sa cumpar Logitech-urile dar cum am gasit hyperX cloud la un pret similar le-am cumparat. Merg excelent.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.