Total War(de la Shogun incoace), Starcraft, Company of Heroes, seria AoE, seria Warcraft, Homeworld, Warhammer 40k, Warcraft(doar 2 si 3)...si probabil mai sunt cateva...dar in special Starcarft![]()
Total War(de la Shogun incoace), Starcraft, Company of Heroes, seria AoE, seria Warcraft, Homeworld, Warhammer 40k, Warcraft(doar 2 si 3)...si probabil mai sunt cateva...dar in special Starcarft![]()
Starcraft (4 ani) si War3 (3 ani).Am jucat si RA acum ceva ani, dar nu la nivelul astora 2 enuntate mai devreme.
Training, nopti pierdute prin cafe-uri, concursuri...ehe, tinerete.![]()
Company of heroes oposing fronts , medieval 2 total war , rome total war (res gestae mod) , C&C 3 tiberium wars si kane`s wrath , Lotr rise of the witch king , red alert 3 , starcraft si world in conflictprin urmare am fost foare ocupat
![]()
Warcraft 3, seria Total War, Battle for Middle Earth 1 si 2 (cu un plus pentru primul), Command and conquer, AoE
De la cel care mi-a consumat cel mai mult timp, pana la cel mai putin ar fi cam asa la mine:
1-Warcraft 3
2-Age of Mythology si expansionul Titans
3-Company of Heroes
Vreau sa spun ca la Warcraft 3 era nebunie in clasa a 7-a si a 8-a, eram dependent si am reusit sa corup toti baietii din clasa, inclusiv fanii de fifa sa joace jocul asta! Chiuleam dimineata la 2-3 ore si mergeam la sala sa jucam ca facusem un fel de "campionat" si jucam pe bani. Cine castiga locul 1 lua grosu.
Vreau sa va zic sincer, fara sa ma laud ca nu mi-a scapat nici unul din mana, uneori jucam eu singur contra a 2 persoane si tot ii trosneam. In 2 ani jumate de "frenezie" nu stiu daca mi-am luat 4 batai(si alea asa, la amicale poate) la jocu asta. Uhhh.... ce vremuri!
![]()
Nu mi-au placut niciodata RTS-urile, dar doua titluri m-au prins is m-am jucat ceva la fiecare. Titlurile sunt: SWINE SWINE for PC - SWINE PC Game - SWINE Computer Game si Battle for the Middle Earth 1.
Eu am jucat destul de mult timp Age of Empires(toate),Command&Conquer Tiberian Sun si Medieval Total War
Desi nu imi place RTS, Starcraft a reusit sa imi capteze atentia ( doar in multyplayer ).
greu de aproximat ... ca un fan inrait de RTS-uri crek am jucat tot ce se putea
da oricum ... cel mai mult timp l-am pierdut la Warcraft III, Age of Empires I & II si Starcraft
mai demult jucam RTS-uri zile intregi . Orice . De la Warcraft , Starcraft ,AoE pana la Empire Earth , Warhammer 40 k . Acuma din pacate nu ma mai joc aproape deloc pe pc. Poate o sa ma joc un alt RTS cand o sa apara Starcraft 2 sau cand o sa apara tipul asta de jocuri pe console <:-p
Company of Heroes m-a tinut lipit de monitor o periodata buna, e singur de acest gen pe care chiar "l-am devorat"![]()
Nu am jucat eu prea multe RTS-uri, dar stiu care m-a tinut cel mai mult lipit in fata monitoarelor: Red Alert 2. Dumnezeule, ce joc !![]()
Medieval Total Warnu ore, zile intregi stateam in fata PC. am mai jucat si Red alert 2, dar mai putin, mult mai putin.
Bookmarks