Mai vine o vreme cand nu ai chef sa te joci pe consola si simti ca ai renunta la gamepad in schimbul unor zaruri . Se intampla mai rar , but it still counts . In afara de Monopoly si Metropoly eu nu am nici un alt board game . Da am vorbit cu niste prieteni sa ne luam un set de dungeons and dragons. Da avem cateva probleme : 1. nu stim de unde sa luam (deoarece multi dealaeri de pe amazon/ebay nu trimit in Ro)
2. Nu stim care versiune ar fi buna de jucat (sunt destul de multe versiuni de D&D)
3.Nu stim de unde am putea sa luam niste "core books" care sa cuprinda instructiuni si reguli (nu toate seturi au astfel de carti ) . Asa ca nu stim de unde sa incepem. Si din cate am auzit un astfel de book poate sa coste chiar si 60 de dolari .
Asa ca am o rugaminte : daca puteti , postati cateva site-uri cu board game-uri de vanzare , chiar si romanesti ... cu contitia sa nu fie jocu in romana (nu am chef sa ma joc Temnite si dragoni [-x) sau eventuali dealeri de pe ebay/amazon care trimit D&D in Romania .
Si ca de obicei aici putem sa depanam amintiri in materie de board game-uri (remember the times we used to play "nu te supara frate " ? ) , sa ne mandrim cu ce avem si sa dam sfaturi si pareri despre diferite jocuri .

. Da avem cateva probleme : 1. nu stim de unde sa luam (deoarece multi dealaeri de pe amazon/ebay nu trimit in Ro)
. Si din cate am auzit un astfel de book poate sa coste chiar si 60 de dolari .

. Si pentru ca am fost la munte timp de 3 zile , am adus si jocul cu noi
. A fost super tare . 3-4 eram intr-un party si omoram creaturi si ne plimbam
. Si am vorbit si in engleza ca sa fie mai autentic jocul
. poate o sa aduc si soundtrack-ul din gothic 3 si demons souls ca fie pai puternic feeling-ul
.Voi ce board game-uri aveti ?
(un prieten a zis ca o sa aduca si o palarie in forma de vulpe ... el a zis ca o sa fie human barbarianu . se pare ca nu mai aveau Demon Helmets 
: cand caracterul tau nu mai are vieti disponibile, este trimis in Torpor (a nightmarish sleep that vampires suffer to recuperate). cand se intampla asta, de obicei se decreta pe un ton gloomy de catre ceilati jucatori: Toooor-pooooor!! mai mult detalii gasiti aici
. Incerc sa conving lumea sa cumparam ceva sa ne jucam dar care sa mearga intr-un singur run (nu cu mai multe sesiuni cum ar fi la un RPG Board Game RPG). Era ceva interesant numit AtmosFEAR. De asemenea vreau sa stiu daca Settlers of Catan e distractiv atat pentru fanii board game-urilor cat si a "casual gamerilor" si daca se merita sau nu? Sau ce alternativa mai recomandati? Monopoly o sa avem oricum

Bookmarks