Incearca clientul de North America, si eu am probleme cu cel de la EU si NA imi merge, foarte ciudat..
Incearca clientul de North America, si eu am probleme cu cel de la EU si NA imi merge, foarte ciudat..
Bon, am reinstalat jocul.. de data aceasta cu client de US. Spre fericirea mea, pe site-ul lor de Server Status scrie Available si la mine in client Unavailable.. deci am ajuns de unde am plecat, sau mai rau.
scrie unavailable ?
apasa sus jos stanga dreapta sus sus jos jos, and surprize!
P.S. vorbesc serios
Parca era vorba ca ne dau 1000ip din cauza la ultima problema...da vad ca unii au primit si eu ciuciu.
Ce erou sa-mi iau de 6300 IP?
Ma gandeam la Vladimir sau Anivia.Altcineva cu o idee mai buna?
Eu vreau sa-mi iau Anivia, cu prima ocazie. Ca tot mi-am luat rune de MP pt Kass.
edit: M-am razgandit, tin pt Swain, ca are cam tot ce vreau. Damage, stun si heal![]()
Galio e foarte bun TANK/DPS,Twitch face ravagii cand are iteme,Anivia mie mi se pare um pic greoaie iar despre Swain ma voi pronunta peste 2 saptamani cand va fii free.
Si uite ca dupa 2 saptamani de jucat pe rupte.. mi-am luat personajul de suflet inca de prin primele lupte ( cand era moca ), anume Fiddlesticks, how you describe the most awesome champion? ^^
Urmeaza o decizie grea: Shen, Cho'Gath, Annie sau Garen![]()
Ma enerveaza cand ma uit pe thread si va vad atat de pasionati de joc si eu nu pot sa joc deloc, nici US nici EU![]()
Naz, nici eu nu reuseam sa-l fac sa mearga de nici o culoare, dar acum merge din prima. Doar instaleaza clientul, ultima versiune de Adobe AIR, NET Framework si Direct X. Mie nu-mi merge daca nu pun ultimul Direct X, chiar si cu Win 7 care ar trebui sa aiba ultima versiune.
Off... chiar nu stiu ce sa-ti mai zic
Ai ultimele update-uri la drivere?
Ai ultimul Adobe Air?
Ultimul Direct X?
Si eu am avut probleme cu EU si US pana la update, poti insa incerca o faza.
1. Dezinstaleaza tot ce tine de LoL ( asta daca inca il mai ai in calculator )
2. Instaleaza RegCleaner si cauta pe acolo aplicatii ce au numele de Riot Games, League of Legends, etc. bifeaza si da Remove
3. Download iara clientul de EU ( installul sa-l copiezi pe desktop )
4. Jocul il lasi sa se instaleze acolo unde vrea el ( C:\ blabla )
5. Asteapta Update si daca tot nu merge incearca sa-l deschizi ca Administrator
Hope it helps!
Am urmat toti pasii..
(mx.messaging.messages::ErrorMessage)#0
body = (Object)#1
clientId = (null)
correlationId = "E3CC2574-F8C7-0D40-7E0C-8363E438BF64"
destination = ""
extendedData = (null)
faultCode = "Client.Error.RequestTimeout"
faultDetail = "The request timeout for the sent message was reached without receiving a response from the server."
faultString = "Request timed out"
headers = (Object)#2
messageId = "E6F6F4CA-688D-3CD3-87A9-8364CEB68C7F"
rootCause = (null)
timestamp = 0
timeToLive = 0
Uite ce solutie au gasit unii. Aparent, se mai poate rezolva si cu un cont nou. Incearca![]()
Bookmarks