Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 39 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 763

Thread: League of Legends

1. #181 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Incearca clientul de North America, si eu am probleme cu cel de la EU si NA imi merge, foarte ciudat..

2. #182 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Bon, am reinstalat jocul.. de data aceasta cu client de US. Spre fericirea mea, pe site-ul lor de Server Status scrie Available si la mine in client Unavailable.. deci am ajuns de unde am plecat, sau mai rau.

3. #183 SP
    UberDude Honord's Avatar
    scrie unavailable ?
    apasa sus jos stanga dreapta sus sus jos jos, and surprize!

P.S. vorbesc serios

4. #184 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Gata am rezolvat treaba cu EU works perfect

5. #185 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Parca era vorba ca ne dau 1000ip din cauza la ultima problema...da vad ca unii au primit si eu ciuciu.

6. #186 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    scrie unavailable ?
    apasa sus jos stanga dreapta sus sus jos jos, and surprize!

P.S. vorbesc serios
    In joc am reusit sa intru, dar tot nu imi merge.. ori Connection Timeout ori Sesion Closed.. prea multa bataie de cap pt. un joc care trebuia sa mearga imediat

7. #187 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Parca era vorba ca ne dau 1000ip din cauza la ultima problema...da vad ca unii au primit si eu ciuciu.
    Eu am primit

8. #188 SP
    Si eu...ciuciu 5835 ip,doaamne nu mai fac odata 6300.

9. #189 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Ce erou vrei ?

10. #190 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Ce erou sa-mi iau de 6300 IP?

Ma gandeam la Vladimir sau Anivia.Altcineva cu o idee mai buna?

11. #191 SP
    Eu vreau sa-mi iau Anivia, cu prima ocazie. Ca tot mi-am luat rune de MP pt Kass.
    edit: M-am razgandit, tin pt Swain, ca are cam tot ce vreau. Damage, stun si heal

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Ce erou vrei ?
    Twitch / Swain / Anivia / Galio ..nu stiu nici eu,vad care arata mai bine in poze

13. #193 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Galio e foarte bun TANK/DPS,Twitch face ravagii cand are iteme,Anivia mie mi se pare um pic greoaie iar despre Swain ma voi pronunta peste 2 saptamani cand va fii free.

14. #194 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Si uite ca dupa 2 saptamani de jucat pe rupte.. mi-am luat personajul de suflet inca de prin primele lupte ( cand era moca ), anume Fiddlesticks, how you describe the most awesome champion? ^^
    Urmeaza o decizie grea: Shen, Cho'Gath, Annie sau Garen

15. #195 SP
    naz
    Ma enerveaza cand ma uit pe thread si va vad atat de pasionati de joc si eu nu pot sa joc deloc, nici US nici EU

16. #196 SP
    Naz, nici eu nu reuseam sa-l fac sa mearga de nici o culoare, dar acum merge din prima. Doar instaleaza clientul, ultima versiune de Adobe AIR, NET Framework si Direct X. Mie nu-mi merge daca nu pun ultimul Direct X, chiar si cu Win 7 care ar trebui sa aiba ultima versiune.

17. #197 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Ma enerveaza cand ma uit pe thread si va vad atat de pasionati de joc si eu nu pot sa joc deloc, nici US nici EU
    Off... chiar nu stiu ce sa-ti mai zic
    Ai ultimele update-uri la drivere?
    Ai ultimul Adobe Air?
    Ultimul Direct X?

Si eu am avut probleme cu EU si US pana la update, poti insa incerca o faza.
    1. Dezinstaleaza tot ce tine de LoL ( asta daca inca il mai ai in calculator )
    2. Instaleaza RegCleaner si cauta pe acolo aplicatii ce au numele de Riot Games, League of Legends, etc. bifeaza si da Remove
    3. Download iara clientul de EU ( installul sa-l copiezi pe desktop )
    4. Jocul il lasi sa se instaleze acolo unde vrea el ( C:\ blabla )
    5. Asteapta Update si daca tot nu merge incearca sa-l deschizi ca Administrator

Hope it helps!

18. #198 SP
    naz
    Am urmat toti pasii..

(mx.messaging.messages::ErrorMessage)#0
    body = (Object)#1
    clientId = (null)
    correlationId = "E3CC2574-F8C7-0D40-7E0C-8363E438BF64"
    destination = ""
    extendedData = (null)
    faultCode = "Client.Error.RequestTimeout"
    faultDetail = "The request timeout for the sent message was reached without receiving a response from the server."
    faultString = "Request timed out"
    headers = (Object)#2
    messageId = "E6F6F4CA-688D-3CD3-87A9-8364CEB68C7F"
    rootCause = (null)
    timestamp = 0
    timeToLive = 0

19. #199 SP
    Uite ce solutie au gasit unii. Aparent, se mai poate rezolva si cu un cont nou. Incearca

20. #200 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Incearca sa vezi si pe ce port iese League of Legends si sa-l bagi in firewall/router.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 39 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks