LCS Live cu comentariu in romana pe MoFo TV--> mofotv
LCS Live cu comentariu in romana pe MoFo TV--> mofotv
LoL Esports | Season 3
NA LCS
Ma las de LOL![]()
A vazut careva meciu Gambit (M50 vs Fnatic ? Doamne ce meci dubios, si azi dupa 3 ani de joaca, am luat ban pe chat, ma mir cum de a luat atata timp....
Nu am vazut in viata mea joc mai frustrant si addictive ca si asta. Cred ca l-am dezinstalat si reinstalat de vreo 10 ori.
M-am chinuit de o saptamana sa urc in urmatorul league si de pe la 90LP in sus primeam cate 1-2 LP per win. Evident am ajuns la 99 LP si am dat de niste coechipieri fenomen. 12-0 vayne bot lane in primele 10 minute. Ce poti sa faci sincer. Evident loss = 5-10 LP.
Dar tot nu reusesc sa ma las de prostia astaVizibil imi face rau, nervi, dar revin cu inima curata dupa cateva zile crezand ca o sa fie diferit.
Pe mine ma enerveaza si incep sa urlu cand dau quarda si cineva ia ultimul kill...
Chiar azi am patit asta cu Ryze pe ARAM.
btw: pwnage cu ryze daca am un meci bun (my main)
Nu inteleg de ce i-au facut rework lui Yi. Era perfect. Cu full build Q-ul te viola. Acum pff, nimic
Riot Games' League Of Legends Officially Becomes Most Played PC Game In The World - Forbes
LOL este cel mai jucat..
Așa liniște pe threadul ăsta?
Ce părere aveți de noua hartă Summoner's Rift? Mie mi se pare că vor să îl facă să semene mai mult cu DotA2.
să vedem finalul. filmarea e făcută în pre-beta. sunt curios cum o să fie noul script la drake şi baron.
Are o singura coada cand alearga,exact ca si in joc. La final cand sta pe loc le are pe toate.
1:28 stă pe loc, are o singură coadă. în joc sunt tot 9 cozi când aleargă, doar că se comasează. dacă te uiţi atent tot se văd 9 de-a lungul.
la final probabil şi-au amintit că re 9 cozi şi le-a fost prea lene să modifice totul.
Da,am uitat sa mentionez ca ele se strang intr-una singura. Oricum,pe mine nu ma deranjat aspectul asta,eram ocupat sa imi ridic falca de pe jos la cat de bun a fost cinematicul.
Bookmarks