Vreau si eu daca se poate un invite.Am aplicat si pe playdota dar nici o sansa.Mersi
Pm daca da cineva un key.
Vreau si eu daca se poate un invite.Am aplicat si pe playdota dar nici o sansa.Mersi
Pm daca da cineva un key.
eram sigur ca o sa faca, ca si la Team Fortress 2. Desi a fost free to play, tot au castigat 3.5 milioane de pe urma lui. Anyway that's great news!![]()
Si eu vreau invitatie(. nu gasesc in tot cluju asta
( si eu vreau !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
nimeni nimik ? de vanzare o invitarie ?? cineva ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 11-06-2012 at 09:49 AM ----------
vreu sa ma joc dota 2 ~ stiu ca exagerez si prietenii imi spun ca sunt disperat ...dar nah ce sa fac chiar vreau !
Darer vs Mouz de la 1.58.00:
Sheever - ProDota2: Darer vs Mouz
pe steam vor fi mai multe tombole in care vor oferi invitatii de dota 2. Intrati doar la Dota 2 de pe steam si faceti acel sondaj oferit de Valve. Si nu in ultimul rand: fingers crossed![]()
25 de euro invitatia la Dota 2 Shop. Mai sunt care dau pe mai putin un invite, dar gratis nu cred ca se mai dau pe undeva.
daca are cineva invite-uri, mi-ar placea sa icnerc si eu dota2...tocmai am ajuns la lvl 30 la LoL si ma cam enervaza comunitatea![]()
cred ca enerveaza comunitatile de battle arena in general...sunt stresati si nervosi
Dota 2 nu era free to play??
daca are cineva un key de dat, nu m-as supara prea tare sa primesc si eu unul(bine-nteles ca primiti recunoasterea mea netarmurita). Momentan folosesc contul unui prieten care a avut bunavointa de a-l imprumuta. De nu stiu cat timp nu am mai fost asa prins de un joc online (am cam 20 de ore de joc dupa 3-4 zile).
Cand am incercat sa ma joc Dota 1 pe Warcraft 3 m-am lasat foarte repede din simplul motiv ca nu era prea user friendly. Dar dota 2. Iti zice ce fel de erou e fiecare, sugereaza ce iteme ar trebui sa cumperi, hotkey-uri custom (mega mare plus pt mine). Partea remasterizarii ma intereseaza cel mai putin. Eu sunt mega multumit de gameplay-ul imbunatatit si mult mai accesibil fata de DOTA 1. De LoL sau HoN nu zic nimic pentru ca nu le-am incercat...si nici nu vreau sa le incerc (I`ll stick to the classics).
p.s. @eneea Dota 2 inca nu s-a lansat. Inca e in stadiul de beta si au acces dau cei care au obtinut un beta key. Eu chiar nu ii inteleg pe cei de la Valve. Cand au de gand sa anunte data oficiala de lansare? Mai au de adaugat doar 18 eroi. Ei in mod normal adauga 2-3 pe saptamana dar au spus ca pana la The Internationals nu o vor mai face (deci o luna pauza). Dar desi nu o sa ii ofere publicului, sunt sigur ca deja lucreaza la ei. Probabil dupa The Internationals vor lansa 6-7 eroi deodata. Vreau sa apara jocul asta odata pe Steam. La gameplay oricum mai au doar de tweak-uit mici chestii.
era enervant la dota faza cu custom keys, dar existau programele si puteai customiza butoanele. astfel puneam "qwer" spellurile..si vedeam heath-barurile automat. Cat despre LoL am inteles ca e facut de unii care au facut si originalul dota si sunt foarte multe asemanari, dar parca tot ma atrage sa joc cu eroii pe care-i stiam.
totsui se stie daca dota 2 o sa fie free,sincer nu-mi vine sa platesc pentru o experienta pe care o aveam gratuit...
Dota 2 player-created item removed by Valve after breaking IP law | VG247
Valve has issued a warning to users about “respecting intellectual property” after discovering that a player-created Dota 2 weapon was copied from the MMO Aion.
Created with Valve’s Steam Workshop, the “Timebreaker” mace was made available after strong community ratings, and ended up being purchased by almost 25,000 users.
Once Valve discovered that the weapon was breaking IP laws, they removed it from the game entirely. Players who bought the mace were given a replacement weapon, while the weapon’s creator has been banned and barred from receiving any money made from the sale of the item.
Bookmarks