Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Fallout 3: Ghid pentru pastrarea lui Dog Meat in viata pe toata durata jocului

  1. #1 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

    Lightbulb Fallout 3: Ghid pentru pastrarea lui Dog Meat in viata pe toata durata jocului

    Dupa cum stim deja, in franciza Fallout poti sa recrutezi un companion canin si anume Dog Meat,
    singurul prieten care iti este loial pe toata durata jocului sau cat il patsrezi tu in viata.
    Odata descoperit, Dog Meat are un rol important in joc, dar pastrearea lui in viata poate fi foarte foarte dificila. Daca Dog Meat moare, mort va ramane.
    Este o idee buna sa il cauti cat mai devreme de cand ai iesit din Vault 101, iti poate fi de mare ajutor, sau poti sa il folosesti pe post de alta tinta pentru inamicii ta, oferindu-ti un timp mai mare de respiro. Dog Meat te poate ajuta in gasirea munitiei, mancarii, sau chiar arme; i se poate ordona sa stea in pozitia curenta(pentru al lasa la adapost in siguranta), se poate de asemenea utiliza un stimpack pe el(este necesar pentru pastrarea lui in viata),se mai poate intra si in "conversatii" cu el,i se poate ordona sa se duca inapoi la Vault 101 unde va astepta in fatza pana te intorci(se poate folosi Fast travel) si cel mai important lucru este ca nu mai esti singur in Wasteland.

    Pentru a vedea starea sanatatii lui Dog Meat,se pune tinta pe el si cu sistemul Fallout 3's V.A.T.S. apasand butonul "RB" ,viata lui va fi aratata pe fundul ecranului (in acelasi loc in care ii apare si viata unui inamic deobicei).Viata cainelui este deobicei plina sau aproape plina.Odata ce pericolul a disparut viata cainelui se va umple la loc,asa ca in misiuniile de la inceput este usor sa il pastrezi in viata, dar in timp ce avansezi in joc si vor incepe sa apara mai multi Super Mutants, etc. Poate fi destul de usor sa il pierzi pe Dog Meat.

    Fallout 3 face destul de grea sarcina de al pastra in viata pe Dog Meat.
    Ca sa il vindeci in timpul unei batalli: converseaza cu el si foloseste Stimpacks(este singurul mediacment care il poate vindeca).
    Alta metoda usoara de al pastra in viata este sa il lasi acasa,unde va fi intretinut de catre majordomul tau robotic(dupa ce iti castigi o casa in Megatron sau Tmepeny tower,acum depinde de cum alegi si ce alegi )

    TIP:

    Sunt misiuni in care te poti decide sa nu mai omori creatura sau omul pe care ii aveai ca tinta..de exemplu misiunea "Those" cand trebuie curatat oraselul de furnici..
    Daca te-ai decis sa nu mai omori tinta sau daca te decizi pe parcurs si il ai pe Dog Meat cu tine, el o va ataca imediat cum o vede si exista sansa sa fie ucis cat ai clipi(vbesc de boss) iar trimiterea lui inapoi la Vault 101 nu va functiona odata ce este implicat in combat.
    Asa ca daca este o misiune in care trebuie atacata o creatura mai mare, de ex: Behemot,regina furnicilor sau alte creaturi boss, fi sigur sa il trimiti acasa inainte de intalnirea cu ei.El se va duce inapoi la vault 101 si te va astepta in fata la intrare.
    O alta metoda buna mai este sa te folosesti de salvarea jocului, cum simti ca se intampla ceva salveaza jocul inainte de a te implica in actiune.daca Dog Meat nu a facut fata,poti sa dai load la jocul salvat mai devreme si sa trimiti cainele acasa inainte sa inceapa actiunea.
    Attached Images Attached Images dog-meat.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    si un video cu locatia lui DogMeat

  3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    fain mersi mult de info!

  4. #4 SP
    Member cosminhards's Avatar
    very helpful!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Consola pentru toata familia ?!? By Libris in forum Console Club
    Replies: 64 Last Post: 21-05-2013, 00:30
  2. Replies: 0 Last Post: 17-09-2012, 12:31
  3. Replies: 0 Last Post: 28-05-2009, 11:27
  4. Ghid: Fallout 3 - Hacking Guide By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 12-01-2009, 15:39
  5. Ghid: Fallout 3 - Vault Boy Bobblehead Locations By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 5 Last Post: 05-01-2009, 12:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts