Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Company of Heroes - PC - (WW2 RTS)

  1. #1 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar

    Company of Heroes - PC - (WW2 RTS)

    De cand a aparut in 2006, l-am urmarit cu interes, dar nu l-am jucat pana acum doua luni. Jocul este RTS situat in WW2, e foarte interesant si se bucura de un sprijin din partea producatorilor si a comunitatii chiar si acum. (Ultimul patch a iesit prin martie acum se asteapta urmatorul.)

    Jocul original are doua natiuni cu care poti juca: Americanii si Nazistii.
    Exista doua add-on-uri. Opossing Fronts (adauga Englezii si Panzer Elite) si Tales of Valor (misiuni single-player si moduri de joc noi in MP).

    Initial l-am gasit in Carrefour de Paste, la 15 Ron jocul sigilat, l-am luat instant apoi am comandat de pe TheHut cu 5 lire add-on-ul Opossing Fronts.

    Il joc pe un Sony Vaio cu 4 gb Ram, Core duo, cu placa videoe Nvidia 9300gs sau asa ceva, nu e foarte puternica dar joc in 1280x1024 cu detalii medii. Jocul arata foarte bine, poti face zoom mai mult ca in R.U.S.E. de exemplu.

    Comunitatea Online este imensa, sunt servere dedicate tinute de THQ dar si de jucatori.

    Unitatile sunt variate, fiecare natiune are tipul ei de abilitati, le dotezi cu arme mai bune dupa ce le produci, le ascunzi in bunkere.
    Ai-ul si Pathfinding-ul sunt foarte bune, poti sa dai comenzi complexe la unitati apasand tasta shift de exemplu, etc.
    Mediul este destructibil, utilizeaza un engine grafic si fizic puternic, exploziile arunca terenul, sar bucati din unitati. Jocul, daca esti un fan al genului, este un must buy, chiar si la 5 ani de la lansare.

    Sunt curios daca il mai joaca sau l-a jucat cineva. Recomand un sistem puternic pt detalii mari.
    Id-ul meu e cosminbad in joc.
    Attached Images Attached Images pc-rts-company_of_heroes.jpg 43504_orig.jpg company-heroes.jpg 23.jpg company-heroes-tales-valor-20090304022031862.jpg

  2. #2 SP
    Member maweryck's Avatar
    Cosmine , am jucat eu toate COH-urile de am rupt norma . Am cumparat acum cateva luni Anthology Edition(toate cohurile ) de pe zavvi la un pret ff bun . Abia asteptam sa-l joc dar imi da niste erori la instalare ...cred ca are ceva discul pt ca am incercat sa-l instalez si la altcineva . Eu cred ca e de vina windowsul (are vreo 2 ani ) dar mi-e lene sa-l reinstalez
    Ma oftic ca nu mai gasesc si celelalte discuri
    Jocul , dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune RTS-uri la concurenta cu Dawn of War 2
    Vai ce pofta mi-ai facut .....pfffff.....
    Iar astia de la Relic/THQ de multe ori mai bine nu mai scoteau patchuri si update-uri . Au fost cazuri in care cu patchurile lor au facut jocul sa fie f unbalanced .
    Ma apuc acum sa-l mai instalez odata poate merge

  3. #3 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    acum, eu zic sa iti downloadezi kitul de joc de undeva, cu toate update-urile si apoi bagi direct cd-key-urile. Se joaca fara disc.
    Eu l-am instalat de pe disc, a facut update-uri de vreo 10 gb si mi-a schimbat complet meniurile de la varianta 1.0 a jocului, sunt mult mai clare, si unde aveam optiuni Locked, daca apasam imi cerea cd-key-ul de la add-on.

    Bafta. Verify your age - Company of Heroes

  4. #4 SP
    Member maweryck's Avatar
    Pai innainte asa faceam ....luam jocul de pe torrent si aveam cd key-urile notate pe coperta de la primul COH ....si p'ala nu-l mai gasesc
    La varianta asta ...anthology care o am acum nu prea merge ca am 3 jocuri cu 2 cd key-uri ...ciudat
    Am zis sa mai incerc acum ...dupa niste update-uri de windows si patchul lor ..poate merge
    Daca reusesc ...poa' sa dea astia drumu la PSN si peste 1 luna

  5. #5 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    am vreo 300 de ore de joc, insa de vreun an si ceva nu l-am mai pornit.

  6. #6 SP
    Member maweryck's Avatar
    da ma ....am incercat ....imi downloadeaza patchurile si cand incearca sa le instaleze ....sa-i sparg eu p'astia cu editia lor antologica (

    ceva idei ?
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

  7. #7 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai eu ce zic. Am jucat aseara 4 vs 4. Noi eram British, inamicul nazi bineinteles. Vreo ora jumatate a trecut pe nesimtite. A fost o bataie pe cinste pentru capturarea punctelor de munitie si combustibil de pe harta, atacuri prin surprindere, atragere in capcane. Imi place mult ca daca aplici o strategie are si efect. Unitatile surprinse din flanc sau din spate sunt mult mai vulnerabile, un tanc lovit mult poate ramane imobilizat sau cu tunul distrus si mitraliera functionala. O cladire se transforma intr-un bunker sau baracks imediat.

    Totusi mi se par foarte scumpe unitatile. Pe hartile mici d-abia produci cateva tancuri. (sunt obisnuit cu Age of Empires unde faceam multe multe sa nu mai zic de Starcraft.)

    Inca o data, grafica e superba, reflexii in apa, frunze care se misca.


    Pentru maveryck - probabil ca ai doua cd-key-uri pt ca unul e jocul original, altul add-on-urile. Nu stiu ce versiuni sunt pe torente. Bafta la cautare

    ---------- Post added 12-05-2011 at 12:48 PM ----------

    Error Code 10104 – Patching encountered unexpected installed data.

    Problem This error can be caused by a number of different problems. The most common problem we have seen is hardware failure, particularly bad RAM sticks, but there have also been reports of CD/DVD drive errors causing it. It can also happen if you have changed the game files in some way, by installing a mod or a skin pack for example.

    Suggested solution/s The first and simplest thing to try is to uninstall CoH completely, then reinstall without any mods or skinpacks and try to patch again. If that doesn’t work you will need to check your hardware.

    This thread has information on using memtest to check your RAM.
    Eu zic ca e de la torrent. O masura anti-piraterie. cauta ceva "neripuit", original daca vrei. Doar pt jocul original initial. Add-on-urile le poti baga doar cu cd-key dupa aceea.

  8. #8 SP
    Member maweryck's Avatar
    m-ai inteles gresit ....innainte foloseam torrent ca sa nu mai caut discul ...bagam decat cd-key-urile
    Acum folosesc totul original e de la ei ceva ...caut si revin cu detalii cand ma intorg de la servici ...il fac eu pana la urma ;

  9. #9 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Am inteles ca ai totul original. Dar am crezut ca din comoditate chiar si acum folosesti download in loc de insert disc.

    Atunci problema poate sa fie de la DVD sau PC.
    Acum ceva timp, era o promotie pe ComputerGames.ro - Jocuri, Downloads, Shop, Forum cu cod prin sms. Sunt curios de unde descarcai kit-ul de instalare.

  10. #10 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    din cauza numeroaselor patchuri e pain in the ass sa te apuci sa-l instalezi dupa dvduri...

    desi am toate 3 variantele retail cand au fost promotii pe steam le-am luat si de acolo.
    nici acum nu e foarte scump pe steam.

    chiar daca ai jocurile retail eu zic ca poti face un efort de 7 euro si sa iei chiar si acum de pe steam opposing fronts, dupa care iti bagi cdkeyurile pe care le ai din cutia de retail si sunt activate toate 3 si poti juca cu contul pe care il aveai si inainte.

  11. #11 SP
    Member maweryck's Avatar
    thanks man ce ma dispera cel mai mult ,ideea in sine de a plati de 3 ori pt acelasi produs Am luat odata primul COH , p'orma key-urile pt addon-uri , am cumparat si anthology edition ala iar acum o sa mai dau bani si la jepcarii aia de pe steam
    Pana la urma cred ca o sa ma apuc de DoW Retribution ( ca tot am dat banii pe el si nici nu l-am instalat ) dar asa pofta aveam in ultimele zile de ceva WW2 ....

  12. #12 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    am mai bagat 2-3 meciuri aseara, din pacate nu am castigat niciunul. E destul de dificil si comunitatea e experimentata. Dar nu ma dau batut. Am prins o harta cu noapte, una cu ploaie. Super grafica.

  13. #13 SP
    Member maweryck's Avatar
    cosmine jucam diseara? ....ca l-am mai cumparat odata si de pe steam )

  14. #14 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    jucam. Dar nu 1 vs 1 ca nu am sanse.
    Sa stabilim o ora cand sa fim online.

    La friends cu ce sa te adaug? eu am tot cosminbad. Am nivel 1 sau 3, ca se tot schimba, fiecare factiune are un nivel ?.

  15. #15 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pun si niste chestii utile ca sa ai o privire de ansamblu pt fiecare factiune. Tehnologii, cladiri, unitati.
    Attached Images Attached Images americans.pdf british.pdf panzer-elite.pdf wermacht.pdf

  16. #16 SP
    Member maweryck's Avatar
    cum sa n-ai nici o sansa ...am bagat azi rapid un skirmish 1vs1 innainte de serviciu vs computer pe normal .....si eram la egalitate pe la 300 VP , dupa care am plecat la munca . Sunt noobul noobilor dupa atata timp
    Jocul arata incredibil de bine cu absolut totul pe maxim maxim , ultra ultra . Si abia ma apucasem de retribution ala ....dar mi-e prea pofta de WW2 .

    LE : Deci...cum te adaug la friends ? sau adauga-ma tu ...maweryck83 pe relic ...sau are legatura cu friendsii de la steam ?

    LLE : vezi ca te-am adaugat la friends

  17. #17 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    o sa ma uit diseara la friends. Nu am COH decat pe un laptop. Pe asta am placa Intel.

    Am jucat aseara si trece timpul pe nesimtite. Am si castigat 1vs1 dar am si pierdut 2vs2, 4 vs 4 etc. Foarte frumos jocul, se poate intoarce in defavoarea ta situatia foarte usor.

  18. #18 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Verify your age - Company of Heroes

    Patch 2.602
    Nu am vazut daca e inca disponibil, ma uit cand ajung acasa.

  19. #19 SP
    Member COD.221's Avatar
    mai joaca cineva COH sa pun si io pe cineva pe lista de Friends ca nu am cu cine juka am versiunea Anthology (toate 3) ...

    PD___________________

    "cosminbad" ai sistemu Logitech z5500 5.1 ??? sau ala vrei sal cumperi - am ceva probleme tehnice ! poate ma ajuti !

  20. #20 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    il am. ce probleme ai? trimite-mi un PM

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Company of Heroes 2 By tudyniuz in forum Jocuri PC
    Replies: 2 Last Post: 16-08-2013, 21:15
  2. Replies: 0 Last Post: 15-08-2011, 17:39
  3. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 20:34

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts