Cum imi cresc si eu Bruta ?
...intrii odată la 24 de ore, te loghezi, dai pe ARENA, alegi din listă un adversar iar după ce lupta s-a terminat dai pe fight another brute, și mai repeți faza asta �ncă de două ori.
Pentru victorie primești două puncte.
Pentru eșec primești un punct.
Repartiția...armelor...puterilor....etc, se face aleatoriu și automat. E cam aiurea dar no.
Din c�nd �n c�nd se mai fac turnee. Dai pe Register your Brute și automat ești �nscris. Luptele din turneu nu le poți cotrola (�n sensul că nu-ți poți alege adversarul)...totul e automat. Ai posibilitatea de a vedea meciuri �n reluare (dar de ce ar face cineva asta...habar n-am).
Asta e Bruta mea
http://ussjbogdan.mybrute.com
Ce mă enervează că de c�teva luni au schimbat sistemul de joc. �nainte se putea da start la o rundă și ea se desfășura �n background �n timp ce eu (de ex.) citeam forumul sau eram pe alt site iar c�nd era gata avansam la runda a 2-a. Acum, trebuie să stau pe fereastra activă pe tot parcursul rundei că de fac altceva runda durează și 10-15 minute. Oribil.
Mă obligă să stau 1 minut să mă uit la rundă
Un simplu ex.:
Păi ce-i prostia asta.
- Intru pe mybrute și dau start la rundă
- Intru pe lockerz să adun ptz-uri (hahaha - nu le-am cheltuit veci am 643897534605934875)
- Intru pe giveaway să vedem ce softuri interesante mai au
- Intru pe gametrailers și mă uit la 4-5 clipuri + trashtalking pe forum c�teva minute
- Intru pe tekkenzaibatsu să vedem ce mai fac băieții la tekken
- Intru pe forumul celor de la x360a și văd cu ce mai pot ajuta lumea
- Intru pe youtube să vedem ce clipuri noi am primit + vizualizez 5-6
- Intru pe scenefz/xtremespeeds să vedem ce filme au mai uploadat tocilarii
- Intru pe consolegames și mă uit automat dacă haterii (K, K, S, T, C, M, C) sunt online - astea-s doar primele litere din nick lol (sărmanii) - apoi citesc ce-a mai scris lumea/postez și eu...prostii
- Revin la mybrute ca să constat că runda �ncă nu e gata...
Evident dacă stau la punctul 1 (4-5 minute) se termină toate 3 rundele. Dar e EXTREM de plictisitor![]()
By BarKohba in forum Sony PlayStation 3
By Dj Mo in forum Licitatii
By Dj Mo in forum Licitatii
By level in forum Console Club
Bookmarks