Si-a luat cineva de-aici HoMM 3 HD Edition? Vreau sa joc online si nu am cu cine. Straini abia gasesti si cand o faci, primesti disconnecturi.
Si-a luat cineva de-aici HoMM 3 HD Edition? Vreau sa joc online si nu am cu cine. Straini abia gasesti si cand o faci, primesti disconnecturi.
Nope, am fost azi în mai multe magazine, încă nu au primit jocul... O să mai aștept o perioadă, dacă nu îl iau digital.
M-am reapucat de Star Wars The Old Republic,din cauza si dublu xp weekened ce e trecut. Mai joaca si altcineva in prezent ?
Dead or Alive 5 Last Round:
Trebuie sa-mi inlocuiesc pad-ul 360 neaparat din pacate directiile nu mai merg bine, nici o comanda simpla precum run nu mai este in stare sa o inregistreze corespunzator, dar in ciuda acestui fapt iubesc acest joc XD.
(Recomand 1280x720 pentru extra FPS, este prima mea inregistrare cu OBS scuzati calitatea).
Commandos Behind Enemy Lines, mission 14. Inca 6 pe langa asta si l-am terminat. Nu se mai fac jocuri cum se faceau candva...![]()
FEAR2: ador jocul acesta! Grafica este buna, gameplay-ul excelent, si faptul ca am trecut de la un monitor 1280x1024 la un monitor 1080p face ca experienta sa fie si mai buna :3.
Heroes of the storm, Hearthstone cam atat. Nu demult am jucat LOL si WOW dar m-am plictisit de ele.
Bookmarks