Trebuie sa admit m-a acaparat TitanFall, este tot ce joc in ultima vreme cand mai am putin timp liber, din pacate m-am racit, asa ca dureaza pana sa ma pot concentra, si de stranuturi nici sa nu pomenesc... my god the sneezes...
Trebuie sa admit m-a acaparat TitanFall, este tot ce joc in ultima vreme cand mai am putin timp liber, din pacate m-am racit, asa ca dureaza pana sa ma pot concentra, si de stranuturi nici sa nu pomenesc... my god the sneezes...
Quantum Break, am terminat si al doilea act si pot sa spun ca este fantaaaaaaaaaaaassssssttttttiiiiiccccccc.
South Park The Stick of Truth, foarte amuzant jocul cel putin daca esti fan South Park, elemente RPG surprinzator de bune, de abia astept urmatorul, The Fractured But Whole.
Darksiders Warmastered Edition, imi place jocul seamana mult cu God of War desi nu este la fel de bun, povestea pare interesanta, gameplay distractiv, grafica arata destul de bine imi place stilul animat. Inca un + ar fi ca il pot auzi pe Mark Hamill.
StarCraft II: Wings of Liberty pe PC. M-a determinat opening-ul de la Legacy of the Void să îl joc.
Dupa Total Annihilation, Supreme Commander, a venit si vremea acestui remake, Planetary Annihilation. Pana si vocea din trailer seamana foarte mult cu cea din Total Annihilation. De data aceasta hartile sunt la nivelul unei intregi planete.
The Elder Scrolls: Legends. Dupa ce jucati asta nu va veti mai atinge de Hearthstone. Are o poveste ok, mecanici mai complexe, arta frumoasa, deck-uri de 50-70 carti, iar RNG aproape ca nu exista. Recomand sa il incercati, mai ales ca e gratis.
DiRT3, ador jocul, nu stiu de ce nu l-am mai incercat pana acum... Nici nu mai tin minte ultima oara cand m-am distrat atat de mult jucand un racing game.
Am jucat destul de mult Titanfall 2 zilele acestea, acum ca am avut timp, din pacate nu perfect, pentru ca aproape mi-am rupt mana, totusi mereu am vrut sa incerc sa fac un stream, si acum am facut-o, chiar daca mai prost, desi incep sa ma obisnuiesc sa o folosesc de pe la min 40 :
Last Epoch Foarte misto jocul
Il butonez cu placere pana in 6 Iunie (stiti voi dc doar pana atunci)
Bookmarks