Am luat si eu bundle-ul de la WB, dupa ce in prealabil am luat si bundle-ul cu bf3. Super bundle, mai ales ca voiam mult sa joc seria Batman, acum sa vad cand gasesc si timp sa o fac.
Am luat si eu bundle-ul de la WB, dupa ce in prealabil am luat si bundle-ul cu bf3. Super bundle, mai ales ca voiam mult sa joc seria Batman, acum sa vad cand gasesc si timp sa o fac.
@tudyniuz nu e adevarat ce spui tuEu am cumparat bundle si am dat gift 2 jocuri la 2 amici.Deci intereseaza-te prima data
LE: Normal ca nu man lolJust sayin
![]()
Save 75% on Fable - The Lost Chapters on Steam - 2,24 EUR
Fable 3 - 5 EUR
Save 75% on Fallout Collection on Steam - 5 EUR
Lost Planet 2 - 5 EUR
Aruncati un ochi si pe GOG.com pt. FALL INSOMNIA SALE: dupa ce se termina cheile pt. oferta actuala incepe una noua si asa mai departe.
Black friday day 1
Amazon.com: Bioshock Triple Pack [Download]: Video Games - $14.99
aici toata lista:
M-am uitat un pic pe acolo si am dat "clic" pe cateva care mi s-au parut mai interesante. Absolut toate sunt versiuni digitale/download. Pai alea pot sa le de reduse si cu 100%, nu-i costa asbolut nimic... Eu speram ca macar acum sa fie ceva reduceri la jocuri retail, tot thread-ul asta numai asta am vazut, reduceri pe steam, gog, etc.
Avand in vedere ca poti lua serii intregi la bani mai putini decat un bilet la film, nu vad cum te poti plange. Ca sa nu mai vorbesc de Humble Bundle, unde merita sa iei jocurile si sa le joci o singura data.
Discutia despre retail vs. digital nu o vom avea pe topicul asta. Acum sa revenim.
amazon/sale - GameDeals
Lista completa , inclusiv jocurile care vor fi la promotie pe BF 28/29
Amazon.com: Bioshock Triple Pack [Download]: Video Games
ohohoaaaaa, toate cele 3 Bioshock-uri intr-un singur pachet la doar 15 dolari
Legacy of Kain: Soul Reaver 2 la pret de nimic:
Legacy of Kain: Soul Reaver 2 | PC game | Download discounts at Green Man Gaming
Un pic mai ieftin
http://www.gog.com/game/legacy_of_kain_soul_reaver_2
Eu ti-am raspuns la ce ai postat mai devreme, am intrat pe acel link si am vazut un pret nu asa de bun. Daca a fost 2 euro, da![]()
Poate ca nu sunt cele mai ieftine preturi, dar sunt mai mult decat decente (spre ex Xbox live pe 12 luni este 33 euro) si scopul este caritabil
https://www.g2a.com/?reflink=Athene
Ce vorbesti, sunt chiar bune:
Arkham Origins - 20EUR
Diablo 3 - 25EUR
Skyrim - 13EUR
FIFA Manager 14 - 20EUR
Star Wars The Old Republic - 6EUR
Si multe altele.
Bookmarks