Cu alte cuvinte Humble bundle Capcom
Ultimele 2-3 zile actually..
Logitech MX Master
GTA V (reducere pe Steam)
Splinter Cell Conviction & Blacklist (intre 1 si 4 euro pe G2A.com)
Battlefield 4 + Premium
MX Master? Eu zic ca eu zic ca te va dezamagi, iar pentru gaming chiar nu e ce trebuie. Uite: http://www.consolegames.ro/forum/f29...ml#post1249869
Sincer imi cam pare rau ca nu am luat M705 Marathon, l-am vazut azi in magazin si mi se pare OK ca marime si forma. Si nu-mi faceam griji de baterii 3 ani de zile... Cu Master-ul inca n-am avut probleme in cele 2-3 zile de folosinta, nici cu scroll, nici freeze-uri. Nici nu folosesc aplicatia de la Logitech, imi ajung functiile lui standard.
Astazi mi-a sosit placa video Asus STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING(placa a fost cumparata de black friday de la atex la pretul de 713.24 RON):
PS: Sunt foarte multumit de quality build si design, abia astept weekend-ul pentru a o monta in calculator si pentru a o testa XD.
Update! (acum cateva zile)
Sursa Seasonic 620W S12II Bronze, cumparata de la atex pc cluj cu 344 RON, cand vine vorba de sursa nu ma joc, iar Seasonic este o investitie solida, fiind foarte multumit de calitatea produselor celor de la Seasonic si in trecut:
PS: inca un upgrade si am terminat XD.
De mult asteptam o reducere de 50%, dar nu am mai avut rabdare si l-am luat si mai scump:
- Besiege - 5.69EUR
2 x 8 Gb Kingston Hyper X Savage 2400Mhz CL11 1.65v (in total 16 Gb RAM, cumparati de la Intend in Cluj-Napoca cu 500 RON), acesta este ultimul meu upgrade din acest an, si pentru o perioada lunga de timp (sincer la ora actuala sunt foarte multumit de cum functioneaza configuratia mea datorita acestor upgrade-uri):
Dying Light 4 Pack de pe Steam, pentru mine si inca 3 prieteni.
Am mai achizitionat si Postal III sarbatorile astea, dar aia ii consider bani aruncati pe geam.
Primite la achizitia procesorului, chiar mi-e putin rusine ca pana acum nu am cumparat CS Go.
- Just Cause 3
- Counter Strike Go
De pe Gamerland. Am dat precomanda, dar au avut ceva probleme si s-au revansat prin livrare gratuita si un poster.
Sorry RonanN1 dar am trecut la echipa adversa, si nu regret nimic, pentru cei ce nu stiu, am avut un AMD FX-4300 overclock-at la 4.6Ghz, acest procesor pe care l-am cumparat acum (pentium G3258), i-am facut overclocking la 4.2 Ghz si spala pe jos cu AMD-ul la toate sarcinile ce ma intereseaza pe mine XD.
Procesorul Intel Pentium G3258 Anniversary (unlocked) a fost luat de la emag cu 315 RON (promotie).
Placa de baza Asrock Z97 Anniversary a fost luata de la Altex cu 328.23 RON
Carcasa Segotep Blade a fost luata de la Intend Cluj-Napoca cu 135 RON (mi-a placut foarte mult cum arata XD, si spre surpriza mea la pretul acesta calitatea oferita este surprinzator de buna.
Dupa ce imi rezolv problemele, si instalez programele, plus rulatul de teste, voi posta in PC gaming club poze cu noul meu build si cu build-ul ce l-am facut pentru mama mea.
si acum poti sa ne arati (sau sa arati tuturor) ce diferente exista intre AMD si Intel![]()
Bookmarks