Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 41 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 802

Thread: Ce ne-am cumparat azi - PC

1. #321 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu nu pot recomanda Razer - am Blackwidow Tournament 2014 si tasta "F" nu mai merge cum trebuie si sa nu va ganditi ca o am din 2014, cred ca am cumparat'o in 2015 sau asa ceva (Deci nici macar 1 an n-a tinut) ... in conditiile in care nu ma joc atat de mult.

2. #322 SP
    Asta am luat eu azi - 150 zloti (~ 160 ron) cumparat din magazin, special edition include Legend of the Mammoth Missions pack

Incep sa cred ca nu voi mai cumpara nici un joc de consola in afara celor "xclusive" ...
    Attached Images Attached Images img_2202.jpg

3. #323 SP
    Member boggySODMG's Avatar
    Batman Arkham Origins: 40 lei (+ 12 transport) de pe site-ul eMAG.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg

4. #324 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Mi l-am luat si eu, desi nu stiu de ce. Oricum nu am timp sa il joc.
    80 de lei, forumul vecin.
    Attached Images Attached Images far-cry.jpg

5. #325 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu am vrut Gigabyte, dar am optat pentru ea pentru ca era singura cu backplate inclus care imi intra in carcasa
    Attached Images Attached Images dsc01805.jpg

6. #326 SP
    La fix ai luat-o acum ca au optimizat Rise of Tomb Raider

7. #327 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca ma joc Tomb Raider o sa ma joc pe Xbox

8. #328 SP
    pff - ... de ce ai face asa ceva

9. #329 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pentru ca pe PS4 inca nu a aparut

10. #330 SP
    Eu l-am terminat pe ambele si sincer pe PC e mai misto

11. #331 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu am vrut Gigabyte, dar am optat pentru ea pentru ca era singura cu backplate inclus care imi intra in carcasa

Sa stii ca fac niste produse OK si au printre cele mai bune preturi. Cred ca nu sta prost nici pe partea de overclock. Fratele meu are un R9 390 de la ei si nu are nicio problema. Daca ar fi sa aleg, mai ales din cauza sistemului de cooling si al design-ului, as merge pe MSI all day.

12. #332 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MSI am vrut si eu, insa era prea lata sa imi intre, Asus la fel. Ramanea doar EVGA si acest Gigabyte. Partea urata la Gigabyte e ca mereu folosesc Windforce care e foarte galagios si nu are silent mode precum celelalte. Dar macar am backplate si LED

13. #333 SP
    adica e din FIER si are ... luminiteeeeeee ???

14. #334 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    The Vanishing of Ethan Carter  
    Attached Images Attached Images screen-shot-03-12-16-08.49-pm.jpg

15. #335 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Sunt un cretin, m-a impresionat asa de mult jocul incat am ljat si collectors . Vrea cineva un gold edition de PC?

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. #336 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Baga o poza si cu acvariul, pare super interesant

17. #337 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca tot ati laudat Razer atat de mult, am mers pe mana voastra Sa nu va luati de mine ca nu am luat versiunea Chroma. Aproape 90EUR in plus nu mi se pareau justificati. Cel putin nu pentru mine.
    Attached Images Attached Images dsc01813.jpg

18. #338 SP

Ce ne-am cumparat azi - PC

Bah am uitat sa-ti zic ... eu am versiunea blackwidow tournament edition 2013 (nu asta stealth) si mi-a murit o tasta la ea (dupa nici un an de folosire) tasta F bate dea'n lulea ... trebuie sa apas in partea superioara a tastei sa prinda bine, total dezamagitor pentru o tastatura care costa ENORM. (cred cam am platit vreo 80 EU pe a mea)

Si ca idee aveau acum pe razorone store oferta (tastatura + mouse) la 170 EU (Spend 169€ to receive a Razer Kraken Pro Neon worth 109.99€ - Use KRKMPEU) RazerStore Promotions: Razer Chroma - Official Razer Online Store deci "super oferta"

Si pentru a nu fi offtopic

imageuploadedbytapatalk1457958696.518677.jpg

de pe amazon

19. #339 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu dadeam mai mult de 100EUR orice ar fi fost, nu ma agit cu oferte si bla bla. Garantie am 2 ani, daca pica dupa schimb key switchul si aia e. Nu poti face treaba asta? Vazusem pe ebay de vanzare dinastea portocalii de la Razer.

LE: Stiu ce switchuri sunt si vazusem si postul tau inainte sa o cumpar, dar am zis screw it, eu o sa am bafta, nu ca tine

M-am jucat cu multe modele de la Logitech, Steelseries si Razer. Dintre toate mi-au placut cele Razer cu switch-uri verzi, habar n-am daca sunt facaturi dupa alea verzi MX, dar aveau travel mai mare si simteai apasatul, simteai mai bine arcul dinauntru. Nu e la fel de placuta cea pe care am cumparat-o, dar era singura relativ mai compacta si mai putin de "gaming". Si desi nu se simte la bine precum restul, tot e indeajuns de placuta pentru mine

20. #340 SP
    Nu poti sa schimbi ... ca aia am vrut si eu sa fac ... ma rog norocul este ca tasta F este una dintre cele mai putin folosite insa asa ca idee nu e bine ce s-a intamplat (am vazut acum ca am postat aici pe forum mai sus un pic)

Practic razer foloseste niste switchuir chinezesti (licentiate ca fiind copie dupa cherry MX) insa calitatea e mai slaba (din pacate) - sincer sa fiu eu am fost SUPER multumit de tastatura, pentru mine e incredibila, insa faptul ca a cedat (fara a fi "socata" in vreun fel mi se pare trist).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 41 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast