90 lire pe Amazon UK. Surprinzator, a ajuns cu 10 zile mai devreme decat ziceau ei.
Acasa am un Razer Blackwidow Chroma (se vede si-n poza), doar ca e cu switch-uri clicky/galagioase. Cherry MX Red sunt liniare, lumea zice ca-s pentru gaming, dar mie mi se par mult mai potrivite pentru scris decat cele clicky (MX Blue/Razer Green). Feedback-ul auditiv e destul de tare si asa, in functie de cat de tare apesi tastele.
Daca stai mult la PC, sau daca si job-ul presupune asta, e necesara o tastatura de genul. E extrem de placut sa scrii pe asa ceva, de aia incerc sa fac postarea asta cat mai lunga. Trebuie sa ma obisnuiesc cu lipsa numpad-ului.
Sigur că da, o să-mi iau un concediu în perioada următoare că nu mai ține șmecheria și am să mă joc cu ea.
Steam Summer Sales
- The Forest
- Age of Empires II HD Collection
- Alice Madness Returns
- RUST
- Her Story
pai si de ce nu ne zici la ce pret e vreo rusine ? ...sper ca n-ai dat mai mult de 900
nu de alta dar poimaine apare RX480 care e asteptat sa fie la aceelasi nivel, cu mai mult ram si cu o performanta imbunatatita in Dx12
... a si cu un consum mai mic de energie
![]()
750 a fost. Stiu de 480, dar din pacate nu ma inteleg cu Ati. Acum incerc sa vand fost placa video, care este Ati![]()
pe GOG sunt reduceri la jocuri clasice -> https://www.gog.com/promo/20160701_w...me_interactive
amazing offers - check picture attached![]()
Dupa 9 ani de "serviciu" a venit timpul sa inlocuiesc vechea sursa: un Corsair CX400. Nu ofera destul curent pentru 970, dupa cum ma asteptam![]()
Bookmarks