Ăsta e din ăla de se pune pe gura soției?
Da da ... si a copiilor ...
Tocmai am terminat de montat treaba. Practic am acoperit capacele laterale, capacul de sus si orice bucatica de tabla interioara care nu avea nimic atasat de ea. Diferenta este clara mai ales daca stau cu urechea langa unitate ... nu se mai aude aproape nimic nici din imediata proximitate. Sunt impresionat de ce efect are materialul asta in priviinta atenuarii vibratiilor.
Din pacate mi-a expirat premium-ul chiar de steam summer sale... si mai rau... apare la sfarsitul lunii Fate/Extella: The Umbral Star... Asa ca va mai dura putin pana trec iara pe verde ...
In fine, mi-am facut de cap de acest steam summer sale.... am cheltuit tot ce am avut si nu am avut, dar nu regret nimic :
BlazBlue: Continuum Shift Extended
BlazBlue: Chronophatasma Extend
BlazBlue: CentralFiction
DiRT Rally
DOOM
The Elder Scrolls IV: Oblivion
FEAR 2: Project Origin
Fallout4+season pass
Fallout New Vegas
Final Fantasy XIII-2
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Hyperdimension Neptunia Re;Birth2 Sisters Generation
Hyperdimension Neptunia Re;Birth3 V Generation
Megadimension Neptunia VII
Nights of Azure
Resident Evil 4
Resident Evil 5 Gold
Resident Evil 6
Resident Evil Revelations (DLC: Enhancement Set si Samurai Edge)
Resident Evil Revelations 2 (Complect)
Senran Kagura Shinovi Versus
Tales of Zestiria
Tomb Raider
Valkyrie Drive -BHIKKHUNI-
Le-am cumaprat si eu ca nu le aveam pe STEAM, doar pe console le voi face 100% si aici <3 YES! 12$ bine cheltuiti.
N-am mai postat de multa vreme insa:
1. un iMac mid 2007 ... caruia i-am facut upgrade de procesor T7700 -> X7900 si astept sa-mi vine adaptorul pentru HDD pentru a ii pune si SSD
2. o placa de baza, o carcasa (da .. tot Cooler master Haf) si un cooler Cooler Master Hyper 212 Evo - pentru "noul" build
3. boxe Bose Companion 2 series II - de la "SH" fara adaptor de priza
4. o tastatura Red Dragon (mecanica)
5. un SSD NVME Plextor de 1 TB
Ii excelent laptopuri, desktopuri, console, si alte device-uri...le curata fara probleme <3
Vezi clip:
Update! PC/PS4 Digital Collection: Fortnite Deluxe Edition <3
Bookmarks