Redus la 38€ pe Blizzard
Sent from my iPhone using Tapatalk
Goodbye social life.
Dacă mai joacă careva pe Sylvanas, whisper me.
Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk
Le-am luat la reducere pe steam cu lunar new year sale (care s-a terminat pe 27 ian). Era bundle cu toate 3 (triple pack), dar cum eu am Mafia 3 deja, mi-a scos pretul jocului si au ramas 10 dolari (am dat 52 lei). Nici nu stiam ca e sale. Am intrat sa imi iau si le-am gasit reduse.
Mi-era dor de jocul ăsta, aprox 21 de lei
https://www.instant-gaming.com/en/39...r=gamer-4fe64b
PS: Funcționează și pe Windows 10![]()
Redus la 16 si ceva pe Epic store. Aveam 10 dolari voucher ca mi-am facut cont/folosit launcher.
^ unul dintre cele mai mișto jocuri din 2019 pe care le-am jucat. Merită și prețul full, tbh. Eu îl luasem pe PS4, că nu prea-s mare fan Epic.
Am sistem retro si nu aveam si un SoundCanvas ? Cum se putea ! asa ca azi a aparut si Roland SC88 Pro ! Sunt in teste dar voi reveni cu detalii la rubrica "ce asculti " ! Doom 2 si The Secret of Monkey Island... simply breathtaking by now !![]()
Da! Alea sa zicem ca se mai gasesc, cu cablul acela gameport to midi am avut ceva probleme ! Primul era impuscat iar pe al doilea abia l-am gasit ! Toti (firme + olx) il aveau , dar cand ii sunam nu-l mai avea nimeni !
First time pe humble bundle. Recomand!
Am ales Hitman 2, This is the Police 2 si Shoppe Keep 2
@Cristy Nu stiu cate optiuni mai ai ca sa alegi alte jocuri, daca abia acum te-ai abonat la ei, dar eu ti-as recomanda si Gris, The Bard's Tale, Opus Magnum si Capitalism 2.
Sorry de off.
Am avut doar 3 optiuni din pacate. Am ales Hitman 2 si This is the police 2 fiindca il jucasem deja pe primul si mi-a placut. A treia optiune am dat random. Cred ca voi face upgrade la premium subscription luna viitoare. Celelalte mentionate de tine le-am adaugat in wishlist pe steam si le voi lua cu prima reducere mai substantiala.
Eu : Ce sansa sa am ca sa mai gasesc asa ceva pe OLX la 30ron si in starea asta ! Give me ! Give me !
Vanzator : Ce sansa sa am ca sa mai gasesc cumparator pt asa ceva !![]()
Bookmarks