Bun pretul pentru pack-ul GTA, e si pacat sa nu-l cumparam![]()
Cadou de la var'miu ;Aseara eu ma jucam Gta 4 pe PC, iar el Gta V pe PS3 (care de fapt e al meu)funny experienta .
OFF: Pozele-s facute ieri ,dar nu-i bai.
Cum ti se pare editia asta ? Ma bate gandul sa o iau si eu dar mi se pare putin cam cheala fata de alte jocuri.
Sincer sa fiu nu stiu ce raspun sa-ti dau (inca) pt. ca, deocamdata, n-am timp sa ma joc. Sa termin cu TITANFALL si bioshock infinite burrial at sea ep 2 apoi mai vad ce si cum. Dar imi place ce contine![]()
Reaper Of Souls o sa il iau clar ca stiu ca este "Blizzard Quality" dar editia asta mi se pare "same game in fancy box".
Hmm o sa vad eu , merci de raspunsCand te apuci de el sa imi dai PM sa jucam daca vrei
![]()
Fifa 14 - Origin (*nu recomand g2a pentru key-uri, cel putin nu prin g2a shield.. pe langa faptul ca am dat 1 EUR in plus pentru acest shield, am fost nevoit sa astept aproape 2 ore pana am intrat in legatura cu un angajat pe chat, care a vrut sa se asigure ca activez cheia)
Hai si cu Pcu sa fie echipa completa ! Multumesc userilor tudyniuz si buyk pentru recomandarile in ceea ce priveste placa video .
Bookmarks