Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 58 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1142

Thread: Diablo 3

  1. #781 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  2. #782 SP
    Member Devergo's Avatar
    Kripp e jumatate roman

  3. #783 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Intr-adevar, era OP, dar acum parca e prea de tot. In curand nu o sa mai am bani sa-mi repar itemele, nu se mai vinde nimic pe AH plus ca va trebui sa-mi iau un set nou pentru ca mi-o iau grav acum. Prea multe, prea brusc, inteleg sa fie mai dificil, dar a ajuns in punctul de a fi frustrant.

  4. #784 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Why Do We Love StarCraft II More Than Diablo III?

    Tind sa le dau dreptate tipilor care au scris articolul: StarCraft>Diablo 3 (desi acu 3 luni ziceam ca aceasta ar fi parearea mea despre universurile/povestile Blizzard: StarCraft<Diablo<Warcraft). Mi-a povestit un prieten care a bagat zeci de ore de joc si in final a spus ca nu i se pare cine stie ce...e loc de foarte multe imbunatatiri. Anyway inca nu imi dau cu parearea despre Diablo 3 pana nu il joc si termin macar odata (pe a 2a dificultate, ca oricum nu prea am timp sa butonez cine stie cat de mult...si mai important de atat, ma joc pentru poveste ). Pana atunci, o sa ma uit la niste meciuri de Starcraft 2 ...

    ...a da si urmatorul joc de la Blizzard care o sa il astept cu sufletul la gura va fi doar Warcraft 4

  5. #785 SP
    Member monstrul's Avatar
    Diablo 3 e o mediocritate de joc.Ultimele patchuri sunt facute doar sa pierzi si mai mult timp cu farmatul si alte tampenii.Nu e nici un challange sau skill
    sa termini jocul asta fie pe softcore sau hardcore pe inferno ci doar o mare pierdere de timp.my 2 cents

  6. #786 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    cam aia ziceau si tipii de mai sus (faptul ca Diablo 3 a devenit un fel de farmville ). Dar din moment ce vad ca lumea inca joaca, am zis sa nu judec ultima creatie Blizzard desi foarte multi prieteni au spus ca e mult prea overrated si ca singurul motiv pt care l-ar juca ar fi RMAH sau un co-op cu prietenii... ma mir ca nu au laudat povestea, cinematics-urile, muzica...pe mine aia ma vrajit tot timpul la jocurile Blizzard.

  7. #787 SP
    Member monstrul's Avatar
    Cinematic urile mi au placut ... dar au fost scurte si putine.Poveste nu prea exista, iar muzica e "forgettable".Farmville e corect.Am sa l mai joc din cand in cand dar am ajuns intr un punct in care armele sunt f scumpe iar in joc nu pica mai nimic bun si nu pot avansa pe inferno (desi e cam o tampenie sa mai insist pe inferno si sa pierd timp cu farmatul odata ce am terminat jocul pe celelalte dificultati si nu primesti nimic in plus).Challange nu exista atat timp cat jocul se invarte exclusiv in jurul gear ului si nimic altceva...

  8. #788 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Parca trebuia sa bage si un PvP mode, stiu ca vazusem mai demult un video. Se mai aude ceva?

  9. #789 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    deci voi chiar numa co-op jucati multiplayer? credeam ca au scos si nu stiu ce arene pentru PvP si tot felu de nebunii. Nici nu m-am uitat pana acuma la livestream-uri de diablo 3...asta e tot ce fac aia pe net? Grinding? sau maxim grinding in co-op?


    p.s. sunt uimit cat de insistenta e lumea sa joace jocul pe inferno din acelasi motiv pentru care a spus si monstrul (pierzi timpul pe farmat (motiv pt care nu am facut nici la FF XIII platina desi intro perioada vroiam f tare) si nu primesti nimic in plus (bine poate un amarat de achievement care sigur o sa te ajute in viata...il poti trece in CV-ul tau) ). Jocul nu mai tine cont de skill, ci de echipament pe care cei de la Blizzard spera lumea ca il va cumpara. Daca vrei un joc cu adevarat provocator dar si rewarding, atunci jucati Dark Souls (care se va lansa in curand si pe PC) sau Demon's Souls. Acolo e vorba in mare parte de skill (atentie mare, viteza de reactie, decizii luate intr-un timp foarte scurt etc), si mult mai putin de echipament sau vraji.

  10. #790 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Nu merita sa joci pe Inferno pentru ca nu iti ofera ceva? De cand se termina un joc pentru a primi ceva? Inferno nu necesita skill? Nu stiu pe ce jucati voi, dar eu joc pe wizzard si chiar daca nu am cine stie ce gear, incerc sa gaesc diferite build-uri care sa faca avansarea mai usoara. Revenind la prima si a doua intrebare...Nu stiu cati dintre voi ati jucat WoW (World of Warcraft ), dar acolo nu cred ca s a oprit nimeni dupa ce a terminat " story-ul ". Asta e frumusetea jocului pentru mine: cresti un level, incerci sa faci rost de iteme mai bune si tot asa. In plus, este dabea al doilea ( daca nu gresesc ) patch mai mare. O sa fie alte zeci de patchuri + expansionuri. Despre arenele PvP ( eu pentru asta am cumparat jocul ) am auzit ca se vor baga in patchul 1.1.0. Ca o sa apara peste cateva luni sau peste un an...nu se stie. Nu ma intelegeti gresit. Eu nu zic ca " vaaai, Diablo 3 cel mai bun joc bla bla bla". Nici macar nu cred asta.

  11. #791 SP
    Member monstrul's Avatar
    Eu ma refeream la jocul actual... ca fac ei patchuri si expansions care sa schimbe experienta de joc e alta poveste.In momentul actual e o tampenie sa stai si sa farmezi .. si kripp asta a facut saptamani in sir si toti streamerii (farmau goblins sau isi faceau rost de gear de pe diferite forumuri).... pt ca fara gear poti face configuratia vietii si nu poti trece.Personal pot folosi timpul asta altfel.Unde intervine skill ul in jocul asta?... ca te joci cu cateva configuratii la skills? bineeeeeeeeee

  12. #792 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Si nu ti se pare normal sa ai nevoie de gear ? Ce inseamna skill pentru tine? Pentru mine inseamna sa folosesti spelluri-le in asa fel sa nu te atinga nici un mob, sa nu mori, sa treci de orice tip de mobi cu aceleasi skilluri care le ai avut si la mobi cu puteri diferite ( avand in vedere ca de la level 60 ai Nephalem Buff care se stackeaza pana la 5 asta insemnand + 75 gold si mf, nu iti permiti sa iti schimbi skill-urile pentru orice mob in parte - pierzi buffu - si trebuie sa te descurci cu ce ai pornit ).

  13. #793 SP
    Member monstrul's Avatar
    Cred ca nu ai citit ce am zis mai sus.Ca fara gear nu faci nimic in jocul asta... iar gear ul pe inferno e putin, prost sau foarte scump pe AH.Fara gear nu poti face nici o configuratie viabila sa poti avansa.Trebuie sa farmezi de iti vine greata.


    ps:te rog sa postezi cand termini inferno si ~ cat timp ai stat la farmat.... restul vorbim discutii

  14. #794 SP
    Member Devergo's Avatar
    Man, wiz-u e cea mai usoara clasa. Normal ca tu ai alta parere din moment ce poti bate inferno cu gear de level 55. Restu insa...arme de 1000+ dps sau gtfo .

  15. #795 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    si sa vezi ce frumos e cand te trezesti cu asa ceva:


    Greetings,

    * * * NOTICE OF ACCOUNT CLOSURE * * *

    A user of this account has recently been involved in actions deemed inappropriate for Diablo III by the In-Game Support staff of Blizzard Entertainment. This decision was made after a thorough investigation of the situation as a whole. Though we are unable to discuss the outcomes of our investigations due to privacy concerns, rest assured that this incident has been looked into very thoroughly, and the appropriate actions have been taken on all involved accounts.

    Account Action: Account Closure
    Offense: Unapproved Third Party Software A third party program is any file or program that is used in addition to the game to gain an unfair advantage. These programs may increase movement speed or teleport heroes from one place to another beyond what is allowed by game design. It also includes any programs that obtain information from the game that is not normally available to the regular player or that transmit or modify any of the game files.

    Cheat Programs ("Hacks")
    We take action against accounts using hacks when a hero on the account is identified using a hack program. Hacks provide benefits normally not achievable in the game. Such benefits may include: increased speed, teleportation, or running through walls.

    Automation Programs ("Bots")
    We take action against accounts using automation programs or bots when one or more heroes on the account are identified using a bot to achieve automation.

    This Diablo III account has been closed by our staff based on a review of the account and all related policy violations, in accordance with the Terms of Use and our In-Game Policies (Diablo III Policies - Battle.net Support). Note that any open bids or auctions at the time of the account’s closure have been cancelled. Your open bids will be refunded to your original method of payment. Please allow 5-10 days for processing depending on the availability of your financial institution. Any bids or auctions completed prior to the account’s closure will neither be refunded nor reversed.

    Moving forward, this Diablo III account and any Heroes or items associated with the account are no longer accessible. The only way to continue playing Diablo III is to purchase a new license, or to attempt to recover access by appealing account closure. While closure overturns are very unlikely, we advise that customers pursuing an appeal hold off on purchasing a new Diablo III license until the appeal process has completed. If you add a new Diablo III license, a new account will overwrite your old, without any prior Heroes or items from the closed account.

    Any disputes or questions concerning this account action can only be addressed by Account Administration. To learn more about how Account Administration is able to assist you, and how to contact them via online ticket, please visit us at Account Administration Overview - Battle.net Support. We will be unable to investigate account actions over the phone - an online ticket is the only way to contact Account Administration.

    We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time spent on Battle.net. Thank you in advance for respecting our position.

    Regards,

    Blizzard Entertainment
    Diablo III Customer Support
    Battle.net Support


    joci ca un bou si te mai si baneaza aiurea in afara de faptul ca am bagat la greu pe el altceva nu mai inteleg sincer...

  16. #796 SP
    Member kaoru's Avatar
    Deci ce ai folosit ?>

    ---------- Post added 22-06-2012 at 11:38 AM ----------

    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Man, wiz-u e cea mai usoara clasa. Normal ca tu ai alta parere din moment ce poti bate inferno cu gear de level 55. Restu insa...arme de 1000+ dps sau gtfo .
    Eu cred ca DH e OP sincer... Wizul e doar ok

  17. #797 SP
    Member monstrul's Avatar
    Naspa.Ai folosit cumva Autohotkey?

  18. #798 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu am folosit nimic in conditiile in care am stat logat all day long. asta e daca nu eram hotarat sa il las, m-au ajutat ei. nu sunt adeptul hacks and stuff. tot ce am facut este pe timpul pierdut pe fiecare char in parte. a e posibil sa fie de la scriptul la keyboard? am un lycosa (sincer m-as mira dar in fine...)

  19. #799 SP
    Member monstrul's Avatar
    Se poate sa fie de la script.Am vrut sa imi pun autohotkey sa fac swap la mf gear mai usor dar vorbeau unii ca blizzard poate identifica ca hack....

  20. #800 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    am asta pentru demon hunter
    daca e careva interesat astept oferte serioase.
    Attached Images Attached Images screenshot000.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 58 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast

Similar Threads

  1. Diablo 3 By Alexungureanu in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 09-09-2018, 22:01
  2. Diablo 2 By flavi_us in forum Jocuri PC
    Replies: 3 Last Post: 05-06-2014, 20:52
  3. Replies: 13 Last Post: 17-07-2012, 16:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts