Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 17 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 328

Thread: Clubul PC Gaming

1. #141 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pe mine nu ma deranjeaza, am cont de ani de zile (eu cam peste tot am cont - cred ca am cont pe MII de site-uri) insa prietena mea a avut probleme...ca n-a primit e-mail de confirmare (3 adrese de e-mail a testat) si n-a putut sa-si faca update aproape 5 zile si cand dadea sa se logheze cu g+ sau fb ii dadea timed out.

2. #142 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu o sa incep ca pe vremuri, odata pe luna sa iau update-ul separat ca in 2005 si sa il instalez eu, luna de luna.

3. #143 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Ca sa fiu sincer, am avut emotii cand mi-am facut noua configuratie (adica atunci cand am trecut pe un Intel Dual Core G3258 si Nvidia 950 GTX), dar a fost o alegere excelenta, au trecut multi ani de cand am mai fost atat de multumit de un calculator (parca ultima oara a fost cand am avut un Sempron 2600+ cu un oc de la 1.8Ghz la 2.6 Ghz). Pe langa asta incepand cu 2015 au aparut tot mai multe jocuri pe PC de care am fost foarte interesat, DOA5, Onechanbara, JRPG-uri, etc, si asta pe langa alte lansari excelente cum ar fi DOOM sau Fallout 4. Trebuie sa admit, traim in niste vremuri superbe pentru gaming-ul pe PC, optiuni cu nemiluita, cum ar fi faptul ca ma pot bucura fara probleme de shooter-e si jocuri de actiune cu controller-ul Xbox One S:

(Stiu ca nu este excelent video-ul dar sunt prea constient de faptul ca inregistrez si nu ma misc ca de obicei...)

Dupa care ma pot bucura de o experienta minunata in DOA5 LR cu controller-ul DS4:

Ador ambele manete sunt opere de arta , Xbox One S-ul este superba pentru tot ce este X-Input in special shooter-e iar DS4-le pentru tot ce are suport D-Input in special Fighting-uri. Dar desigur asta nu inseamna ca am renuntat complet la mouse si tastatura:

Diablo III este perfect cu mouse-ul si tastatura pe PC XD.

La mine toate "traiesc" in armonie .

4. #144 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ha, am avut si eu un Sempron 2600+, dar nu i-am facut niciodata OC

5. #145 SP
    Nici macar nu mi-a trebuit alt cooler, am facut-o cu un cooler stock lol. Cu exceptia unui Celeron la care nu se putea face OC (dar de care am scapat repede, defapt acel celeron l-am inlocuit cu Sempron-ul), toate pc-urile pe care le-am avut au avut OC.

---------- Post added 02-10-2016 at 13:08 ----------

Finalmente am terminat de setat reshade, DOA5 LR arata superb :X :

Am zis ca inregistrez in timp ce deblochez ultimul costum al lui Phase 4.

6. #146 SP
    Cu controllerul de XO (Elite edition) joc si eu Overwatch, pe PC merge excelent n-am adversar si eu si prietena mea jucam cu controller si le dam peste nas alaora cu mouse si tatsatura mereu (competitiv, evident).

7. #147 SP
    Bine, tu cred ca le poti da peste nas la multi si cu un pad de SNES . Inca mai tin minte cand in liceu eu si colegii jucam CS 1.6, si se gasea un destept sa-si bage gasca si sa faca pe grozavul (gasca care nu facea parte din clasa noastra), astfel ne strica jocul. Asta pana m-am enervat, l-am chemat pe Nicky in joc, si acum tin minte, era harta dust, pana ajungeam eu la prima intrare (unde era intersectia cu cele trei holuri) Ronan deja ii omora pe toti, cand le-a spus ca foloseste gamepad-ul toata gasca a dat rage quit , si ce maneta avea, un amarat de trustmaster cu un analog partial stricat (tragea pe dreapta), doamne ce vremuri , cat despre gasca tipul... nu a mai intrat veci pe server de atunci lol.

8. #148 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Foarte tare
    Inside, you’ll also find custom Crystal Hardline water cooling and a reconfigured interior layout that mounts the graphics card parallel to the motherboard. As for the all-important hardware specs, the Rush 1ofONE Coke eSports has a deca-core Intel i7-6950X processor, an EVGA X99 Micro 2 motherboard, two NVIDIA GeForce GTX 1080 graphics cards in SLI, 16GB of Kingston HyperX Fury DDR4-2666 memory, and a 512GB Samsung 950 Pro NVMe SSD.
    Attached Images Attached Images big_maingear_coke_1.jpg big_maingear_coke_2.jpg big_maingear_coke_3.jpg

9. #149 SP
    ^Superb PC!

--------------------------------------------------------

Sunt cam enervanti extremistii care cred ca doar cu KB+mouse poti juca FPS pe PC si ca este un mod de a trisa.... ma intreb acum ce o sa mai spuna:

10. #150 SP
    Junior Member lamur's Avatar
    Ca din 3 focuri ratezi doua... nush ce incerci sa demonstrezi... Toti jucam cu controlere pe PC... dar inca e departe de precizia unui set kb & m.

11. #151 SP
    Quote Originally Posted by lamur View Post
    Ca din 3 focuri ratezi doua... nush ce incerci sa demonstrezi... Toti jucam cu controlere pe PC... dar inca e departe de precizia unui set kb & m.
    Scuze eram cam iritat atunci, si n-am oferit detalii, acum ca stau sa ma gandesc am postat cam aiurea acel video . Ca sa intru in detalii totusi, ma certam cu un grup de indivizi care spuneau ca, sa folosesti controller-ul pe PC in FPS-uri este sacrilegiu, si ca singurul motiv pentru care pot sa joc DOOM cu un controller este aim assist... Nu ca incerc sa ma scot, nu sunt eu material de PGL cu siguranta , dar si joc foarte prost cand ma inregistrez, este probabil din cauza ca sunt constient de inregistrare, habar n-am... Dar acum ca stiu de ShadowPlay Shadow (nu stiam de aceea functie inainte), dupa ce termin de instalat windows-ul cu anniversary edition, voi posta la un moment dat si unul cu un gameplay decent sa-mi mai spal pacatele .

PS: Nu contest performanta unui kit de kb+mouse, dar pentru mine asta pur si simplu nu este o optiune...

12. #152 SP
    Ehe suciuleeeeeeeeeee! <3 Ce vremuri let's hack time!
    Attached Images Attached Images tumblr_np5ne5cfqd1qz7zpmo1_500.png

13. #153 SP
    Da, chiar imi este dor, de-as putea sa-mi dau wipe ca sa redescopar cateva din clasice, si asta ar fi bine .

14. #154 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am luat si eu colecția Legacy of Kain, am o problema, nu reușesc să trec de primul cutscene in Soul Reaver 2. Se blochează mereu, nu la aceeași faza, dar se blochează. Este vorba despre versiunea GoG. Am încercat sa le joc cu compatibility mode pe Win 7/XP si nimic

PS: Am Windows 10

15. #155 SP
    Probabil stii de asta, dar este tot ce am gasit:

I found the solution:

1.Go to the Gamefolder
    2.Make a shortcut of the exe on the desktop
    3.Right klick on the shortcut and locate the field destination
    4.There should be a line like this "C:\...\Legacy of Kain Soul Reaver 2\sr2.exe"
    5.Change it to "C:\...\sr2.exe" -setup
    6.Open the shortcut you created
    7.Now the soul reaver setup should open up
    8. Turn off anti-aliasing and fullscreen effects. If needed disable the opening fma.
    9.Start the Game and have fun.

16. #156 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Încerc azi, merci

17. #157 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ehe suciuleeeeeeeeeee! <3 Ce vremuri let's hack time!
    Stii, undeva este si vina noastra, erau vremuri bune, asa-i, dar si acum sunt vremuri destul de bune parerea mea. Problema este ca ne-am pierdut (chiar si eu) in gamer tags/stats-uri, "grafici de vise" si tot felul de aiureli tehnice (console/pc wars este un alt exemplu). Inainte era simplu: Jucai un joc pentru distractie, si atat, ca-ti mai setai tu vreun tel era partea a doua.... Dar era un tel pe care vroiai tu sa-l faci, cum ar fi concurenta ce o aveam noi doi in RE 1/2/3, care termina mai repede jocul, sau scoate mai mult timp in Mercenaries mode etc. Erau chestii distractive, simple, nu ca si acum ca vezi cate un achievement "sari de 1000 de ori peste X", lucruri care mai degraba strica jocul decat sa-l faca distractiv. Acuma din pacate ne gasim prinsi in tot felul de stats-uri (un gamer tag cat mai pompos, timp jucat, achievement-uri si multe altele). Desigur sunt carora le plac chestiile acestea si n-am nimic cu ei, atata timp cat se simt bine si se distreaza bravo lor. Dar eu cel putin am inceput sa ignor multe dintre aceste elemente, si fie ca-i 1080p, sau ca-i 720p ma joc doar pentru distractie si nimic altceva.

18. #158 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Niste pareri despre acest sistem MYRIA Style V19 ,mentionez ca vreau sa il folosesc pt. filme si ocazional un joc.

19. #159 SP

20. #160 SP
    Member Hazer's Avatar
    Sorry daca postez aiurea, dar n-am vazut thread dedicat de Battlefield 1 pe aria de PC. Joaca cineva de aici? Facem un squad? Add pe Origin: Hazaer.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 17 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast